Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia gosia

Jaki kupić samochód?

Polecane posty

Gość gosia gosia

Jaki możecie polecić samochód dla dwudziestoletniej dziewczyny jako pierwszy w cenie do 10 tysięcy złotych? Chodzi mi o mały samochód, ponieważ mieszkam w mieście (gdzie jest mało moejsca itd.). Nie znam się na motoryzacji i bardzo bym ceniła wasze rady.

Gość gość
citroen c2

Gość gość
citroen c2 , hyundai getz

Gość gość
smarka za 2k kupisz już

Gość gosia gosia
A z jakimi silnikami warto kupić te i inne samochody?

Gość gosia gosia
To "troche" więcej niż 10 tysiecy. :)

Gość gość
wolalabym jezdzic na rowerze, mpka czy piechota niz kupowac cos co nie wyglada jak to. jakies go.wno samochody

Gość piwkująca
gosia, nie kupuj modelu ale dana sztukę. Dobra sztuka w zasadzie każda będzie dobra a zła będzie skarbonka bez dna. Załóż filtry i szukaj dobrego egzemplarza

Gość gość
a nie lepiej postawić na coś nowszego, tylko formę finansowania wybrać jakąś korzystniejszą? W www.warszawa.smart-center.com mają dośc fajny pakiet, że smarta można mieć za równowartość zestawu kawy+ciastka miesięcznie, może spróbuj? Smart fortwo fajne autko, sam mam iw mieście idealnie się sprawdza.

Ja bym uważałam na auta francuskie bo one lubią się psuć. Niech Was nie zwiedzie niska cena bo to nie ma nic wspólnego. Jeśli jednak jesteście zdecydowani na takie auto, to poczytajcie wcześniej ten artykuł http://eu-eu.eu/najczesciej-psujace-sie-czesci-w-samochodach-citroen/ z którego dowiecie się, jakie problemy mogą Was z nim spotkać.

Gość gość
jeśli to Twoje okolice, proponuję wizytę w jednym z salonów http://www.golemo.pl/ - bez problemu Ci doradza, istnieje tez możliwość zabrania wybranego modelu na jazdę testową, więc wydaje mi się,że na pewno coś wybierzesz - pamiętaj, ze to Tobie ma dane auto pasować i Tobie ma być w nim wygodnie :)