Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedziałem w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

Dokładnie tak, jak jest to tutaj przedstawione, wygląda życie za kratami //www.youtube.com/watch?v=BatlIWXn2Vk#t=1m28s

Gość wet343543544
"Głęboki upadek prowadzi często do wielkiego szczęścia." - Goethe

Gość gość
Po ile wódka u was była? U nas klawisze po 150 puszczali zdziercy

Gość gość
na zamku może i wóda była, ale na N-ce, jeszcze na śledczaku zapomnij... Jak już polecisz na ZK jest sto razy luźniej niż w areszcie.

Gość gość
ja tez nosiłam bratu palenie i telefony ,palenie żaden problem ,a telefon na kilka razy trzeba było rozłozyć

Gość gość
U nas klawisze handlowali, to już była przesada. Idziesz do wychowawcy a tam ściecha posypana :D Aż czarni wpadli i wszystkich w pizdu pozamykali :D Więzienie cholera :D

Gość gość
Powinni was nigdy nie wypuszczac. Taki Kotarba, zjeb jakich malo nie dosc ze siedzial to jeszcze sie chwali, ze mu dziewczyna "grude" przemycila. A refleksji glebszych pewnie zero? Jestem zniesmaczona i macie szczescie, ze nie ja zajmuje sie systemem wieziennictwa, bo byscie mieli pozamiatne wszyscy jak ten koles z filmiku, bo takie odosobnienie wlasnie jest jedyna nadzieja na resocjalizacje.

Gość gość
gdyby faktycznie jakas c***a kafetryjna siedziała w więzieniu to żywa by z tego nie wyszła,a juz na pewno siedziec na d***e by nie mogła i pisac swoich wypocin :-D

Gość gość
Achtung ! Więzienna patologia na forum.

Gość gość
Kotarba, ale to jest plytka refleksja. Nie robisz nic zlego (albo chociaz nie dajesz sie przylapac) zeby nie byc wiecej ukaranym, a nie dlatego ze zrozumiales swoj blad. Zalujesz tego co zrobiles? Nauczyles sie troche empatii? Watpie. Znam takich jak Ty i trzymam sie od nich z daleka, bo chocby nie wiem jaki kit wciskali o swoim nawroceniu to w srodku wciaz sa tak samo zepsuci. Czasem nawet troche niby zaluja, a po chwili robia dokladnie to samo. Historyjki takie jak twoja nie robia na mnie zadnego wrazenia. Nie jestes dla mnie kozakiem, jestes prymitywem hamujacym rozowoj spoleczenstwa.

Pytanko do autora... Parę lat temu wchodził tu gość, który zniknął. Podobno poszedł do więzienia za to że wyłupał facetowi oczy za to, że ten kopnął mu psa... Czy to Ty autorze?

Gość gość
gość dziś Nie jesteś w stanie pojąc mojego posta bo zwyczajnie jesteś zbyt prymitywna, aby to zrozumieć i nie mam za to do ciebie pretensji, ponieważ nie każdy przy urodzeniu został obdarzony wystarczająca inteligencją, aby radzić sobie z rozsądnym myśleniem, ciebie ten zaszczyt nie spotkał. Ty na przykład jesteś jak domniemam, typem zaściankowej kury domowej, siedzącej cały dzień w śmierdzącej podomce z nosem w garach, w czterech ścianach która tak na prawdę góówno wie o zyciu. Dlatego właśnie kobiety traktuje przedmiotowo, bo wiem o tym, że baba taka, a zwłaszcza taka jak ty powinna wiedzieć gdzie jest jej miejsce i czasem powinna dostać z liścia w pysk i pisze to teraz całkiem powaznie, żeby wiedziała co jej wolno, a czego nie. K-ce

Gość gość
dziś Dziekuje za potwierdzenie mojej teorii :)

Gość gość
DLV 2016.07.31 Nie to nie ja

Gość gość
gość 2016.07.31 Bardzo rzeczowe uzasadnienie :) Brawo ty !

Gość gość
Nie lubię takich ludzi

Gość gość
gość 2016.07.31 a, to co za czopek doo******czy ?