Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 27

Polecane posty

Z poprzedniego topiku.. x Bruno Shatyn dziś [13:08] Magdalenkaaaaaa dziś [13:05] No to podaj na to tylko TRZY przykłady alEbo ładnie pana Shatyna przeproś...smiech.gif] wszyscy widzieli masakryczne orty w twoim wykonaniu x x Skoro tak to bez problemu podasz takie TRZY przykłady. x Bruno Shatyn dziś [13:09] Masz do dyspozycji ten topik jak i poprzednie wydania. Mogę ci podać linki do tych poprzednich... x x x I gdzie te przykłady? Nie ma ich. Przykro mi, ze znowu wyszłaś na idiotkę... Ale coż. Sama chciałaś. I to byłoby na tyle, jeśli chodzi o "rozmowy" z tobą.

I jeszcze cos śmiesznego... x A może ja jakaś aseksualna jestem, że tak przytoczę to modne określenie. Powiem Wam, co ja czuję: owszem ciepło, bo penis gorący, wiadomo, ale takie straszliwie przyjemne to to nie jest. Czuję tarcie, jak... Zróbcie z języka trąbkę, włóżcie palec i go "spenetrujcie". Toż samo czuję. Nie ma w tym nic przyjemnego. CZASAMI to ruszanie się w środku bywa przyjemne, bo drażni ten słynny punkt G, który jest niczym innym, jak częścią łechtaczki od wewnątrz! x x To wszystko tłumaczy...:O Przepraszam, że tak sie do ciebie odniosłem. Po prostu nie dość, ze jesteś niewykształcona to jeszcze mało inteligentna.... Dodam, ze "punkt G" nie jest częścia łechtaczki... Czy to ty otulona? Bo to brak wiedzy na twoim poziomie.... :D:D:D

Faszyzujący Obóz Narodowo-Radykalny organizuje marsz ku czci powstańców, którzy z faszystami walczyli. Już to jest szokujące. Jeszcze bardziej oburza fakt, że rzecznik organizacji w mediach społecznościowych promuje Léona Degrelle, o którym Adolf Hitler powiedział "gdybym miał syna, chciałbym by był taki jak Ty". Co gorsza, nie widzi w tym nic złego. x Całość: http://tnij.org/l8qc7o3

Gość gość
I gdzie te przykłady? Nie ma ich. Przykro mi, ze znowu wyszłaś na idiotkę... Ale coż. Sama chciałaś. I to byłoby na tyle, jeśli chodzi o "rozmowy" z tobą.] musialabym byc taka glupia jak ty, zeby teraz szukac we wszystkich topachjezyk.gif zreszta nie ma takiej potrzeby. wszyscy, widzieli twoja kompromitacje jesli chodzi o ortografie jezyka polskiego. i kto wyszedl na idiote? no raczej ten , co wali orty i jednoczesnie przechwala sie ze jest absolwentem polonistykismiech.gifsmiech.gif

Gość gość
popłuczyny po komunie nadają jak widzę bez przerwy. a tu już nie będzie "tak jak było". :D

Skoro to były "takie" orty to skąd ta trudność w podaniu TRZECH przykładów z kilkuset stron. Jeśli walę takie byki ortograficzne to juz na paru stronach powinien się jakiś znaleźć... A skoro sie nie znajduje to... Wiadomo, że kłamiesz...

gość dziś popłuczyny po komunie nadają jak widzę bez przerwy. a tu już nie będzie "tak jak było". x x No fakt. Jakieś Myreviny, jakieś otulona i najcześciej pod orange...:O Takie to komuchy tutaj bywają.

Pisaliśmy już o apelach, jakie wystosowały Muzeum Auschwitz-Birkenau czy Muzeum Holocaustu w Waszyngtonie. Teraz do próśb przyłącza się japońskie miasto Hiroszima, które poprosiło twórców popularnej gry Pokemon GO, by zabrali wirtualne stwory z miejsc pamięci ofiar pierwszej bomby atomowej, zrzuconej przez Amerykanów w 1945 roku. Chcą ich usunięcia do 6 sierpnia, daty obchodów rocznicy eksplozji. x x Tylko, że równica jest ogromna pomiędzy tymi miejscami i nie powinno się ich zrównywać.

Gość gość
Dziadek ciagle bohaterska walka o prawde mistrz propagandy na strazy sprawiedliwosci. Czlowiek ktorego sie zjada i wysrywa i co madrzejszy daje sobie z nim spokoj i z litoscia spoglada na te jego zalosne topiki:-)

Gość gość
Pis moze sie nawet zesrac na czerwony dywan a i tak wygra kolejne wybory. Uchronil nas przed.horda dzikich barbazyncow i mordercow tak zwanych ciapackich j***czy kóz. Za PO juz by cie tu dymali w d**e no ale jako lewak pewnie bys byl zadowolony

Nowy w mieście dziś Shatyn mitomanie - czas czerwonych pająków zapatrzonych w króla europy Tuska, przydupasa Makreli już minął. I nic nie pomogą łzy i zaklęcia. Podczepisz się pod alimenciarza z KODu czy wreszcie zrozumiesz, że za każdym razem wybierasz źle? x x To już będzie ostatnia moja odpowiedź na twój post. Po pierwsze. Nie jestem mitomanem, no chyba, że potrafisz uzasadnić takie określenie mojej osoby, na podstawie ogólnie dostępnych źródeł. Za każdym razem wybieram źle? Przecież PO jest jedyną partią jak do tej pory, dwa razy wygrywająca wybory parlamentarne. A KOD jest jedyną organizacją polityczną w Polsce gromadząca na swoich demonstracjach takie tłumy. Czyli za każdym razem trafnie...:D

