Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z 9 miesiaczna corka

Polecane posty

Gość gość

Drodzy Rodzice, mam 9 miesieczna coreczke ktora od jakiegos czasu budzi sie w srodku nocy do tej pory udawalo nam sie ja z powrotem uspic w swoim lozeczku ale od jakiegos czasu nie chce juz wrocic do lozeczka. Chce reszte nocy przespac na rekach albo u mnie albo u meza albo z nami w lozku. Jak nie do wyje/krzyczy. Poradzcie co zrobic. Wczoraj po zmienieniu pieluchy polozylam ja z powrotem do lozeczka i czekalam. Darla sie od 1 do 3:30 potem zasnela na 3 godzinki. Pomocy!

Gość gość
I od 1do 3.30 ,przez 2,5 godz.się darla a Ty nic?dobra jesteś...

Gość gość
A po co ja w nocy rozbudzasz i zmieniasz pieluchy? Kładź ja spac pózniej, ok 21-22 nakarm przewiń i może prześpi do rana? Albo jak wiesz ze o np. 1 budzi sie na jedzenie to nakarm ja o 24.30 przez sen, tylko nie wyjmuj jej z łóżeczka do karmienia tylko tak jak śpi wsadź jej smoka jak nie poczuje głodu i nic jej nie bedzie rozbudzać to nie bedzie sie irytować i do rana powinna przespać... Powodzenia.

Gość gość
U nas tak sie młoda zachowuje jak jest glodna albo jak zęby jej idą

Gość gość
Miałam podobnie z córką jak miała 7 miesięcy. Do tego czasu ładnie zasypiała w swoim łózeczku i budziła się co najwyzej raz na jedzenie i to też nie zawsze. W 7 miesiącu jakby diabeł w nią wstąpił. Budziła się co godzinę i nie chciała spać w łózeczku i brałam ją do nas bo nie miałam już siły wstawać a z nami przesypiała spokojnie całą noc. Gdzieś wyczytałam, że jak zaczynają wychodzić zęby to tak może się dziać. U nas akurat to by się zgadzało bo niedługo potem wyszły jej pierwsze zęby i wszystko po około miesiący wróciło do norm. Teraz córka ma 10 miesięcy i znowu bez problemu śpi w łóżeczku przespiając całą noc. Może po prostu też musisz przeczekać.

Gość gość
nie rozumie jak tu ktoś napisał ze ma jej nie wyjmować z lozeczka do karmienia...a jak karmi piersią to jak ma ja nakarmić... autorko to czemu jej nie zabierzesz do waszego lozka, jak mówisz ze chce z wami spac? ja tak robie, mala się obudzi do karmienia i zabieram ja do lozka, czasem odloze do lozeczka spowrotem jeśli nie zasne niż ona zdarzy pojeść, a jak zasne mala spi z nami do rana.