Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie warto uprawiać seks przed ślubem? Same wady i rozczarowania

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zboczeni naukowcy erotomani propagujący brak czystości po ślubie! Precz zwyrodnialcy!

Gość gość
gość dziś gość dziś Ale niszczy psychike więc nie pisz bzdur.W dorosłym związku nie uprawia się seksu aż do ślubu bo tylko w taki sposób szanujesz swoje ciało. x Kolejna bzdura, a co niby błona ma wspólnego z szacunkiem? Można powiedzieć, że się nie szanuje jedynie taka, która daje na prawo i lewo, a nie kobieta, która jest w stałym związku i uprawia seks. Podobnie facet, może kobietę szanować z związku partnerskim, a w małżenstwie tłuc, albo gwałcić.

Gość gość
Najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że większość z kobiet uważa się z akatoliczki, gorliwie biegające do kościoła, chrzczące dzieci itd. Ale żadna z nich nie przestrzega podstawowych zasad swojej wiary. Chociażby kwestie współżycia i wiele innych, które są łamane wbrew wytycznym ich wyznania. To pokazuje jak ludzie są zaprogramowani i wybiórczo podchodzą do wielu spraw tam gdzie im wygodnie. A już o białej sukni nie mówiąc, która jest zarezerwowana dla dziewicy!

Gość gość
A potem facet wymaga zboczonego seksu i są rozwody!-hahaha a jaki to jest zboczony seks? Rozumiem, że ty tylko pozycja klasyczna, pod kołdrą i przy zgaszonym świetle? Życzę powodzenia.

Gość gość
gość dziś Większość chrzci, bo co ludzie powiedzą, więc nie trafiłeś. A biala suknia jest dla dziewicy, ale takiej, która nie sprzeda swojej hymen zboczonemu mężowi,który będzie chciał seksu jak zwierzę zwyrolu!!!

Gość gość
gość dziś Ma dużo wspólnego bo nie szanujesz swojego ciała i traktujesz siebie przedmiotowo. Taką kobietę można porównać do kurwy co się puszcza w klubach nie szanując swojego ciała musisz trzymać dziewictwo do ślubu. Jak dla ciebie dziewictwo to tylko błona to gratuluje "załamujące, że można traktować swoją czystość i seksualność jako kawałek mięsa, pewnie cała dyskoteka miała z tego mięśa już uciechę, załamana " Zapamiętaj nie uprawiasz seksu z każdym w którym jesteś w związku szanujesz ciało. Co będziesz tłumaczyła, że sie szanujesz bo byłaś w związku? Bzdura jest taką samą co się puszcza w klubach i jest duże ryzyko rozpadu w przyszłym związku.

Gość gość
Ale żadna z nich nie przestrzega podstawowych zasad swojej wiary. x A skąd ty to możesz wiedzieć, ciapacki lachociągu?

Gość gość
gość dziś Ja nie uprawiam seksu zboczeńcu! Dorośli ludzie potrafią szanować się do śmierci, bo nie są zwierzętami!

Gość gość
gość dziś Co jest geniuszu przedmiotowego, w chęci zaspokojenia samej siebie?

Gość gość
Uprawiasz seks przed ślubem a jesteś w związku? jesteś oficjalnie kurwą puszczalską nie szanując swojego ciała!

Gość gość
Ty gnojku posyp głowę popiołem i pokutuj za własne grzechy , do których się już parę razy przyznałeś na forach kafe.

Gość gość
A już o białej sukni nie mówiąc, która jest zarezerwowana dla dziewicy! x A kto tak powiedział Bóg? W Biblii tak jest napisane? To zwykła tradycja wymyślona przez ludzi.

Gość gość
gość dziś Dlatego jak się szanujesz, to nie będziesz chciał seksu po ślubie! Jak będziesz chciał, to jesteś puszczalski, bo kłamiesz, że chcesz czystości, a potem ją bezcześcisz!! Jak w żadnym związku, to znaczy, że w żadnym! Czego nie rozumiesz zboku?

Gość gość
gość dziś Że się traktujesz przedmiotowo i nie traktujesz miłości na poważnie.

Gość gość
gość dziś Ty tak samo hedonisto! Bo wymagasz seksu po ślubie! Puszczalski sodomita!

Gość gość
gość dziś Uprawiasz seks przed ślubem a jesteś w związku? jesteś oficjalnie k**wą puszczalską nie szanując swojego ciała! x A ty nie szanujesz innych i nie zasługujesz, żeby mieć kobietę i rodzinę i pewnie jej nie masz.

Gość gość
gość dziś Nie wymyślona przez ludzi tylko przez Boga! myśl logicznie automatycznie kobiety które uprawiają seks przed ślubem i z każdym w którym są w związku idą do piekła.

Gość gość
gość dziś Argument mnie powalił, jak się można traktować przedmiotowo, skoro chce się swojej przyjemności, a facet jest na drugim planie? Gdzie tu przedmiotowość? No gdzie? Dokładnie tak samo wy zachowujecie się w małżeństwie, ale wy jesteście zajebiści, nie?

Gość gość
Nikt nie ma prawa pouczać ludzi żeby nie robili rzeczy, które sam wyprawiał.

Gość gość
gość dziś A gdzie Bóg wymyślił białą sukienkę? Może też materiał, z którego jest uszyta? Bóg też przystrajanie choinki wymyślił? Dobre, dobre :D

Gość gość
Przecież te wszystkie teksty o puszczalskich itd. pisze jakiś zakompleksiony prawik, który jest sfrustrowany, bo widzi, że kobitki innym dają, a jemu nie (zresztą się nie dziwię haha) dlatego tak wyzywa. Sper/ma mu uderza do mózgu i bzdury plecie.

Gość gość
gość dziś Bo masz być jedyną partnerką seksualną po ślubie a ty wolisz się kurwić i nie szanować własnego ciała? wstyd i hańba

Gość gość
Ja uważam, że to Boga ktoś wymyślił i zrobił na tym pomyśle niezły biznes :P

Gość gość
gość dziś Powiem więcej, kobitki BIORĄ to, co chcą, a nie dają. To już nie czasy Pana Tadeusza, teraz kobiety świadomie chcą swojego orgazmu.

Gość gość
Jak ktoś jest zaHIVionym goownem z szamba jak Michał121212, to nie ma prawa pouczać nikogo o czystości, ani tym bardziej obrażać osób, które nie maja takich grzechów jak on.

Gość gość
gość dziś Nie szanujesz ciałą bo nie trzymasz cnoty dla męża prawiczka tylko się zachowujesz jak typowa prostytutka/dziwka z klubu.

Gość gość
gość dziś Mam być, bo Ty mi tak każesz? Nie biorę ślubu, bo mężczyźni, to ścierwa! Jak kobieta zachoruje, to skurwysyn spierdala, więc po co mi taka strachliwa pizda? Nie jesteście warci dziewictwa zboczeńcy!

Gość gość
gość dziś gość dziś Bo masz być jedyną partnerką seksualną po ślubie a ty wolisz się k**wić i nie szanować własnego ciała? wstyd i hańba x Ale chooj cię obchodzi moje ciało? To MOJE ciało i moja sprawa co z nim robię... Zajmij się swoim ciałem. "Mam być jedyną partnerką" - z tym się zgadzam, mam nadzieję, że po ślubie będę jedyną partnerką seksualną mojego męża :P