Gość gaajowy
Xxx.podaj mi meil otulona_snem.a wysle ci inf.jak dziada rozpoznac.u barona pancernego.

gość dziś Pis moze sie nawet zesrac na czerwony dywan a i tak wygra kolejne wybory. x x Fakt, ze sie zesra i wyborów nie wygra. Widac to m.in. po stratach w sondażach. Na poczatku miał ogromną przewagę nad PO+.Nowoczesna. A teraz? Już w części sondaży przegrywa. W takim tempie za rok-dwa będzie po pisie...:D

Gość gość
Shatyn to jest straszna p***a zyciowa. Pieknie stylem weża pozbywa sie swoich idoli zastepujac ich non stop nowymi. No i stylem wyborczej dzien w dzien musi napisac o Kaczynskim widac ze sra w gacie przed tym czlowiekiem.

Gdyby tak było to bym się bał pisac o Jarosławie K. a nie o nim codziennie pisał...:D Z logiką u ciebie nietęgo...:O

Gość gość
Przegrywa ale w twoim omamie albo w twoim prywatnym jednoosobowym sondazu kozojebco

gość dziś Shatyn to jest straszna p***a zyciowa. Pieknie stylem weża pozbywa sie swoich idoli zastepujac ich non stop nowymi. x x To "non stop" polega na zmianie poparcia raz na prawie 10 lat...:D

Gość gość
Kod gromadzi tlumy ahahahhahahha. Normalnie teraz na ujazdowskich zgromadzili sie w tlumie 10 osob i siedza w obsranym namiocie i kazdy juz ich obsral bo to najlepsza metoda na postepowanie z gównem. Z toba tez tak wiekszosc osob postepuje tylko zostala ci garstka wiernych fanow. A teraz pozdrowie cie srodkowym palcem olaz cieplym strumieniem moczu z mojego siusiaka wprost na twoja lewacka zaklamana morde i nie pisz w moja strone bo sie ciebie brzydze propagandzisto

gość dziś Kod gromadzi tlumy ahahahhahahha. x x "Le Monde": marsz KOD -​ to była największa demonstracja od obalenia PRL-​u • "Le Monde": przebudzenie polskiego społeczeństwa • "Na ulicach demonstrowało 240 tysięcy ludzi" • Francuska gazeta pisze, że sobotnia demonstracja KOD była n"największa od obalenia PRL-u"

To może być największa manifestacja w historii. Opozycja jest zdeterminowana, by napędzić stracha Kaczyńskiemu

Wiceprezydent nie ma wątpliwości. - To największa manifestacja, jaką widziałem w Warszawie w swojej karierze, a zajmuje się bezpieczeństwem w mieście od blisko 10 lat - powiedział. Podkreślał też, że osoby które zajmują się szacunkami podczas manifestacji są ekspertami z wieloletnim doświadczeniem. - Kiedyś zajmowali się bezpieczeństwem pracując w policji, a w urzędzie miasta pracują od kilkunastu lat, jeszcze od czasów prezydenta Lecha Kaczyńskiego - powiedział.

Około 240 tys. Polaków wzięło udział w sobotniej demonstracji przeciwko decyzjom rządu Prawa i Sprawiedliwości. Norweska prasa stwierdziła, że to była „największa demonstracja od upadku komunizmu”. Polonia w Norwegii także demonstrowała pod Ambasadą Polski w Oslo.

lewacka Le Monde podaje jak na lewacka gazete przystalo:Pshatyn przez cala komune wierzyl w lewacka prase z trybuna ludu na czele to dlaczego teraz ma nie wierzyc:D:D

Gość gość
Buahahahahhahahha co za debil jak sie nakrecil tymi danymi z d**y. Zamordyzm w kraju niedlugo bedzie shatyn jak uchodzca szukal.schronienia za granica bo tutaj panuje istny zamordyzm i przesladowania ahahahaha o chryste pana ten pajac juz nigdy sie nie zmieni

gość dziś Buahahahahhahahha co za debil jak sie nakrecil tymi danymi z d**y. Zamordyzm w kraju niedlugo bedzie shatyn jak uchodzca szukal.schronienia za granica bo tutaj panuje istny zamordyzm i przesladowania ahahahaha o chryste pana ten pajac juz nigdy sie nie zmieni x x Przed komuchami nie uciekłem (w przeciwieństwie do ojca takiej jednej) to i przed tą marnotą nie ucieknę... A dane nie są z dupy tylko z ogólnie dostępnych źródeł.

Gość gość
Taaa najlepsze jest cytowanie lewackiej prasy ktora do niedawna propsowala ciapacki najazd na europe wmawiajac nam wzbogacenie kultury no to k***a wzbogacili ahahhahaha. Raz zrobili jakis sped odsunietych od koryta emerytow pod haslem darmowa grochowka i shatyn mysli ze to jakis zryw byl narodu ahahhaha

Raz zrobili jakis sped odsunietych od koryta emerytow pod haslem darmowa grochowka x x Pomyliło ci sie z miesięcznicami oszołomów...