Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość devil

Opowieści z dreszczykiem

Polecane posty

Gość gość devil

Strach ma duże oczy

Gość gość  Devil
Witam ktoś z was zna jakieś opowieśc***aranormalne itp pozdrawiam devil

Gość kapelutek z piórkiem
Ja znam, ale nie wiem, czy się komuś będzie chciało to czytać :)

Gość gość  Devil
Pewnie że chcemy czytać

Gość gość   Devil
Tym czasem do godz devila mamy 1h56min

Gość gość   Devil
Tym czasem do godz devila mamy 1h55min

Piotrek trochę się denerwował. Niby miał wszystko, co powinien mieć. Koszulka z fantazyjnie wymalowanymi husarskimi skrzydłami opinała wydęty pierogami brzuch. Buty z wysokimi cholewami zgrabnie imitowały wojskowe obuwie, a farbka na fladze, którą kilka dni temu wymalował, ładnie wyschła i nawet nie popękała za mocno. Piotrek miał nadzieję, że nim złuszczy się i odpadnie od materiału, będzie już po defiladzie i nikt nie zwróci uwagi na drobne niedostatki w malowidle. Zakradł się do kuchni po szczotkę, na której kiju zamierzał umocować sztandar, ale natknął się na babkę. Stara siedziała przy stole i niespiesznie żuła pierogi.

- Po co ci to? - warknęła znad miski. - Znowu się będziesz włóczył z tymi durniami. Zdusił przekleństwo. Przecież nie będzie wyzywał babki, ani jej uczył, a jeśli ona przez tyle lat nie zrozumiała, że patriotyzm jest rzeczą świętą, teraz jej tego nie nauczy. Zresztą, po co? Zacisnął zęby, zabrał szczotkę i zamknął się w swoim pokoju. Mocował płótno do kija i myślał, że Tomek to ma fajnie. Jego ojciec sam uczył ich, jak obić porządnie mordę lewaka, jak uchylić się przed policyjną pałką, a jakie znał świetne piosenki. Nie to, co jego rodzina. Drobnomieszczańscy ciułacze bez wyższych celów. Bez tej palącej serce potrzeby dania wyrazu swoim uczuciom w ulicznym zgiełku i bez poczucia ciągłości historii.

Gość gość
Rzecz się stała niesłychana, Raz Pani zabiła Pana. Wzięła nóż i go zadźgała, A dlaczego? Bo tak chciała. Była przeto kłótnia taka, Niesłychana, straszna draka, Pani wpierw mu hooja ścięła, A na koniec go zarżnęła.

Gość gość
Co się stało ze zwłokami? Idź zapytaj swojej mamy - zupa w garnku się gotuje, a ja woń zgnilizny czuję... :D

Przed wyjściem zalogował się jeszcze na Kafeterię. Przejrzał tytuły wątków z dwóch pierwszych stron, ale nie znalazł Tomka. Widocznie szedł już do parku, gdzie mieli się spotkać. Wyłączył komputer, wcisnął za pasek flaszkę i wybiegł z domu. Jeszcze na schodach ścigał go gderliwy głos babki, która, choć stała tyłem do drzwi zajęta myciem naczyń, jak zawsze dostrzegła go i nie omieszkała zbesztać. Odetchnął dopiero na ulicy. Gdy rześkie powietrze owiało mu policzki. Włączył się w nurt człapiących chodnikiem szarych, przeciętnych ludzi.

Gość gość     Nostradamus
Cdn godz 22:00 czekamy na więcej :)))))

Niemal nagie, opięte dżinsami pośladki dziewczyny uciesznie podskakiwały, gdy ich właścicielka pokonywała kolejne stopnie. Aż żałował, że za chwilę schody się skończą, a panna ze skocznym tyłeczkiem wyjdzie z przejścia podziemnego i zniknie mu z oczu. Nie wiedział, czy była ładna, ale kołyszący się przed jego oczami rewers był na tyle zachęcający, że wlepiał w niego wzrok, aż w dno niesionej za paskiem spodni flaszki niecierpliwie zastukała jego natura. W podbrzuszu mile rozlało się ciepło połączone z błogością, gdy idący z naprzeciwka mężczyzna wpadł na niego brutalnie wydzierając ze świata różowych fantazji.

