Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexandeśx

Pieprzona macocha!

Polecane posty

Potrzebuję 700 zł na buty, a ojciec nie chce mi ich dać. Wszystko bo pieprzona macocha uznała że tak na prawdę nie są mi tak bardzo potrzebne te pieniądze. Co zrobić żeby namówić tate żeby mi je dał?! Od razu piszę że jestem chłopakiem i to forum dla kobiet ale polubiłem to forum nawet bo mam wrażenie że są tu mądrzejsze osoby niż np. na zapytaj.onet gdzie każdy pisze "ssij mi" itp.

Gość gość
700 zlotych na buty? A z czego te buty sa,ze zlota?

Gość gość
Ja rozumiemmze sa super ale to dosycmdrogie obuwie,moze Maja wazniejsze wydatki w tej chwili a Ty pewnie Masz w czym chodzic. Taki kaprys a oni nie chca mu ulegac.

buty nike nie ze złota ale z gówna wysranego przez szejka. może i lubisz to forum ale ono nie lubi ciebie 15letni gimbusie zasrany.

Gość gość
Szczyl pietnastoletni wymyslil sobie buciki za siedem stow a potem co,spodenki za tysiaka? Tej gimbazie to sie w glowach popierdolilo. Za moich czasow byl jeden stroj do szkoly,drugi do kosciola tj. Odswietny i czlowiek musial o to dbac jak o swietosc. Bylo tez ubranie codzienny,nikomu do glowy nie przychodzilo by bylo markowe i by kogos wysmiewac z powodu gorszego ubrania bo kazdy mial to samo.

Gość mam nocną zmianę dziś
A jakbys sprobowal zarobic np.chociaz ze 200stowki.wakacje sa.mozesz roznosic ulotki.wtedy chetnoe doloza Ci reszte bo zobacza ze sie starasz.ja uwazam, ze marzenia nalezy spelniac i jak chcesz buty takie zaslugujesz na nie ;) sama stosuje prawo przyciagania.chcesz to Cie naucze ale to dlugo trwa.ale dziala ;)nie daj sobie wmowic ze cos jest za drogie zaslugujesz na to co najlepsze.masz jedno zycie ;)))

Nie chcę się męczyć i pracować skoro wiem że tata normalnie dałby mi te pieniadze gdyby nie ta baba! Prawo przyciągania? He?

Cholera to trwa ponad godzine, a ja za pół godziny muszę się ogarnąć żeby wymknąć się z domu jezu. Opisz mi to w skrócie.

Gość mam nocną zmianę dziś
Dzis jestem w pracy jak dasz maila jutro Ci wszystko opisze ;) super dziala ;)))