Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do czego ludzie są zdolni

Polecane posty

Gość gość

Widzieliście to stary filmik. a przez przypadek trafiłem ci kolesie torturowali ludzi i zwierzęta 3 guys one hammer taka sama kara powina ich spotkać w pace albo tortury jakies inne powinni wprowadzić

Gość gość
bez problemu bym ich zastrzlila

Gość gość
@gość 11:59 "bez problemu bym ich zastrzlila" Przez Ciebie laptopa kawą oplułem. Miałaś kiedyś w ręku broń? Potrafisz przeładować i odbezpieczyć broń? Znasz zapach prochu? Strzelałaś kiedykolwiek? Zabiłaś już kogoś? Wiesz jaka jest różnica pomiędzy tym jak strzelasz do kogoś z 200 m a z przyłożenia? Pewnie nie. Podpowiem Ci więc. Pierwsze nie różni się niczym od strzelania do tarczy sylwetkowej na poligonie/ strzelnicy ot walisz w sylwetkę... Musisz tylko trafić. Żadnych emocji. Żeby z przyłożenia kogoś zabić, wtedy to trzeba mieć charakter... Ale co ja będę się produkował... Mogę Ci pogratulować biedy umysłowej. G...o byś zrobiła, wzięła byś w drżące ręce bron, którą ktoś musiałby Ci najpierw przygotować do oddania strzału, spociła byś się jak świnia, postała byś jeszcze może kilka minut cała się telepiąc. Potem oddała byś broń i g...o byś zrobiła. No chyba, ze przypadkiem z braku umiejętności byś sobie/komuś krzywdę zrobiła.