Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgatkaJackowa

Jaki odkurzacz kupić?

Polecane posty

Gość AgatkaJackowa

Jest tu ktoś, kto sie zna na odkurzaczach? Urządzamy pierwsze wspolne gniazdko z moim narzeczonym i nigdy zadne z nas nie mialo "swojego" odkurzacza. Zawsze byly na wyposażeniu mieszkan, ktore wynajmowalismy. Chcemy kupic cos fajnego, bo nienawidzimy odkurzac i fajnie byloby miec jakis gadzet, ktory nam to 'umili'. No i zastanawialam sie nad elektroluxem, podobno supercichy i fajny, w media expert mozna dostac. Czy ktos z was korzysta?? Albo ma lepszy pomysl?

Gość gość
hej:) miałam taki sam dylemat równo tydzień temu Kupiłam elektrolux equipt bo tak mi doradził facet w euro rtv agd. Cichy to on absolutnie nie jest,ale wiedziałam o tym ,ma za to dużą moc ssąca ,wysoką klasę odkurzaia dywanów i podłóg twardych ,emisja kurzu -wysoka,no ale cos za coś . Pan mi powiedział ze te bezworkowe to badziew ,no chyba że taki za 1000 zł,a w venach 200-300 to najlepszy workowy elektrolux lub samsung. Wszystkie info dot mocy, emisjo kurzu ,klasy odkurzania masz na takiej metce ,jak w linkuhttps://newsletter.morele.net/Philips/Q3/Odkurzacze/index.html

Gość gość
no i zwróc sobie jeszcze uwagę na dostepnosc worków ,bo miałam wcześniej philipsa i za cholere nie szło dostać worków. Acha i nie daj się nabrać na turboszczatkę ,ja się nabrałam bo mam psa i mi facet mówił że dobrze zbiera sierć ,g****o prawda ,najlepiej zbiera mała szczoteczka

Gość gość
ja wciągam nosem ,szkoda prądu na odkurzacz :-P

Gość elisska
A myślałaś o czymś porządniejszym, przykładowo http://www.hoover.pl/ ? Powiem Ci, moi znajomi przerzucili się na taki sprzęt i sobie chwalą :) Nie tylko lepiej zbiera ale też jest dużo łatwiejszy w użytkowaniu. Gdybym miała teraz wybierać to pewnie postawiłabym na taki odkurzacz.