Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak decyzji 500 po trzech miesiącach od złożenia wniosku

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie do mam, czy taka sytuacja komuś się zdarzyła??? Składałam 4tego maja wniosek, na pierwsze i drugie dziecko. Dwa razy donosiliśmy dokumenty .Najpierw mąż wypisywał oświadczenie że pracował w 2014 na zlecenie (dodam że umowy wszystkie jak byk pod nos dostali także jakiś absurd),potem ja donosiłam moją zleceniówkę o której zapomniałam. Osoba która się tym zajmuje powiedziała że maksymalnie dwa tygodnie i pieniądze będą. Te dwa tygodnie minęły w ubiegły czwartek i kasy nie ma. Wiem że jeszcze 3 dni mają, ale się denerwuję. Mam potwierdzenie kiedy złożyłam wniosek. Tylko co jeśli do 4tego sierpnia nic się nie zmieni?? Wiadomo że tam pojadę, ale chciałam spytać czy komuś się zdarzyło czekać dłużej niż 3 miesiące. Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
ja tez składałam gdzieś 5 czy 6 maja ,dzwonili w czwartek o jeden papier ,doniosłam i kasa w piątek 29 lipca była,a decyzje odebrałam jak byłam doniesć dokumenty.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. A gdzie mieszkasz, bo ja w Gdańsku i tutaj wszyscy którzy składali wnioski dawno już dostają a my nic. Wydaje mi się że ten pan który się naszą sprawą zajmuje jest mało ogarnięty.... Donosiłam ostatnie dokumenty 14 lipca i mówił że tydzień, maksymalnie dwa. Dziś jest sierpień, ani telefonu ani pieniędzy....

Gość gość
Ojjj ktoś tu nie dostanie obiecanych pieniazkow. Po co jak sepy polecialyscie glosowac na pis? W c***a was zrobią jak i wielu ludzi.

Gość gość
znowu zaskoczysz i będziesz tankować przez miesiąc

Gość gość
Mam gdzieś to co piszecie, nie jestem sępem, skoro należy się to MOIM DZIECIOM to wyciągam łapy!!!! Najśmieszniej jest jak ludzie którzy mają kasę i szczerze nienawidzą pisu najszybciej poskładali wnioski. Mam w otoczeniu wiele takich osób!

Gość gość
Ha ha ha należy sie moim dzieciom ha ha ha to rusz dupę do roboty ty i twój stary to twoim dzieciom bedzie sie należeć. Nie umiesz zarobić na nie? Ha ha ha

Gość gość
Oj 18;55 sie nie zalapala chyba

Gość gość
W 2014 roku mąż dużo zarabiał ale utracił ten dochód ze względu na zdrowie, ja pracuję od 10 lat w jednym miejscu także nie poszło ci. Dokładnie komuś przeszło koło nosa i wyżywa się jak powalony.

Gość gość
Ja na swoje dzieci zarabiam i mój maz tez, nie potrzebujemy zapomóg i zasiłków. Czekaj bidulko dalej na decyzje i pieniążki SWOICH dzieci bo im sie należy. W koncu maja rodziców którzy nie są w stanie im zapewnić godnego życia.

Gość gość
Ty 19.01 chciałabym cie zobaczyć na ulicy. Nowobogacka p***a albo rodzice w d**e ładowali..... Ciekawe jak spadniesz ze swojego szczytu to co zrobisz krowo????? Zabijesz siebie i swoją rodzinę tylko dlatego żeby po pomoc nie iść do mopsu????? nigdy rodzinnego nawet nie brałam, a teraz jest sytuacja że mogę dostać to wezmę i s********j.

Gość gość
Myślałam że uzyskam informacji a wyszło jak zawsze na tym forum....Żegnam

Gość gość
Patola 500+ znowu

Gość gość
Ja pierw mialam pieniadze na koncie a dopieto pozniej decyzje.Zreszta,nie tylko ja ale mnostwo osob tak mialo

Gość gość
Ojojoj ale zabolało