Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TonksLupin

Seks z osobą poniżej 18 roku życia.

Polecane posty

Gość TonksLupin

Witam. Nurtuje mnie sprawa seksu z osobami nieletnimi. Mam 22 lata, a mój chłopak 17. Czy coś mi za to grozi?

Gość gość
nie.

Gość gość
Nie grozi ci nic za to. Jemu też nie. Można uprawiać już seks od 15. toku życia bez żadnych konsekwencji prawnych.

Gość gość
ddt ona ma 22...

Gość gość
W polsce 15 lat musi miec skonczone

Gość gość
Tak masz rację że ginekolog nie może badać osoby poniżej 18 lat bez obecności opiekuna prawnego! Do tego musi to być ginekolog dziecięcy w większości jest kobieta! Zawsze mam przy każdym badaniu ginekolog cipki i wspierał porody mąż! A powinno się uważać i mieć zawsze kogoś bliskiego bo trafiają się zboczeni jak trafiła pacjentka Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek.... Wiele nie zgłasza bo się wstydzą gwałtu i molestowań. Polki są zacofane i wstydzą się partnera ciemnota a korzystają z tego ginekolodzy! !!!

Gość gość
Spytaj sie Pani Weasley.

Gość Roberson24432
Mój kolega ma 28 lat a do niego podbija 18 latka

Gość gość
Moja pierwsza seks-dziewczyna miala 16,5 lat, ja 18. Uprawialismy anal.

Gość gość
ddt30 Ty jesteś idiotą? Jak się nie znasz, to się nie wypowiadaj. Od kiedy to przy badaniu u ginekologa powinien być rodzic****atrzeć na to? Nawet sam lekarz wyprosi żeby niepełnoletnia pacjentka się lepiej czuła, na 100% to zrobi. Ja miałam 14 lat jak pierwszy raz byłam u gina, całą wizytę sama. Mama tylko musiała podpisać jakiś dokument, że wyraża zgodę na badanie. I tyle.

Gość gość
Za takie wyproszenie z badana nieletniej może skończyć ginekolog w kryminale. Może jak zgwałci ginekolog to również nie pełnoletnia lepiej się poczuje? Prawo Jest Prawem i ginekolog musi je przestrzegać chyba że jest zboczenicem !!!!! dlatego wyprasza jak ten co istnieje w internecie ( Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek)!!!!! Tylko zboczeni ginekolodzy nie chcą mieć świadka badania! !!!!