Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 27

Polecane posty

Gość gaajowy
gość dziś xxx.jestes dnem.tym jestes.

Gość gość
Otulona, chcesz browara na kaca?

Gość gość
Gruba, Ty podobno masz faceta. Gdzie się z nim spotykasz? Na mailu, jak Edek ze znajomymi swoimi?

Gość gaajowy
xxx.beznadziejny shatyn jestes.beznadziejny.

Gość gość
gaajowy dziś xxx.beznadziejny shatyn jestes.beznadziejny. X Już mnie wkurzasz, Ty pedale zmurszały. :D:D:D

Gość gość
- Co by nie mówić o Jarosławie Kaczyńskim, jest on wybitnym i skutecznym politykiem. Można się nie zgadzać z jego poglądami, ale nie można mówić, że jest głupi. Ja nie zakładam, że Jarosław Kaczyński chce zrujnować Polskę. Partia chce jedynie umocnić swoją władzę. Walkę rozpoczęła PO, która zadecydowała o wyborze sędziów Trybunału Konstytucyjnego do przodu. Oczywiście to, co PiS zrobiło z Trybunałem, jest nielegalne, ale to PO otworzyła im furtkę. x x Kto to powiedział? x x Syn profesora Bartoszewskiego

Gość gość
czy Kardynał miał dzieci? czy był słuszny i popierał PO?

Gość gość
Gejowy, napisała już do ciebie przymulona?

Gość gość
Jacek Kurski na bruk ?! Zwolniony z prezestwa TVP ? Nareszcie !!! Jak mógł ktoś mianować na to stanowisko takiego ignoranta , lawiranta , "pływaka" , cwaniaka !

Gość gość
a co ci do tego???

Gość gość
hehehe to typowo pisowskie zagranie. zrobimy coś, a potem zobaczymy, co z tym zrobić, najlepiej nic :( , ale tak czy owak PiS rękoma Kurskiego zniszczył media publiczne :( (((

Gość gość
tak jak odeszło PO tak i odejdzie PiS Panem i Władcą (PiW) Kaczyńskim ps Kukiz'15 jest' za' a nawet' przeciw' :-D

Gość gość
ha a zobaczycie, że Kurski dostanie kopa w górę :( (((

Gość gaajowy marucha
gość dziś ha a zobaczycie, że Kurski dostanie kopa w górę ((( xxxxxxx i nowoczesna zwiększy szeregi. Tam pełno takich kurskich. Biedakowi bliżej do platformy, ale jak platforma na dno idzie to biedak woli rysia popierać i po (narazie) suchim spąpać. Swoją drogą taki kurski to wielka ujma dla pisu.

Gość gość
gaajowy mar**** dziś nowoczesna zwiększy szeregi. Tam pełno takich kurskich. X jak na razie to Kurski spadochroniarz jest w PiSie. zawsze wie gdzie dostanie chlebek posmarowany z masełkiem i do tego jeszcze konfiturki ps PiSlamisci boja się Nowoczesnej jak diabeł święconej wody :-D

Gość frannnca
Fakt faktem, ze Kurski zrobił najgorszą robotę czyli pisowskie czystki w TVP (zreszta jak i poprzedni komendant Maj w policji)

Gość gaajowy marucha
frannnca dziś Fakt faktem, ze Kurski zrobił najgorszą robotę czyli pisowskie czystki w TVP (zreszta jak i poprzedni komendant Maj w policji) xxxx zrobili to samo co platforma 8 lat temu

Gość Myrevin
_iftar_ wczoraj Takiego cyrku nie było nawet w PO. Odszczekuję to, co napisałam kiedyś, że PiS nie ma z kim przegrać kolejnych wyborów. PiS te wybory przegra sam ze sobą. } <<>> Ja natomiast odszczekuję że to mniejsze zło, to takie samo zło jak PO. Nawet się zrymowało. No i mogę powtórzyć to co wile razy pisałem.. no nie ma na kogo głosować.

Gość gość
Zwykle się nie udzielam w tym wątku, ale co tam - dochodzę do podobnego wniosku.

