Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SRYSIA powiedz nam tak szczerze wierzyłaś w to że GGGB to jest GGGB a nie HIM ?

Polecane posty

Gość gość

wiesz o tym, że ta wariatka zrobiła cię w konia ? Poważnie ci to pisze, him jest niezła w udawanie innych osób i bezlitośnie cie wykorzystała nic na serio nie podejrzewałaś ?

Gość gość
odpisz mi justyn !

Gość syśka31072016
Po pierwsze Justyna i dobrze wiesz, że nie jestem transeksualistką. Po drugie nie zakładaj o mnie tematy bo ja tutaj się nie wypowiadam, ale sam mnie przyciągasz i wciągasz mnie w to dno zakładając tematy o mnie. Odpieprzcie się ode mnie, pojawiłam się szybko i szybko odeszłam. Mam życie w realu i proszę zapomnijcie o moim istnieniu. Nie obchodzi mnie żadna him czy inne projekty. Ja mam inne priorytety. XXXXXXXXXXX Nie jestem z Neptykiem ani nie zdradziłam Oszki z Neptykiem, to Oszkaa zerwała z Neptykiem i mnie nie wińcie o to i za ich głupotę a Neptyk tak napisał bo nie chciał by obrażano Oszki, ale nie pozwolę by bezpodstawnie mnie obrażano. XXXXXXXXXXXX Nie jestem projektem 22lataprzegrywu i nic mnie z nią nie łączy, widzę u niej podobne wypowiedzi, ale ja nie jestem sado maso by pozwalać sobie by mnie kce obrażał. Nie mam swojego nicku bo oddałam Oszce by zmieniła hasło bo chcę odejść na zawsze. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Pisałam do Grzegorza czyli kce o to by nie dodawał o mnie tematy bo to nie ja go obrażam ani nie dodaje o nim tematu i go przepraszam za obraźliwe wypowiedzi w przeszłości na mailu, Magdo wiem, że też o mnie dodajesz tematy, również Cię przepraszam i życzę szczęścia, życie mi się obróciło o 180 stopni i jestem bardzo szczęśliwa. Proszę bardzo się ode mnie odpieprzyć. Przepraszam za obrażanie niektórych użytkowników. Ciebie K-ce bardzo proszę byś nie uroił sobie innych nowych użytkowników, i nie wpajaj sobie, że to ja dodaję o Tobie tematy, tematy dodaje ktoś inny, i to nie jest gggb czy him i dobrze o tym wiesz bo każda inna ma inną pisownię gggb jest inteligentna a o him nie wypowiadam się bo jej nie ma więc nie wiem czemu jej przypisujesz inne wypowiedzi a him się wypowiadała jakby o niczym nie wiedziała, ona ma faceta, odcięła się od kafe, radzi sobie z dziećmi, życie jej się tak potoczyło nie obwiniaj jej za to, że miała taką rodzinę i nie chciała się zapoznać z Tobą, miała uraz do zbera i dlatego nic z tego nie wyszło, ale to nie znaczy, że chciała Cię poniżyć. xxxxxxxxxxxxx Proszę bardzo zapomnijcie o mnie, nie zaglądam ani nie wypowiadam się na kafeterii, dostaję tematy o mnie od znajomego i to naprawdę mnie uderza! Ja chcę zapomnieć o istnieniu kafeterii, bardzo was proszę i Ciebie K-ce w szczególnie nie wypowiadaj się na mój temat, nie dodawaj moich danych osobowych ani przerobionych zdjęć, dobrze wiesz, że twarz jest przyklejona do ciała tranwestyty i to nie ja! Ja tutaj się nie wypowiadam i dość mówię k-ce odpieprz się ode mnie! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx PS. Mirosławku życzę Ci kochany szczęścia, a ty Piwosz dwulicowo mendo dobrze Cię poznałam, wypowiadasz się tak samo jak k-ce tylko przypisujesz mu wypowiedzi, dodajesz z podobnego nicku ode mnie bo szukasz frajerku po to by mnie obrażać taki jesteś dwulicowa menda! PS1, Wierzcie mi czy nie, ja się nie wypowiadam i dalsza korespondencja ode mnie nigdy już nie będzie. Powtarzam odwalcie się ode mnie raz na zawsze i zapomnijcie o mnie! Zgłaszajcie tematy o mnie na! Ja mam prace, dom, miłość ja nie mam czasu sprawdzać bo jakiś gnój moje zdjęcie przerobił, K-ce wstydziłbyś się! 35 lat a zachowujesz się jak 13-latek! Wstyd! Twoje tematy o mnie nie czytam! Powtarzasz się tylko, nie przypisuj mi wypowiedzi z gościa, weź na klatę, że ludzie Nie trawią twoich wypowiedzi. Jesteś obrzydliwy z tymi wypowiedziami i każdy Cię już rozpoznaje. Zachowujesz się jak potwór nie człowiek, jak schizofrenik nie człowiek. Piszę to bo przeginasz pałę. Możesz sobie pisać co Ci się żywnie podoba, ale nie zdziw się jak zapuka do Ciebie ktoś... Tora srora g****o Ci dadzą. Do widzenie na zawsze i spieprzać ode mnie raz na zawsze jak jak ja się od was odp**********m!

Gość syśka31072016
PS2 Niech nikt nie liczy, że ktoś wyjdzie z tego cały Dziś najtrwalsi zawodnicy mierzą siły na zamiary Wiesz, że ofiary stały się już elementem planów Wraz z momentem przekroczenia progu tamtego lokalu Nie chcę pe/da/łów/, ani radykałów w kraju Daruj mi to pi/er/do/le/ni/e, którym omamiają naród Gdy wskazówki zegarów zatoczą duże koło Dla pań i panów trzeba będzie sporządzić nekrolog Skoro już nie biorą serio tego, że mówimy coś ważnego Na łeb im runie niebo, nie policzy trumien CBOS Szeroki strumień, czegoś takiego nie widział nikt I nie ma nic złego w tym, że nie rozumiesz o co ten krzyk Tik, tak zawarłeś ze mną sojusz Już za chwilę dam ci znak Abyś wysłał ich do domów xxxxxxxxxxx Czy noc czy dzień To wciąż jak sen Wciąż mrok O krok od zwłok mój cień Po trop, nas pod psy Opuszczają mordy A hordy wzrok mi mówi, że każdy jest głodny! Jesteś dla nich za dobry Wiem, że powinienem ranić drani Żywcem palić w jakiejś wielkiej hali Ale mam inne plany Na nich sami Niech się wp/ier/do/l/ą do grobu Zwiedzą, ogień w piecu Jeszcze zanim dam im powód!!!!!!!! Kawałeczek do ogarnięcia https://www.youtube.com/watch?v=I4e2MLS8j0g psychorap to jest coś :classic_cool:

Gość syśka31072016
https://www.youtube.com/watch?v=3Y6BpA5hwKA Pozwól, że opowiem ci o znajomości Która trwa chociaż nie jest pewna swojej przyszłości Jednak pozwala pisać mi teksty o miłości Prawie tak intensywne jak kolor jej paznokci xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Do widzenia na zawsze! Wylatuję za granicę o 4 w nocy więc nie będzie mnie obchodziło co o mnie piszecie bo Polskę będę miała za daleko.

Gość gość
wiem jedno, że srysia to tępak, a gggb to jest him i tyle nie ma sie co rozpisywać...