Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DLV

PRAWDA O PAPIESTWIE (WERSJA PEŁNA)

Polecane posty

00:26 - Kilkaset lat przed Chrystusem zostały zapowiedziane: 1) Imperium Rzymskie, 2) papiestwo, 3) wojny krzyżowe...

Gość gość
*wykorzystuje przeciwko tobie

Gość gość
zapowiedziane to jednak co innego niż przewidziane. chyba sie zgodzisz?

Gość gość
skoro tak to sformułowałeś

Gość gość
hej jeszcze jedno. z tymi liczbami pierwszymi to nic beze mnie nie kombinuj bo cie odstrzelą:) to trzeba wiedzieć jak to zrobić. a ty nie wiesz bez obrazy ale naprawde nie wiesz. i nie chodzi mi o to ze nie umialbyś do tego dojsć tylko byś to źle wykorzystał. a zapewniam cie że jakby ci przyszło do głowy włamać sie do jakiejś szanującej sie instytucji finansowej to oni tylko na to czekaja:)

Przewidziane przez Daniela, a zapowiedziane przez Boga, bo to Bóg mówił przez Daniela...

Gość gość
poza tym nadepnąłbyś na odcisk gościom od podglądania jak walisz se konia pod gołe baby.

Gość gość
współczuje mu w takim razie - danielowi ja tam wolałbym mówić za siebie niż mówić przez daniela...tzn być tubą boga. a skąd wiadomo ze to bóg w zasadzie? jeszcze dodam, ze ci od podglądania jak walisz konia to powazna wpływowa grupa. umieją liczyć do dziesięciu i nie spodobałoby sie im jakbyś nagle zaczał liczyc do dwóch

Gość gość
oni działają zero jedynkowo. albo jeses z nimi i walisz konia albo przeciwko nim i nie pozwalasz im na to patrzeć:)

Gość gość
podejrzewam nawet że to ci sami pitagorejczycy od liczb niewymiernych. jeden bóg wie skąd takie dziadostwo przywiało ale niestey nie podzielił sie tym z danielem

Gość gość
za o dał mu namiary gdzie ich szukać w przyszłosci. ja go nawet rozumiem w końcu jest już stary nie rozróżnia przeszłości od przyszłości walenie konia to dla niego jakas abstrakcja. dobrze że chociaż z tymi imperiami sie przypucował