Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdałem 7 raz egzaminu na prawko.

Polecane posty

Gość gość

Dobra, przyznaję. Nieraz to z mojej winy zostałem oblany, ale nieraz po prostu niesłusznie. Wyeliminowałem błędy, które wcześniej popełniałem. NIgdy nie oblałem na placu. Dzisiaj doczepił się, że nie utrzymywałem odpowiedniego odstępu przy omijaniu pojazdów i nieraz niedokładnie włączyłem kierunkowskaz. Nikt mi do tego nie zwracał uwagi. Miasto niby proste, małe, ale strasznie dziurawe. Mój kumpel nie zdał tam 9 razy, i to facet po ciężkich studiach. Zdał za to gdzie indziej za 1 razem, gdzie niby miasto trudniejsze. Jeden facet, po 50 tce, który jeździł latami, nie zdał tam 13 razy. Chore to

Gość gość
sorry za błędy, ale niedawno wstałem.

Gość gość
Bo to jest system obliczony na wyciąganie kasy, nic więcej. Tak naprawdę ten papier do niczego, nikomu nie jest potrzebny.

Gość gość
Yjkolojkljknklajsn nnswm

Gość gość
Jak się niedokładnie włącza kierunkowskazy? :D

Gość gość
W sumie ja szóste podejście , dla mnie robi się to żałosne , ale się tak łatwo nie poddam.

Gość gość
Autor ze, a gdzie zdajesz egzamin, bo ja w Pile , a tak marginesie dla nas chłopaków, to żałosne tyle razy podchodzić.

Gość gość
Autor ze, a gdzie zdajesz egzamin, bo ja w Pile , a tak marginesie dla nas chłopaków, to żałosne tyle razy podchodzić.

Gość gość
"Jak się niedokładnie włącza kierunkowskazy? " x Czasami się wyłączą, nieraz się za późno włączy. Gdzie zdaję ? W Tarnobrzegu. Codziennie widzę, że kierowcy nawet kierunkowskazy nie włączają. No, ale chcą zrobić totalnych perfekcjonistów na drogach tak od razu. Niedługo mnie obleją, bo stwierdzą, że szyba jest niedomknięta, albo moja morda im się nie spodoba. Jestem ogólnie zmęczony podchodzeniem do tych egzaminów. Kosztuje mnie to tylko nerwów i pieniędzy.

Gość gość
kierunkowskazów miało być ;)

Gość gość
No niestety , ale zasygnalizować musisz , a kryteria są takie , że dwa razy nie wykonasz polecenia , to koniec egzaminu , a ile się czeka na egzamin w Tarnobrzegu ?.

Gość gość
Przecież sygnalizowałem. Żaden z egzaminatorów nie zwracał mi na to uwagi przy omijaniu. Nie miał się do czego doczepić, to się doczepił do tego. Bo jechałem praktycznie bez żadnych dzisiaj błędów. Na egzamin czeka się różnie. Nieraz tydzień, nieraz do miesiąca.

Gość gość
W sumie się to robi żałosne, u mnie najgorsze jest te czekanie na egzamin.

Gość gość
Jak słysze takie historie od razu doceniam jakie mialam szczescie trafiając do szkoły jazdy http://manewr.com.pl/ we Wrocławiu. Maja tam naprawde super instruktorów, którzy potrafia nauczyc jeździć. Mnie się udało zdac za pierwszym razem!