Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Bubel1000

Czy ojciec dziecka moze mnie pozbawić praw rodzicielskich?

Polecane posty

Gość Bubel1000

Witam.Potrzebuje pomocy.Rok temu ojciec mojego dziecka wyjechal za granice i zostawil mnie i dziecko bez pieniedzy.Duzo pil bral narkotyki, byly szarpaniny.Zalozylam mu sprawe o pozbawienie wladzy rodzicielskiej i alimenty.Nie pozbawili go praw rodzicielskich chociaz juz byl karany nie raz i mieli wykaz interwencji policji i swadkow.W lutym tego roku wyjechalam za granice gdyz nie mialam pieniedzy i chcialam zapewnic dziecku nalezyte warunki. W tym miesiacu ojciec zalega o alimenty juz od 11 miesiecy ,od postanowienia wyroku nie zaplacil nic.Wlasnie skladam sprawe do komornika. Nie dawno ojciec mojego dziecka zalozyl sprawy .Nie odebralam listu gdyz przebywam za granica ale podejrzewam ze o ograniczenie praw rodzicielskich pozbawienie lub uprowadzenie dziecka.Dodam ze nie placi alimentow prawie rok i mnie nie bedzie na sprawie. Nigdy nie bralam narkotykow i nie jestem osoba pijaca, z zwiazku z ojcem dziecka to ja tylko pracowalam i utrzymywalam rodzine.Czy mam sie czego bac?Nie dlugo bede miec meldunek za granica czy nie dlugo ktos zapuka do drzwi i zabierze mi dziecko do ojca ,ktory nawet nie potrafi zaspokoic podstawowych potrzeb dziecka (alimenty na zycie) i nie widzial dziecka przez rok.Przeciez dla mojego dziecka bedzie to szok psychiczny.Dziecko od roku ma tylko mnie a wczesniej ojciec wyjezdzal i zostawial nas .Nie płaci alimentów Czy mam się o co bać ?co byście zrobiły na moim miejscu ?Nie chciałam nic zrobić wbrew ale bardzo bałam się o nasze bezpieczenstwo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować