Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was żałuje że nie był na ŚDM i nie ma za...ch fot na fb np. z Tahiti???

Polecane posty

Gość gość

Przecież tam było super można było robić foty z najbardziej egzotycznymi narodami świata trzymając na ramionach Polską flagę pomiędzy flagami innych państw. Ja sobie zrobiłem superfoty z najładniejszymi flagami z wszystkich 6 kontynetów: Słowenia, Bhutan, Uganda (fajna flaga z kogucikiem), Urugwaj, Antigua i Barbuda, Papua Nowa Gwinea a nawet... Tahiti. A wy dalej siedzcie w chatach i traccie życie jak nudziarze...

Gość gość
skoro tyle radosci przynosi ci robienie fotek to pewnie jestes szczesliwy. kazdy woli co innego :)

Gość gość
Ja mam foty z wczasów na taiti ale z plazy koło hotelu, nie musiałem jak jakiś debil szczać w majtki, żeby sobie z czarnuchami focie robić. Trzeba być osłem najniższego sortu, żeby uważać, że kto nie był na tych śmiesznych eśdeemach ma nudne życie. Jeszcze sie musisz dziecko wiele nauczyć.

Gość gość
Autor ma rację pezegapiliscie jedyną szansę w życiu na światowy szpan za najniższe moliwe w tej sytiacji pieniądze!!! Co to jest wydać te 150-300 zł na te 3-5 dni!!! No pewnie lepiej jak debil wpakowac 3-5 tys. zeby jak debil gapic sie bez celu na plaze lub wode na Karaibach??? Jestescie smieszni :D

Gość gość
Ja też robiłam dużo fot a na jednej jest nawet 28 państw :D :D

Gość gość
nie chodze do kosciola to raczej hipokryzja byloby pchanie sie na SDM :D

Gość gość
Jestem niewierzacy ale bylem na SDM bo był tam cały świat w jednym miejscu nie obchodzi mnie że są katolikami impreza była bardzo fajna szczególnie pubach i klubach :p

Gość gość
10.37 gardze takimi stuleyami co nie maja zycia rodzinno-przyjacielskiego tylko jak te samotne kojoty wlocza sie po takich spedach masowych by sie przylgac do jakichs grupek, takie to zalosne :D