Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xen

Nudzę się.

Polecane posty

gość dziś poradnik pozytywmego nudzenia. nie żartuje. czarny łabądź czy coś takiego. x Obejrzałam, dobry film psychologiczny. Mam coś z głównej postaci ale do samobója nie ciągnie mnie.

Gość gość
nic na śiecie co działa bezaarynie dłużej niż kilka lat sie nigdie nie spieszy słońce sie nigdzie nie spieszy, sttrumy sie nie spieszy, smierć sie nie spieszy a zawsze osiągają swój cel. przemyśl to

gość dziś nie wiem kto wpadł na pomysł ze praca bez odpoczynku przynosi jakieś korzyści oprócz przedwczesnej śmierci ale chyba tez sie nie lubił nudzić a teraz pewnie jest taki zajepany problemami których se sqam narobił że marzy o chwili bezczynności x W samotności nie czerpie się przyjemności z nic nie robienia.

Gość gość
psychologiczny powiadasz. no cóż to se chyba daruje bo j jestem level wyżej - psychiczny

Gość gość
a do czego cie ciągnie i najwazniejsze co cie tam ciągnie

Przeszłość, którą należałoby zamknąć.

Gość gość
dla odmiany to co sie spieszy przeważnie nie dociera nigdzie.to spore uogólnienie ale nie trakuj tego jako jakiegos nakazu bo pospiech wynika z przymusu

gość dziś psychologiczny powiadasz. no cóż to se chyba daruje bo j jestem level wyżej - psychiczny x To tylko film, komercja. Niczego nie należy brać dosłownie, personalnie.

Gość gość
co prawda bywają chile kiedy trzeba depnać na pedał ale zauważ że przeważnie wtedy nie czuje sie nudy. to podejrzane. sama nuda cie zmusza do pospiechu. nie wiem kto nas projektował ale chyba nie projektował nas do odpoczywania. ale mi to zwisa do czego mnie projektowali bo mam włąsne pomysły co do swojego zastosowania

Gość gość
rób, prscuj wymyslaj twórz.... i po co. zeby jakies kooorfy po twojej smierci przypisały to sobie i uzyły dla złych celów? nie jestem jepana mrówką niech se smi dźwigają swoje wielkopańskie dooopy

Czasem czuję się jak maszyna, tak traktuję ciało bo umysł jest mniej wymagający. Zagłuszam własne myślenie, a potem idę spać i kolejny, taki sam dzień.

Gość gość
ewentualnie niech siech mi oddadzą długowiecznośc którą sami sie cieszą bo z przymusu i srachu ni nie będę robił. słownie :nic. pocałujta mnie w trąbke nie opłaca mi sie to.

Gość gość
srki za błedy ale jedną ręką grzebe w piżamie;)

Najzabawniejsze jest to, że nie potrafię inaczej. Dla mnie to norma, mój wybór, moja wina:). Tak to wygląda, więc ni ma co piertolić, dziękuję za uwagę wam moi drodzy goście, że chciało wam się pogadać ze mną:).

Gość gość
nie ma za co