Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odwrócił się WASZ los ?

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie swoje historie . Może byliście kiedyś szczęśliwi , a potem nagle dobra passa się skończyła . Jak do tego doszło / co na to wpłynęło wg WAS ? Albo cały czas dół życiowy , a potem nagle wszystko zaczęło się odwracać na lepsze . Przypadek ? Pozdrawiam.

Gość gość
Ponawiam pytanie .

Zmieniłem swój sposób myślenia i postrzegania i zaczęły dziać się cuda, ale nie było to ani łatwe, ani poste, ani nie trwało krótko.

Gość gość
jak jestes z jezu/sem to zawsze jest sie szczesliwym

Gość gość
Bzdura.

Gość gość
Jakie cuda ci się zaczęły dziać?

Gość gość
Moje życie mnie ciągle zaskakuje. Dziecinstwo mialam przykre,zyc mi sie nie chcialo, pozniej wszystko zmienilo sie na lepsze ,bo się nie poddałam. Teraz ja moge sie smiac z tych,ktorzy w przeszlosci smiali sie ze mnie ale najzwyczajniej im współczuje. Mimo wszystko czasem jeszcze napotykam na trudnosci losu. Nie znam ludzik,ktorzy od zaszwe sa szczesliwi i maja poukladane zycie. Raz jest dobrze a raz źle. Z każdej sytuacji jest wyjście.

Gość gość
A czy ktoś z Was szukał porad u wróżek może ???

Gość gość
Czy każdy jest kowalem swego losu , czy wg WAS zależy to od innych czynników ???

gość 2016.07.31 Różne. Na przykład dostałem nową pracę w której zarabiam 100% więcej niż w poprzedniej, 5 ofert pracy w jednym tygodniu, poznawanie ciekawych ludzi, nietypowe propozycje zawodowe :)

Gość gość
Wygralem w radiu kase a w tv show dostalem beemke :) zyc nie umierac :)

Gość gość
Stracilem wszystko przez nieudana operacje

Gość gość
Czyli błąd lekarza ???

A moj odwrocil sie odkoad pamietam . zawsze wierzyłem w sile wyższa ona musiala byc ze mna od dziecka, wszystko ... podświadomie przetwarzałem od lat lat, i ostatnich lat, za sprawa rozpadu psyche, Nembustsu z Brahmanem W Zlotej Pustce to Nielokalna swiadomosc Boska i ja jestem miedzy mlotem a kowadlem, nie rozumiem jej i nikt z was. pobaluje i koniec imprezy.

Gość gość
gość 2016.08.04 Czy każdy jest kowalem swego losu , czy wg WAS zależy to od innych czynników ??? Zgłoś potrzebne szczęście i odpowiednie znajomości, wtedy nawet nie potrzeba mieć szkoły zrobionej

gość 2016.08.04 Czy każdy jest kowalem swego losu , czy wg WAS zależy to od innych czynników ??? Demnony , to straznicy swiata pustushy, noi nie sa zli, ale was kontroluja, cala prawda. ja mam wyw, ja jestem i nic mnie nie ogranicza, ale was tak.

Ja byłem biednym przegrywem, bez znajomych, kasy, wykształcenia dziewczyny i teraz nastąpiła w końcu wyczekiwana zmiana stanu rzeczu o 180 stopni. Bo ja naprawdę wyczerpałem w latach nastoletnich limit nieszczęść i teraz przyszła odmiana in plus.

Gość gość
To że już osłabła moja miłość i nie muszę się poniżać przed taką jedną, która to wykorzystywała. Żyje sobie spokojnie bez tego cyrku.

je jestem wyrazem sily natury i jej echa w polu kashy w amidzie i jego nembutsu i lubie demony i allaha. brahamana, i nie lubiew was ludzi. taka wlanie jezus opisywa nielokalna samoświadomość, za ktora sila stoi inna sila wyzsza. :] valis, ;]oraz straznicy swiata purushy, a w wy nie mozecie od tak sie w to zagłębić, musicie zdychać. xd, takim cudem sie odwrocil moj los, zglebilem nature wszechrzeczy i nic nie musze, moge sobie palci blanty i chlac.

Jesli isc droga swiatla czyli swiatla, to eidzimy jasno jaka droga byla w jego wyrazie on i my w wieloswiatach jednoczesnie, co za glupie z was demony.

Niestety, sila Wyzsza nigdy nie wyrozni zadnego z WAs, taka karma i jego Los, on sam i wy. :)

Ja musze zdychac wsrod demonow upadluch, a Nembutsu poza zasięgiem, Wasz Raj, wszyscy traficie do jednego Wora, raju Allajha, . no tak. jak zwykle-.-

Gość gość
wzięłam się za siebie. Choruję na nerwicę i związaną z nią depresję i wyjścia były właściwie dwa - albo coś z tym zrobić albo dalej się z tym cholerstwem użerać.

Wyjscia sa poza waszym zasiegiem wszystko imaginacja nieznanego nikt nie wie o co chodzi wy sami to dziwna mieszanina nieznanych sil.

Gość gość
Nawrócenie odwrociło moj los, całe życie i zdrowie. Polecam gorąco :)

Tylko ten swiat jest chyba jedynym by sie przebudzic, ale to wyzsza i niemozliwa droga jazdy, ja sie nie zbawie przejwiajac raz swiadom brahmana, czy moze zbawilem sie troche, ktos wie????????