Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trądzik a partner

Polecane posty

Gość gość
I jak tam autorko gadałas z nim?

Gość gość
Tak zakończylam to... chodz zle sie czuje pomimo ze mnie tak traktował. A on niby mówił ze mu zalezy a przyjal to tak "no mowisz to wkoncu co chciałaś". I przez te słowa powiedzialam ze juz nie mam sily. Wiem ze by sie nie zmienil. Później jak to uslyszal to troche dziwny sie zrobil i pojechał jakby to mial gdzies.

Gość gość
wzięłaś sobie modela co chce modelki to co się dziwisz. rozejdź się z nim i znajdź sobie brzydala

Gość gość
Plant z niego straszny. A Ty się nie przejmuj, ułożysz sobie życie z bardziej wartościowym człowiekiem. Powodzenia

Gość gość
Samo to ze nie chciał cie zatrzymać i tak po prostu sobie pojechał to świadczy o tym ze mu na tobie nie zależało. Gdyby chciał być z Tobą to próbował by coś zrobic.

Gość babyachtebaby
Ja miałem kiedyś pryszczatą i h,u,jo,w,o to wygląda jeszcze na plecach blee weź się za siebie palisz to rzuć pij wodę mineralną nie jakiś syf jedz zdrowo a nie fast food pryszcze powstają przez toksyny wydzielane przez skure z organizmu tamta była to jarala jak smok i codzień a to jakiś kebab burger itp oczywiście wszystko colą przepijala i się dziwila że ma cerę jak papier ścierny

Gość gość
gość dziś Plant z niego straszny. A Ty się nie przejmuj, ułożysz sobie życie z bardziej wartościowym człowiekiem. Powodzenia x bardziej wartościowy bo weźmie brzydki ochłap? dobre sobie

Gość gość
Ma chwilowe problemy z cerą... to minie... to co on ma w głowie, raczej nie

Gość gość
gość dziś Ma chwilowe problemy z cerą... to minie... to co on ma w głowie, raczej nie x On taki był i ona go takiego chciała i wybrała więc zostaw go w spokoju

Gość gość
A jemu się odwidziało bo pryszcz jej wyskoczył... ogarnij się - nie kochał jej... powinna go olać i tyle... nie jest jej wart. Niech sobie poszuka modelki która zrozumie jego "świetny" charakter

Gość gość
Co do palenia-nie pale co do picia- nie pije. Pryszcze mam z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Czyli na podstawie hormonalnej a nie z nie dbania o siebie. Nie jem mcdonaldach mam szczupla figure. Ale niestety po tabletkach anty tak sie zdarza tym bardziej ze bralam je przez 5 lat bez przerwy

Gość gość
Gdyby taki byl od poczatku to bym z nim nie byla. Najwyraźniej dobrze gral. Albo ja bylam taka zapatrzona w niego. Chodz on ladny wgl nie jest. Bo niektórzy mowia ze mam sobie znalesc brzydkiego.. on jest brzydki i kazdy o tym mowi tylko ze ja go takiego pokochalam nie zalezalo mi na tym zeby byl ladny.

Gość gość
A co do stwierdzenia model to model nie ma 2 par spodni i nie chodzi w potarganych bluzkach przy kolniexu. Chyba ze mu mama kupi. Pryszcze tez ma.. na policzkach. Ale to on a on moze. Tak jak pisalam on wszystko mogl ja nie.

Gość gość
I to ze jakis facet jest czegos wart to nie koniecznie musi byc brzydki. Moj brat jest przystojny a jest z dziewczyna ktora porostu jest brzydka i jej to nie minie jak pryszcze. Ma przebarwienia na twarzy rekach nogach ma nadwage i co? I nie obraca sie jak jakas idzie. Kocha ja. Robi dla niej wszystko co zamarzy. I pomimo ze on o siebie bardzo dba jest umiesniony moglby miec nie jedna bo kiedys byl lalusiem i mial ciagle inna a teraz tak bardzo szanuje. A on nie moze. On nikogo nie slucha bo uwaza ze jest najmadrzejszy.

Gość gość
Spoko dziewczyno...tego kwiatu to pół światu

Gość gość
Problem pryszczy to już mnie nie dotyczy.I to właśnie dzięki tabletką IQFACE pozbyłam się tej kłopotliwej przypadłości.Nie sądziłam że takie tabletki mi pomogą a jednak.Polecam każdej młodej dziewczynie.

Gość gość
gość 2016.08.02 dobra ,dawaj! teraz rozwalimy związek twojego brata Jako singiel nie mogę patrzeć na pary Dobrze ze sa takie fora