Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie warto uprawiać seks przed ślubem? Same wady i rozczarowania

Polecane posty

Gość gość
Gigantyczna liczba rozwodów spowodowana zgadnijcie czym. W latach 70-80 duża wiekszość ludzi czekało z seksem aż do ślubu i co? było tyle rozwodów? nie było aż tyle rozwodów jak dzisiaj! To wina seksu przed ślubem, seks w każdym w którym jest w związku z powodu tego dochodzi do zdrad, brak porozumiewanie, traktowanie partnerki jak worek na spermę, łączenie seks = miłość.

Gość gość
pies w dupie

Gość gość
dupa w psie

Gość gość
gość dziś gość dziś hoho ale śmieszne 80% par bierze rozwody własnie z powodu rozpusty seksualnej i braniu nieprawiczka/niedziewicy. Badania naukowe mówią seks po ślubie gwarancja udanego pożycia seksualnego w każdym aspekcie. xx Czyje badania?? - zrodla! Gwarancja? Czyi najlepsze byly malzenstwa 100 i wiecej lat temu, seks po slubie i mlode mezatki ciezko pzrerazone "obowiazkami malzenskimi"incale zycie nieszczesliwe. Nie wazne kiedy, wazne z kim i dlaczego.

Gość gość
.pchła słodko śpi w cewce prawiczka

Gość Fajny Zdzichu
To prawda, on sie nie masturbuje, tylko mi robi ustami!

Gość gość
gość dziś Liczba rozwodów rośnie, bo ludzie są bardziej świadomi, a nie, jak kiedyś, że byli ze sobą całe życie, nieważne, czy bił, czy pił, ale tak trzeba było, bo co powie rodzina itd. itp.

Gość gość
gość dziś Jesteś obrzydliwy! Dlaczego w takim razie propagujesz zboczenia po ślubie? Tobie się wydaje erotomanie, że mąż szanuje żonę jak pozwoli mu zbezcześcić swoją czystość? Obrzydliwy sodomita i zakłamany zbok!

Gość gość
Błone to se co najwyżej z własnej spermy możecie ulepić i wsadzić na łeb błonojebcy Taka prawda

Gość gość
Moi znajomi którzy pobrali się w latach 70 - 80, stworzyli same trwałe małżeństwa. Chociaż przed ślubem faktycznie było tak jak pisze rescator.

Gość gość
A wy macie błony w d****h, błonojady?

Gość gość
tak oczywiście dziewictwo prawictwo gwarantuje udane malżeństwo, szkoda tylko że w moim przypadku takie małżenstwo rozpadło sie po niecałych 2 latach, a mojej znajomej po 8 latach bo jej mąż powiedział "chciałem zobaczyć jak to jest z inną" zobaczył a potem żona go w tyłek kopneła, rozwód z jego winy, a mój były mąż powiedział to samo, ale chciał jeszcze na mnie zwalić wine to jeszcze dodał: "bo ty nie chciałaś anala", nie chcialam anala dlatego on mnie zdradził, a potem zobaczyl drzwi od drugiej strony teraz jestem z mężczyzną po paru związkach, ja sama jestem łącznie po 3 związkach i świetnie nam się układa, małżeństem jesteśmy już 9 lat i on nie nie zastanawia sie jak to jest z inna

Gość gość
To związałaś z *****czem/nieprawiczkiem ktory zdradzil cie pisalem dlaczego tyle jest rozwodow. Co mowi zycie, badania naukowe czyli trwaly zwiazek na dlugie lata.

Gość gość
bo ty nie chciałaś anala to był tylko pretekst zeby byc szczesliwym trzeba z jezusem i przestrzegac przykazan czyli nie grzeszyc i małzonkowie powini sie modlic jeden za drugiego i to gwarantuje udane zycie małzenskie

Gość gość
Przeklejam swoją własną wypowiedź z innego wątku 01:14 widać że nie masz pojęcia czym jest małżeństwo, prawdziwą miłość i oddanie drugiej osobie na zawsze, takie sprawdzanie urąga godności ludzkiej. O takich rzeczach się rozmawia przed tak na marginesie a nie robi przed. Cała magia miłości znika jak się tak ludzi sprawdza. Można tak w nieskończoność. Prawdziwa miłość cieszy się z tego że osoba która kochamy w ogóle istnieje /Rozczarowana

Gość gość
"teraz jestem z mężczyzną po paru związkach, ja sama jestem łącznie po 3 związkach i świetnie nam się układa, małżeństem jesteśmy już 9 lat i on nie nie zastanawia sie jak to jest z inna" Smiech na sali. Człowiek który kocha prawdziwie nigdy się nie zastanawia "jak to jest z inną" /Rozczarowana

Gość gość
trzeba o tym wiedzieć

Gość gość
Samotne matki to szmaty

Gość gość
seks przed ślubem niszczy związki

Gość gość
Up

Gość gość
Ludzie w dzisiejszych czasach chcą być szczęśliwi. Kiedyś nie byli, ale trzymało ich ze sobą poczucie obowiązku. Dzisiaj każdy chce żyć przujemnie, może wam się to nie podobać, ale dziewica tak samo kopnie w tyłek faceta, z którego nie jest zadowolona. A w ogóle ludzie, którzy "trzymają" dziewictwo do ślubu robią, to z powodów światopoglądowych, więc tym samym wyznają pewne zasady, których większość nie podziela. Stąd takie małżeństwo może być bardziej trwałe- nie z powodu dziewictwa jako takiego, ale z powodu wartości religijnych wyznaczonych przez małżonków. Wam się wydaje, że libertynka, ateistka, która ma gdzieś tradycyjny model rodziny będzie siedziała i męczyła się z kimś tylko dlatego, że był pierwszy. Religijne kobiety zresztą nie chcą zakompleksionych prawiczķów koniobijców, tylko mężczyzn z wartościami, więc kiepsko sobie to wymyśliliście