Gość gość Napisano Lipiec 31, 2016 Witam was. Chciał bym by mi ktoś doradził w pewnej sprawia. Mianowicie poznałem jakiś czas temu dziewczynę, na ktorej mi strasznie zalezy. Jej cala rodzina wie juz o naszyn zwiazku moja tez. Troche juzbspedzilismy razem wiecie jakies wspolne wyjazdy itp. Teraz tylko jest maly problem moja dziewczyna twierdzi ze ja zdradzilem czego nigdy nie zrobilem probowalem jej to wiele razy wytlunaczyc ze dla mnie tylko ona sie liczy nikt inny. Teraz na dniach mam sie z nia widziec jednak ona chce tylko raz sie spotkac przed rozstaniem a ja chcial bym ja odzyskac. Nie mam podzyska jednak jak. Do glowy mi przychodzil pomysl ze zejeli sie sporka ostatbibraz ze mna tobwrecze jej bukiet kwiatow z karteczka w seodku xo wszystko o tym mysle i sobie pojde zobaczymy co ona z tym zrobi lub druga taka mysl ze poprostu zostawie kwiaty z kartka u niej w domu i zobaczymy moze sie osezwie. Nie mam pojecia co.mam zrobic czy ktos mi moze pomoc? Mh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach