Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

W Polsce nie rodza sie dzieci, bo nie ma dziewic, ktore mogly by zostac matkami.

Polecane posty

Gość Michał121212

Bo kto by chcial uzywana na matke swoich dzieci? NIKT! Jest przeciez cos takiego jak TELEGONIA. Moja prognoza jest nastepujaca: mamy dzietnosc na poziomie 1,26 i ciagle spada, polscy faceci nie chca dupodajek na matki swoich dzieci, wiec pozostaja tym dupodajki murzyni i arabowie. Polska nacja umiera i nic sie z tym nie da zrobic. To tylko kwestia czasu, az puszczalskie polki zaczna rodzic murzyniatka i arabow, ktorzy zrobia z Europy druga afryke. R. I. P. POLSKO!

Gość gość
Bialego czlowieka juz nie ma, to tylko kwestia czasu.

Michał121212 dziś I przy okazji obetną własnym matkom głowy[jeśli chodzi o muzułmanów], bo w Koranie za cudzołóstwo jest kara śmierci, więc jak taki arab weźmie puszczalską poleczkę, to tylko po to, aby urodziła mu dzieci, wykarmiła a potem do piachu, bo nawet oni nie chcą puszczalskich na stałe.

Gość
Wiesz pedalku, tylko jednej dziewicy w historii ludzkosci udalo sie zostac matka. A i w to nie za bardzo wierze :-).

Rescator555 dziś To chrześcijańskie brednie. Kult matki boskiej jest kultem pogańskiej bogini Astarte, której składano ofiary z ludzi a kościół katolicki wcielił to pogańskie bóstwo do kanonu świętych. Zresztą w Starym Testamencie jest proroctwo mówiące, że kościół katolicki zostanie zniszczony jako siedlisko zła, rozpusty i cierpienia innych ludzi jak np. pedofilia w KK.

wraca z kumplami dodam i rzucą się na ciebie jak imigranci na europejki. Dobrze wiemy, że to lubisz, bo jak słyszysz jak wchodzą do mieszkania to masz ciary na plecach i swędzi cię o******ca.

Gość
@MałyKsiąże dziś <, O tym przekonuj nie mnie, tylko prawickich katoli, takich jak ten pedal, autor tego tematu.

Gość Michal 121212
Ja to zawsze lubilem jak mi Moja mamusia,gdy bylem malutki i zanim mnie porzucila wsadzala mi paluszek w o***t i dlugo tam gmerala. Nastepnie wycierala go wszary papier toaletowy i mi dawala do wachania. To zapach Mojego dziecinstwa :-) do dzis go czuje ^^

Gość gość
czy prawacka, czy tęczowa tylko polska bezdzieciowa #antynatalizm

Gość
@ MałyKsiąże dziś A skąd wiesz, że autor jest katolikiem, może jest po prostu chrześcijaninem.<, A co za roznica?

Gość
@gość dziś <, Dobre, kupuje i popieram :-).

Gość gość
Zakladales 10- ki takich samych tematow. Nie jestes pedalem, jestes tylko administratorem tego forum, ktoory nabija idiotyczne tematy, liczac na zagladaczy. To nie dziewictwo tylko chciwosc na pieniadze toba kieruje. Zaraz ten temat zostanie zamkniety przez admina :)

Gość Maly  Ksiaze
Lubie zapach z palca mamy Michala :-)