Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

jak mogę sama z niej wyjść? to nuż takie powazniejsze stadium ,w skali 1-10 jakieś 6-7. Nie chce juz chodzić po lekarzach,lecze się od prawie 10 lat i ta szmata ciągle wraca,mam już dosyc różnych prochów,po ostatnich tabletkach przytyłam prawie 20 kg...pomogły ale co z tego jak mój obecny wygląd tylko pogłębia moją depresję . proszę pomóżcie ,od czego zacząć ? Prosze o wypowiedzi osób które wiedzą co to jest za choroba.

Gość gość
Wsparcie bliskich osób powinno pomóc ale z moich życiowych doświadczeń polecam wizytę u lekarza. Piszesz ze wraca więc samemu nie dasz rady jej pokonać,specjalista Ci pomoże ale musisz chcieć się leczyć.

Gość gość
bliscy dawno mnie opuścili :( a z lekarzami jak pisałam ,chodziłam 10 lat ,różne leki i skończyło się na 20 kg w przód,w ogóle nie wychodzę z domu,żyje z lichych oszczednosci bo nie byłam w stanie dłużej pracować.

Gość gość
Rób sobię plan dnia, zmuszać się do ćwiczeń, wychodz na spacery, oglądaj śmieszne filmy, pisz z ludźmi na internecje.Nie wiem co jeszcze mogę Ci doradzi ale to część rzeczy które mogą Ci pomóc.Skoro lekarz odpada.

Gość gość
przebywaj jak najwiecej na słońcu,bezpośrednio..to naturalne lekarstwo ;)

Gość gość
dziękujeza odzew,piszcie dalej proszę Jutro spróbuję cos posprzątać