Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy smietana 18% sie ubije?

Polecane posty

Gość gość

mam w domu tylko 18% smietane a chce ubic do deseru da rade jesli bedzie bardzo schlodzona?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie, ubije się tylko słodka 30%

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mysle ze nie bardzo. Nawet jak się ubije to szybko klapnie. Ja bym zrobiła po prostu śmietanę z cukrem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Chcialam zrobic na szybko cos a la torcik z ciasta francuskiego przekladany dzemem, smietana i owocami, ale jak mowicie, ze sie nie ubije to bede musiala to zrobic innym razem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To jest tak Kwaśna śmietana im bardziej,, wstrzasana " robi się rzadka, a słodka na odwrót

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×