Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podczas cesarki miałam przeciety pęcherz ale i tak ciesze się ze miałam cc

Polecane posty

Gość gość

Pęcherz się zagoiło i wszystko jest w porządku a pochwa ciaśniutka

Gość gość
Więc gratuluję :)

Gość gość
prowo 0/10, postaraj się bardziej :) musisz się jeszcze wiele nauczyć!

Gość gość
Staralas się o odszkodowanie za ten pęcherz ? Tłumaczyli Ci lekarze dlaczego tak się stało?

Gość gość
To stary watek poza tym przy cc podpisuje sie takie papiery , ze sie na wszystko zgadzasz i ze nie bedziesz mieć roszczen.

Gość gość
Ja urodziłam sn, żaden pęcherz mi nie pękł, a pochwa ciaśniutka, także...

Gość gość
No wiesz laska , urodzilas sn , przez twoja pochwe przecisnal sie maly czlowiek wiec ciasniutkiej to ty miec juz nie mozesz

Gość gość
No własnie ze moze byc! No chyba ze któryś ma wykałaczke, to faktycznie czuć nie bardzo może. Z reszta poprzez cwiczenie miesni kegla, nie tylko facet mawiekszą przyjemność , ale i orgazm bardziej obfity. Możecie mówić co chcecie, ale wiele kobiet powie wam ze dopiero po porodzie SN poznały co to orgazm.

Gość gość
Poród SN i ciasna pochwa... Taaa jasne. Wy możecie sobie gadać co chcecie myśleć że jest ciasno itp. Ale prawda jest taka że nie jest. Mąż wam może tego nie powie bo nie chce przykrości zrobić. To jest taka jak z balonem. Raz napompowany już nigdy nie jest mały i już nigdy nie wróci do pierwotnego kształtu.

Gość gość
O matko, a te znowu o ciasnych pochwach po sn. Serio musicie miec kompleksy jak stąd do RPA, ze próbujecie każdemu na siłę to udowodnić i takie kity walicie. I coś mi się zdaje, że chyba już same w to uwierzyłyście.

Gość gość
Powiem wam jedno. Moja ciotka ginekolog (tak, tak lekarze też mają rodziny i trafił mi sie lekarz w rodzinie, siostra mojej mamy) w swojej 24 letniej karierze medycznej trafiła tylko na 2 przypadki, gdzie nie rozpoznałaby, że kobieta rodziła sn bo faktycznie zero zmian w pochwie. To były kobiety, których dzieci nie przekroczyły wagi 2 kg, wcześniaki. Zawsze są zmiany nieodwracalne, czy tego chcecie czy nie. Przebadała niezliczoną ilość kobiet, bo jest bardzo dobrym lekarzem i dostać się do niej trudno, bo kolejki nieziemskie, więc wie co mówi i ja jej wierzę. Takie baju baju o ciasnych, a nawet ciaśniejszych pochwach po sn, zachowajcie dla swoich przyjaciółek.

Gość gość
póki co to , ktoś nam próbuje wmówić ze na bank ciasno być nie moze:D Nie każdy facet ma przyżad wielkości igły , a sama penetracja to tylko jedna z mozliwych form zabawy.. sa bardziej upojne:P

Gość gość
ale psychiatra wie? prawda? cc pozostawia nie tylko blizne na brzuchu, ale sadzac po wpisach, to i coponietorym na mozgu:D

Gość gość
Tym po sn zostawia nie tylko krater między nogami, ale i w mózgu

Gość gość
oj wymysl cos lepszego, wierze ze stać cie na wiecej:D

Gość gość
O jakos dziwnym trafem wszyscy faceci tych co rodzily sn, maja konskie sprzety:) He he he

Gość gość
dziś moze nie tyle konskie sprzety, co są na tyle rozumni, ze wiedzą że jakiś czas po sn zycie erotyczne moze kuleć, chociaż to wszystko zalezy od kobiety.. Nie jest obca mi teoria ze wiekszość polek w łozku jak kłody, to i wówczas faktycznie, facet woli jak ciasniej, bo zero innej przyjemnosci. Jezeli uwazasz ze tylko penetracja jest tym jedynym własciwym sensem seku, to nie pozostaje mi nic innego tylko współczuć! Ja tam nie wiem jak ty ale moj facet wie ktoredy wychodzi dzidzia ( a przynajmniej wyjsc powinna) i zdaje sobie z tego sprawe, ze tak szerokiego jak głowka dziecka, to on jednak nie ma. Czy rodziłaś SN? Jezeli nie, to nie masz prawa wypowiadać się w tej kwestii, no chyba ze jestes facetem z dość mocnym przebiegiem, ale tez gwarantuje Ci że, te panny ktore rodziły SN i ich zycie erotyczne nie ucieprpiało bardzo, nie beda szukac przygód i reszte zycie spedzą wiernie u boku meza!

Gość gość
09:40 twoje wypowiedzi brzmią tak, jakby twój facet czuł, ze jesteś luźna, i wybiera inne formy zaspakajania, a ty wszystko przyjmujesz z pokorą i godzisz się na to co pan i władca każe. Gwarantuję ci, że i tak dyma ciasne na boku, bo nie ma to, jak porządnie wybzykać. Owszem, wszystko poza penetracją też jest przyjemne, ale ostry sex to jest to i choćbyś chciała zaklinac rzeczywistość, to tak jest i już.

