Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dokonały 0,01% wynalazków poprawiających jakość życia

Polecane posty

Gość gość

To chyba tyle w temacie inteligencji kobiet.

Gość gość
zgadzam sie w 100 % procesu destylacji na pewno nie odkryla kobieta a tak na marginesie to minal ci juz miesiac wakacji przemysl to

Gość gość
Wykazałeś się inteligencją :-) Dziękujemy !

Gość gość
O chuj, szczyt przydatności, dwa razy w życiu rozłożyć nogi. Ja pierdole ale argument.

Gość gość
A krowy ich karmiły, czyli kobiet = Krowa.

Gość gość
Może by tak poczytać troszkę historii zanim zaczniesz się popisywać.

Gość gość
No Ty to się inteligencją popisałeś, stawiając znak równości, między inteligencją, a wiedzą

Gość gość
gość dziś A może ty o gnostyczko wielka przytocz co masz na myśli :D Chociaż ponieważ jesteś kobietą to słowo "myśli" użyłem niejako nad wyraz optymistycznie.

Gość gość
gość dziś Zbyt trudne, by od razu na to wpaść? Ojej... Porównaj sobie dzieciątko chociażby to, kiedy mężczyźni mieli dostęp do nauki i możliwości prowadzenia badań, a kiedy kobiety wpuszczono do szkół i w ogóle na uniwersytety.

Gość gość
no cóż , tak trochę z genetyki dla odmiany Na podstawie badania (w latach 90. XX w.) porównywano geny bardzo inteligentnych ludzi z mniej inteligentnymi. Okazało się, że ci pierwsi częściej posiadają fragment DNA ("marker genetyczny"), który pochodzić może tylko od komórki jajowej, czyli od matki. Ponadto matka bardziej wpływa na rozwój w początkowym okresie życia. To ona nosi dziecko w swoim łonie, od jej odżywania (np. spożywania alkoholu) zależy, jak będzie się rozwijać układ nerwowy dziecka, to matka przez pierwsze lata życia karmi, bawi i uspokaja. Tyle nauka....a zycie....przykład autora i jego wizja kobiet wyraźnie wskazują, że nie miał normalnej , mądrej matki, więc i inteligencji nie było odziedziczyć

Gość gość
gość dziś haha najgłupszy argument, to zauważ durna babo, że mężczyźni i kobiety startowali z tego samego punktu - z drzewa i każda płeć mogła zapewnić sobie dominację, ale wasza głupota i marne zdolności na zdominowanie mężczyzn wam nie pozwoliły, więc musiałyście się podporządkować, bo same to pewnie nawet z tego drzewa byście nie zlazły.

Gość gość
Kotarba dziś Gratuluję doboru autorytetów, które nawet języka ojczystego nie znają.

Gość gość
gość dziś wypiertalaj szmato, jak nie czaisz, że to jest napisane z jajem głąbie hehehe 🖐️

Gość gość
Na podstawie badania (w latach 90. XX w.) porównywano geny bardzo inteligentnych ludzi z mniej inteligentnymi. Okazało się, że ci pierwsi częściej posiadają fragment DNA ("marker genetyczny"), który pochodzić może tylko od komórki jajowej, czyli od matki. Ponadto matka bardziej wpływa na rozwój w początkowym okresie życia. To ona nosi dziecko w swoim łonie, od jej odżywania (np. spożywania alkoholu) zależy, jak będzie się rozwijać układ nerwowy dziecka, to matka przez pierwsze lata życia karmi, bawi i uspokaja. x No kurwa trudno, żeby dieta ojca w życiu płodowym dziecka wpływała na jego zdrowie i inteligencję. Chyba kobiety jednak rodzą głupie kobiety i mądrych mężczyzn więc argument z dupy.

Gość gość
To zabieg celowy żebyście mogły przyczepić się do czegoś odpowiednio małostkowego :D

Gość gość
Zbyt trudne, by od razu na to wpaść? Ojej... Porównaj sobie dzieciątko chociażby to, kiedy mężczyźni mieli dostęp do nauki i możliwości prowadzenia badań, a kiedy kobiety wpuszczono do szkół i w ogóle na uniwersytety. złe rozumowanie, raczej należy zwrócić uwagę autora, ze może i mężczyźni mają na koncie więcej wynalazków ( z różnych powodów), nie zmienia to faktu, że sam fakt posiadania przez autora siura nie czyni go ich współtwórca, nie sądzę też aby był partnerem do rozmowy dla któregokolwiek z tych panów. Także sikanie na stojąco nie niweluje braków intelektualnych , a i buty mozna sobie obszczać

Gość gość
gość dziś Podważasz fakt historyczny? A podobno płody z anencefalią nie rokują, a tu nam się jeden uchował, wzruszyłam się :D

Gość gość
gość dziś Jakaż kulturka, godna nadczłowieka, posiadającego jedyny słuszny narząd, jakim jest penis.

Gość gość
No k**wa trudno, żeby dieta ojca w życiu płodowym dziecka wpływała na jego zdrowie i inteligencję. Chyba kobiety jednak rodzą głupie kobiety i mądrych mężczyzn więc argument z d**y. lub madre kobiety i głupich mężczyzn. A tak na marginesie co wyszło nie tak u was w rodzinie- matka piła w ciąży, czy tatuś był tak zdesperowany , ze zapłodnił jakąś głupią?

Gość gość
A ja tam ogólnie lubię kobiety, i myślę, że świat bez nich byłby o wiele uboższy. Mimo, że doznałem od kobiet cierpienia i nie miałem u nich powodzenia, to nadal je lubię, i nie mam nic do nich. Kobiety potrafią inspirować, nieraz służyć wsparciem, chociaż nie zawsze, to są pomocne. A to że uważa się je za głupsze ? Dla mnie to akurat seksowne. Są pomocne w domu, w gotowaniu, w inspiracji, wychowywaniu dzieci, są dość również artystyczne, mają wyobraźnie.

Gość gość
Pies w dupie

Gość gość
Dupa w psie

Gość gość
Jak mogły dokonywać odkryć, jak siedziały w domu z dziećmi, a dzieci to kiedys ludzie i po 10 mieli :/ One chowały dzieci, a mąz mógł sobie wynalazki robić. Ale ale, dla równowagi, nie wiem czy może 0,01 procent wszystkich wojen wywołały kobiety :/