Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ktoś mówi że jest katolikiem to nie ufam takiej osobie...

Polecane posty

Gość gość

trzymam się na dystans, życie mnie już nauczyło że tacy ludzie są niesamowicie dwulicowi, zakłamani, obłudni, obrzydliwi hipokryci... NIE ZNAM zadnej katoliczki/katolika którzy byliby po prostu z natury dobrzy, mili, otwarci, sympatyczni... mam wrazenie, ze ta ich religijnosc to jakas choroba psychiczna, z jednej strony biegają na pielgrzymki, wielbią JP2 uwazają go za świętego nieskazitelnego (a przeciez taki nie byl, jego zyciorys jest splamiony, sam fakt ze byl papiezem juz przekreśla mozliwosc bycia 'swiętym') To samo jehowi, ci to dopiero sekciarze, sekta w 200%, gdy widzą ze mogą cie wciągnać w swoją ''wiare'' to są dobrzy i mili, gdy sie nie uda to traktują cie jak psa.

Gość gość
katolicyzm i świadkowie jehowi to religijne sekty, a nie chrześcijaństwo

Gość gość
dlaczego będąc papieżem nie można zostać " świętym " ?

Gość gość
Więc tak... Pomimo tego, że jestem katoliczką i masz mnie za człowieka gorszej kategorii, szanuję cię. Ale to, że WYDAŁAŚ! jeden sąd o wszystkich katolikach jest po prostu niewybaczalne. To tak, jak ja bym powiedziała, że wszyscy ateiści to zbrodniarze. Wrzuciłaś wszystkich do jednego wora i jest to świadectwo twojego wielkiego zakłamania i chęci walki z wiarą katolicką. Ty jesteś ateistką wojującą. I teraz polecą gromy na Kościół Katolicki a ty za to wszystko odpowiesz. Niech nasz Bóg ma dla Ciebie miłosierdzie.

Gość gość
Ideale! Prawdopodobnie jesteś taka właśnie jak określiłaś katolików. Bo zazwyczaj oskarżamy o to, czego się sami dopuszczamy. Sprawdź w słowniku znaczenie wszystkich słów o które innych oskarżasz.

Gość gość
cholerny pech ....nikt nie chce atakować kk :D

Gość gość
Nie musisz mi ufać:)

Gość gość
Jak zwykle przy niedzieli...:) tego typu tematy..Lewactwo jest taaakie przewidywalne:)) Szczęść Boże wszystkim dobrym ludziom!

Taaaa Żadnego dobrego katolika nie spotkałaś, same potwory, Twoi rodzice też są katolikami? Babcia,dziadek? Ja jestem katolikiem i wątpię, żeby moja wiara miała na mnie zły wpływ, nie krzywdzę otaczających mnie ludzi wierz mi... albo nie, jak chcesz możesz nas potępiać, nie liczy się to dla mnie, jak cała instytucja kościoła, ważne żeby żyć dobrze ^^