Gość gość
aha! wiec skoro ty lubisz ostry seks to kazdy brzwarunkowo ma go lubic? :D Własnie nie do konca to tak wyglada. Pochwa i tak dopasowuje sie po chwili do kształtów i rozmiaru penisa. Ucisk , sam w sobie nie jest niczym niezwukłym, pulsowanie juz tak, ale to pulsowanie moze byc tylko poprzez odpowiednie wycwiczenie miesni kegla. Owszem mozesz powiedziec, ze nawet panna ktora nie rodzila, moze cwiczyc te miesnie, ale wiadomo ze im wieksza róznica w napieciu, tym mocniej odczuwalne. "Gwarantuję ci, że i tak dyma ciasne na boku, bo nie ma to, jak porządnie wybzykać. " to zdanie jest conajmniej nieporozumieniem, skoro Twój facet Cie zdradza, to to sory, moj nie ma potrzeby. Zmien partnera bo po tym co piszesz, straszny z niego burak i cham, nie dosc ze wmawia ci zes luzna , to cie jeszcze po rogach wali:x

Gość gość
I znowu te co ze strachu przed porodem sraczki dostawały i latały po zaświadczenia do psychiatry żeby tylko mieć poród cc wmawiają kobiety po sn, że mają chujowo :-P uwielbiam wypociny pań, którym WYDOBYTO dziecko z brzucha, ale jedna z drugą wie jak wygląda pochwa po sn haha tak tak :-D ja świadomie zdecydowałam się na sn z nadzieją, że będzie troche luźniej, bo bylam bardzo ciasna przed i mój mąż czuł opór przy wchodzeniu i ja dyskomfort. Także podczas badań ginekologicznych. Prawda jest taka, że u mnie i bez ćwiczeń Kegla jest lepiej niż przed. I nie będę wam wmawiać, że nie mam luźniej, bo ciut luźniej jest, tak jak chciałam, ALE za to po porodzie sn jest lepsze ukrwienie pochwy i ja w końcu poznałam co to znaczy orgazm pochwowy. Jest intensywny, zajebisty :-) jakbym była taką dupą wołową jak wy i bym się bała sn, to bym tego nie doznała :-) jakbym jeszcze ćwiczyła te mięśnie Kegla pewnie byłoby ciaśniej jak dawniej, ale nie chcę, tak jest idealnie.

Gość gość
Bzy Kajsa sie z mezem jak lubisz ale nie wmawiaj ludziom ze masz identyczna pochwe jak kobieta ktora nigdy nie rodzila

Gość gość
10:26 to miałaś szczęście. Nie każda jest za ciasna przed porodem....Po porodzie SN kiedy kobieta jest nie za ciasna tylko taka jaka być powinna jest luźnej i tyle i jest to wyczuwalne niestety. Aha i niema czegoś takiego jak orgazm pochwowy ;)

Gość gość
macalas mi tam? nie przypominam sobie! poki co ry mi wmowic probujesz cos , na co mnie wracam zupelnie uwagi. Z reszta wszystko zalezy od organizmu i regeneracji tkanek. ty za to wykazujesz wszelkie oznaki kompleksow, ze nie urodzilas naturalnie.

Gość gość
nie ma :o no to ja mam chyba jakas czkawke albo cos , blizej nieokreslone. To takie szybkie mimowolne skurcze miesni,.Jako ciekawostke dodam ze dopiero tez po porodzie odkryłam co to ejakulacja.

Gość gość
10:32 a ty rodzilas ze mna, ze wiesz jak ja rodzilam? I tu cie laska mam! Rodzilam sn corke, wiem ze pochwa nie jest juz taka jak u kobiety nierodzacej I co ?

Gość gość
dziś to u Ciebie nie jest, pewnie rozstwpów na brzuchu tez nie masz, bo masz zwyczajnie mocniej rozciagliwe tkanki niz ja. Moj brzuch wyglada jakbym wpadla pod kosiarke, mam tez rozstwpy pod kolanami i nie jest to spowodowane tusza, a zwykłyem brakiem najpewniej elastyny w skórze. Brzuch błyskawicznie wchłonął sie cały, po pierwszej ciazy , juz tydzien po nie bylo widac nic. Rodzilam dwa razy, raz nacieli, pozszywali , drugi raz popękałam , tez pozszywali i jakoś specialnej róznicy nie czuje. No ale ty jestes z tych co "ja tak mialam i ty tez musisz miec tak samo":D

Gość gość
10:06 możesz odwracać kota ogonem, nazywać mojego męża jak chcesz, wmawiać mi jego zdrady, luźną pochwę (miałam cc, ale 3 moje siostry nie, i wiem co mówią o stanie pochwy mimo ćwiczeń) to nie zmieni niczego, bo nadal uważam, ze unika penetracji, bo zrobiłas się luźna. To zdanie tyko to potwierdza:" Nie jest obca mi teoria ze wiekszość polek w łozku jak kłody, to i wówczas faktycznie, facet woli jak ciasniej, bo zero innej przyjemnosci." Musisz robic w łóżku cuda na kiju, aby zrekompensować mu twój luz.

Gość gość
Faktycznie, patrz, przeoczylam fakt ze to polskie forum i samo stwierdzenie, uzyte przez kobiete" lubie seks i niekoniecznie penetracja jest tym co jest w nim najlepsze" to juz cuda na kiju, perwersja i zboczenie.. zyj sobie ze swoja " ciasna tzipka" i dalej uwazaj ze seks tylko po bozemu, raz w miesiacu starcza..pozdrawiam serdecznie. Ps skoro nie rodzilas naturalnie, osmieszasz sie piszac o stanie pochwy pi sn. No ale to juz za trudne by pojac.

Gość gość
Jeszcze jakoś bym przełknęła stwierdzenie że pochwal jest taka sama jak po porodzie ale ciaśniejsza haha :D w takie brednie to ja nie wierzę...