Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjjjjjjjjjjjjjjj

UK sie skonczylo jade do USA

Polecane posty

Gość gośćjjjjjjjjjjjjjjj

W Uk nie ma pracy przyjechalam, znam angielski biegle(mieszkalam rok w Kanadzie przed) mam studia nic nie moge znalesc poza sprzataniem. Masakra trzeba wracac za wielka wode.

Gość gość
To wracaj,po co smecisz na foum. Ja po wielu latach mieszkania w USA przyjechalam do UK I NIE ZALUJE.

Gość gość
USA to potęga! Tam jest łatwiej żyć niż w UK. Zarobki przynajmniej 2 x wyższe i wszystko dużo tańsze. Ja też jadę do USA. Język znam.

Gość gość
pewnie siedzialas na nielegalu co? ze wrocilas do ukkk

Gość gość
Normalne zycie w uk i oszczcedzanie? To jest po prostu niemozliwe. W PL wszystko jest tansze wielokrotnie i jakos lepsza. W uk Na ulicach syf, kebaby i ciapate. Na lotnisku anglicy nie wiedza co to jest strefa schengen :D w PL dzieci w liceum to wiedza, uk produkuje samych tłuków po oxfordzie. Po prostu gdyby nie ropa którą kradną szkotom i rabunkowe napady na kolonie to byliby drugim zanzibarem. Brawo Polska, za 50lat wyprzedzimy uk.

Gość gość
Nestety cos w tym jest ,ze poza s**towatymi pracami nie mozna nic znalezc konkretnego.Mam podobnie

Gość gość
Witamy w UK :D:D W Polsce czegos poszukaj, ewentualnie w takim kraju jak Islandia, Szwajcaria itp.

Gość ropa w houston
w USA bez papierów też czeka mycie kibli lub wycieranie komuś doopy, nikt nie da wam posady prezesa firmy na dzień dobry, USA to bezwzględny kraj, liczyć trzeba tylko na siebie