Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na kawie

kobiety są przerażające emocjonalnie

Polecane posty

Gość gość na kawie
gość dziś moje pasje nie mają tu znaczenia , a Ty koniecznie się ich uczepiłaś i to względem mojej oceny - nic na ten temat nie wiesz , a stawiasz tezy rodem z neta , że nic , zero i ogólnie beznadzieja :) powodzenia

Gość gość
pewnie dajesz se w żyły albo chlejesz stad to pytanie na które nie chcesz udzielic odpowiedzi.. dno

Gość gośćiikk
autorze sa wyjątki,mogłam Ci wymienić pod Twoją pierwszą wypowiedzią ten zestaw cech babskich bo doskonale znam kobiety i wiem co mnie w nich irytuje,wyjątków masz mało ale one istnieją,ja w swoich związkach zawsze zachęcam do samorealizacji twórczości rozwoju bo panowie wybierają mnie na głowne żródło swoich zainteresowań czym bardzo ograniczają mój czas na moją pasję :-) kleją się do mnie jak żelki nie tylko w sensie cielesnym ale emocjonalnym bo kocham życie i uwielbiam czarować rzeczywistość a to bardzo przyciąga :-)

Gość gość
ciesz sie że mnie nie poznałeś ,zero emocji ,jestem typowa zimna sucz ,normalie nic nie czuję ,mam wywalone na fochy męża,na jego uczucia,mam wywalone na cały świat,liczę się JA tylko JA ,no i oczywiście córcia i pies. reszta swiata mi zwisa i powiewa. Może to choroba zawodowa bo pracuję w słuzbie mundurowej i na codzień widzę ludzkie tragedie. Nie wiem,ale dobrze mi z tym. Kiedyś byłam nieco inna.