Gość gość
jest kurski placz nie ma kurskiego placz

Gość otulona_snem
nie przepadam,za kurskim pis to juz od dawien dawna nie moja bajka,ale to co wyprawiaja :o kaczynski oszalal? no i niech przegraja,stare dziady lesnie niech w koncu ida do lamusa,nie na te czasy ci ludzie,a raczej zupelnie tych czasow nie rozumieja,zatrzymali sie gdzies mozgownicami z 20-30- lat temu

Gość gość
Gejowy, pało zakuta, dalej widzisz tu gdzieś Shatyna?

Gość już tylko gość
Boże , ileż ja się tu opisałem , tłumaczyłem , uzasadniałem , że PO-PiS to identyczna banda , a cała różnica wynikała z osobistych urazów pokłóconych ze sobą dawnych opozycjonistów . Do czasów katastrofy Smoleńskiej wszystko opierało się o chore ambicje , złośliwości i jakieś wzajemne zemsty , których genezy już nikt zbytnio nie pamięta . A przynależność żołnierzy do tych partii była w większości kwestią zwykłego przypadku uzależnionego od układów na dole , a dla "niezaangażowanych" powiatowych społeczników dyspozycjami płynącymi z Torunia . Tragiczna śmierć jednych i powstanie religii smoleńskiej zmieniło ten obraz dając argumenty do powstania konkretnych różnic . Wojna polsko-polska stała się już nie tylko wojną o władzę , pieniądze , zaszczyty ale i o miejsce konkretnych nazwisk w najnowszej historii Polski . Podkreślę to z pewną gorzką satysfakcją . Ten obśmiewany Korwin wciąż o tym mówił - banda czworga . Banda się nie zmienia .

Gość już tylko gość
Kurski ma się doskonale póki co - pisze iftar . A tak , ten typ tak ma . Doskonale pamiętam te zdjęcia , jak po burzliwej (?!) , pełnej złośliwości dyskusji w TV panowie Kurski i Niesiołowski uśmiechnięci i rozradowani wsiadają razem do samochodu i odjeżdżają ... Głupi lud kupi tę szopkę ....

Gość gość
Poznali się w KOD-zie na jakimś pochodzie Był maj i pachniało kwiecie On wnuk resortowca krwawego UB-wca A ona działaczka w powiecie On trzymał szturmówkę bo dostał gotówkę Podwójne miał motywacje Działaczka z powiatu pokazać chce światu Że mafia w powiecie ma racje Tak szli w kontredansie dziejowym aliansie Skundlone żuliki i szpiedzy A Polska im cała na drodze stawała Więc pomoc ściągali zza miedzy I z tego wszystkiego wiadomo dlaczego Powstała KOD-wska zygota I tak zmajstrowali bękarta nowego Spod znaku sierpa i młota Ty Polsko strzeż granic bo pakty są na nic Gdy własnych brakuje bagnetów Znów strzelców nad Wisłą formować ci przyszło Bo kto dziś przegoni sowietów? Autor: shatyn, autobiografia

Gość gość
Dzisiaj dziennikarz Mariusz Max Kolonko oświadczył, że zastanawia się nad udziałem w konkursie na nowego szefa TVP.

Gość Myrevin
{ gość dziś Dzisiaj dziennikarz Mariusz Max Kolonko oświadczył, że zastanawia się nad udziałem w konkursie na nowego szefa TVP. } <<>> Jeśli ma "olej" w głowie, a na takiego wygląda, to nie zastanawia się nad tym poważnie... no chyba że to jakaś dziennikarska gra. Np zostać szefem TVP by mieć dowody że w tej tv bez zgody panującej partii nic nie można. Zresztą wiedza o samym tym konkursie.. może być naprawdę interesująca. IMHO, konkursy to ściema by i tak zatrudnić tego co się planowało.

Gość gość
Myr to bredzi już jak otulona. W sumie nic dziwnego, na tym samym paliwie..

Oczywiście że tak się dzieje na co dzień i jest to powszechna praktyka, pisać nie muszę..