- Uważaj pajacu - krzyknął. - Przepraszam - wymamrotał. Dziewczyna była już na szczycie schodów, skręciła w prawo i zniknęła mu z oczu. Wściekł się i złapał za rękaw nieostrożnego intruza. - Ja ci dam, przepraszam - warknął wgłąb nasuniętego głęboko kaptura. - Ja cię ku/rw/a nauczę chodzić. Chłopak szarpnął się, próbując uciec, ale Piotr trzymał mocno. - Jak się nazywasz? Mów. Potrząsnął nim, aż chłopak zadzwonił zębami. - Nostradamus - wymamrotał. - Nazywam się Gość Nostradamus i przepraszam, że cię potrąciłem.

Gość gość  Nostradamus
Bardzo ciekawe i co było dalej ?

Gość gość  Nostradamus
Bardzo ciekawe i co było dalej ?

Gość gość
Kapelutel z piorkiem z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
Ostatnio co noc przychodzi do mnie dziwna zjawa postac bez twarzy mglista robi sie chlodno w pokoju potem mam dreszcze i nie wiem czy to sen czy realne doświadczenia :(((

- Jak? Rodzice cię nie kochali, że ci tak głupio dali na imię? A może - zawiesił głos - może ty jesteś nie nasz? Co? Jesteś imigrantem? Wokół zebrał się niewielki krąg ludzi zaciekawionych spektaklem. - Je/bn/ij mu - rzucił spocony grubas, który nie zamierzał trwonić czasu na słuchanie rozmów, ale chętnie popatrzyłby, jak ktoś gubi jedynki. - Sam mu je/bn/ij - powiedział Piotr, bo choć lubił robić użytek z pięści, nie znosił jak inni próbowali się nim wysługiwać. - Choć, jak jesteś taki twardy. Grubas poczerwieniał na gębie i cofnął się za pierwszą linię spektatorów. Po co ci miasto?

Gość gość
Zapowiada się ciekawie :)

Gość gość   Nostradamus
Edziaa dopiero będzie fajnie

Gość gość
Myślę czy znowu wróci ta postać stoi w ciemności i patrzy na mnie

Gość gość
Dziś 23:00 noc wrażeń

Gość gość  Devil
Robimy dziś maraton devil ¤_¤ ?

Gość gość  Amigo
Widzę różne byty postacie często wychodząc z ciała w śnie

Chwycił Nostradamusa za kołnierz i pociągnął za sobą. - To jak będzie? - spytał, gdy oddalili się od zbiegowiska. - Wytłumaczysz się, czy mam ci je/bn/ąć? - Wytłumaczę, ale nie tutaj. Dopiero teraz Piotr się zorientował, że chłopak cały czas nerwowo się rozgląda, jakby wypatrywał niebezpieczeństwa, a przecież niebezpieczeństwo stało obok niego, gniotąc mu kołnierzyk koszuli. Zaciekawiony, skręcił w Majową, wciągnął za kępę zaniedbanego żywopłotu i pchnął na skrytą za nim ławkę. - No, tu nam nikt nie przeszkodzi. Gadaj, kim jesteś. - Jestem... tajnym agentem. - Wiedziałem - ucieszył się Piotr. - Szpiegujesz śmieciu. - Nie, broń Boże. - Nostradamus skulił się i w obronnym geście uniósł dłonie. - Ja tylko kogoś szukam. - Prezydenta? Premiera? Jakiegoś sławnego naukowca? Piotr przeczytał kilka kryminałów z biblioteczki wuja i wiedział, że obce mocarstwa nie wysyłają agentów po byle kogo. - Nie, nie, ja szukam Devila. - A po co wam debil?

Gość gość  Devil
Bardzo śmieszne tym czasem do godz szatana zostało 3godz 42min dziś Cię nawiedze Kapturku z piorkiem ^-^ Devil :)))))

Gość gość
Kapelutka z piorkiem ufo porwalo ? :)))))) Czy debila sie wystarczyła :))))))

Gość gość
Sorry pisałam devila się wystraszyla :))