Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 16 lat chce opowiedzieć o swoim związku który od jakiegoś czasu się rozwala. Opowiem wam wszystko od początku. Chodzę już z chłopakiem 3 lata jest w moim wieku jak zaczęłam z nim chodzić to myślałam że nie będzie ten związek długo trwał bo mieliśmy 13 lat jak zaczęliśmy chodzić. Przed tym jak poznałam mojego obecnego chłopaka pisałam z innymi, na początku związku nie mówiłam mu nic że pisze z kimś(nic mnie nie łączyło z tymi osobami) dowiedział się o tym i po tym przestałam pisać z nimi. Po dwóch latach dowiedziałam się od mojego kolegi ze całował się z inną. Wtedy mój świat zawalił się ale wybaczyłam mu to. Jest rok 2016 jesteśmy już ze sobą prawie trzy lata miesiąc temu poznał dziewczynę po 2 tygodniach znajomośc***isał z nią budził ją do pracy. Ja nic o tym nie wiedziałam dowiedziałam się po 3 tygodniach, doszło do tego że zaczęli pisać do siebie buziaczki odkryłam to wszystko ale wybaczylam mu i powiedział że nie będzie pisał z nią ale pisał z nią dalej i tak chyba powtarzało się to 3 razy aż spokój był, dzisiaj odkryłam że pisze nadal z nią i nawet z buziaczkami, napisałam do tej dziewczyny ona powiedziała beszczelnie że nie piszę z nim a ja to widzialam. Co zrobili byście na moim miejscu. Bardzo prosze was o wasze zdanie. Wiem że jestem naiwna bo jestem z nim po tylko rozczarowaniach ale naprawdę go kocham nie mogę nie odzywać się do niego bo mnie az cos w srodku rozrywa. Dziękuję za wysłuchanie mnie.

Gość gość
ile twoj chlopak ma lat?

Gość gość
Za kilka lat będziesz się z tego śmiać :D.

Gość gość
tak, pewnie na 100 % to jakis malolat, skad on ma miec pojecie o powaznym zwiazku czy o jakims powaznym uczuciu

Gość gość
juz nawet nie wspomne o jakiejkolwiek odpowiedzialnosci czy dojrzalosci emocjonalnej skoro postepuje w ten sposob

Gość gość
Hej, mam 19 lat jestem z moim chlopakiem prawie 4 lata i tez nasz zwiazek na poczatku był dziecinadą więc trochę Cie rozumiem. Zacznijmy od tego ze " buziaczki " to nie jest zdrada, a w dzisiejszych czasach wyrażania emocji przez internet tak Ci sie może wydawać. W zwiazku jest kilka podstaw np. SZACUNEK jesli chłopak zachowuje sie w ten sposob to uwaga nie szanuje Cie. Jeśli teraz zachowuje sie w ten sposob co bedzie dalej? Jeśli go kochasz i myślisz o nim poważnie to sie lepiej zastanow czy chcesz kogoś,kto w ten sposob Cie traktuje.

Gość gość
Ma 16 lat...

Gość gość
Dzięki za komentarze ☺ postanowiłam że będę przez parę dni dla niego jak powietrze. Nie będę odpisywała mu co sekundzie, gadała z nim jakbym nie chciała. Może to głupie ale w tedy mogę zobaczyć jaka będzie jego reakcją.