Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Okres mialam 9.07 , 16.07 kochałam się z chłopakiem z prezerwatywa do wytrysku doszło ale prawdopodobnie już poza pochwą, 6 dni po stosunku w moim sluzie pojawiły się niewielkie ilości plamienia brązowego pomieszanego ze zwykłym gęstym przeźroczystym sluzem, po 10 dniach od stoaunku robilam test popoludniu wynik negatywny dzisiaj mija termin spodziewanej miesiaczki , czy moge byc w ciazy?

Gość GINEKOLOG POŁOŻNIK 24 LATA
Bliźniaki jak w banku.

Gość gin z doświadcczeniem
To nie ciąża, to tylko kiła :classic_cool:

Gość ginekolog z exp
sprawdz czy nie masz wypuklych kolan bo jesli doszlo do wytrysku poza ,a bie daj Boze kaplo Ci na kolano albo udo to prawdopodobnie jest to ciaza pozamaciczna w kolanie.konieczne sa badania na prostate .

Gość gość
Zawsze powinno się mieć przy każdym badaniu ginekolog krocza partnera bo intymność to partner i ty a nie ty i ginekolog. Ja zawsze mam partnera przy każdym badaniu krocza i porodzie. Dla Cywilizowanych Par powstała ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów czy porodzie mamy prawo do osoby bliskiej!! Unikamy molestowanie czy gwałtu podczas badań jak jedna z pacjentek "Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek ..."a będąc samej trudno udowodnić bo lekarze policja czy sędziowie są solidarni by nie dochodzić do prawdy! !!!!!! €!