Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby spod jakiego znaku zodiaku wg was są najgorsze?

Polecane posty

Gość gość

osoby spod jakiego znaku zodiaku wg was są najgorsze?

Gość gość
BO JA MAM W RODZINiE 3 RAKI I przyznam ,że cos w tym jest,że raki są wredne.wszystkie te 3 osoby są fałszywe i dwulicowe..wszystko co im powiesz to rozgadają i są hipochondrykami. A podobno skorpiony są złe...heh.ja mysle ,że raki są najgorsze.

Gość gość
Zgadzam sie ze raki.

Gość gość
Wagi

Gość gość
Koziorożec!

Gość gość
a moze chociaz napiszcie dlaczego? ja znam tez blizniaki wredne a podobno to super znak

Gość gość
Skorpion

Gość Mama jedynaka
A ja znam znaki zodiaku: swój, męża i dziecka :D

Gość gość
raki- wszystkie które znam to egoiści, przekonani o własnej wyższości. Uparciuchy, w dodatku zauważyłam u raków podatność na uzależnienia. skorpiony- pamiętliwe, wredne

Gość gość
Raki i skorpiony :-O

Gość gość
Ja ogolnie nie wierze w takie p*****ly ze data urodzenia i zodiak moga determinowac czyjs charakter, ale wielokrotnie spotkalam sie z opinia ze najbardziej wredne, msciwe i pamietliwe sa skorpiony. Sama jestem skorpionem :) i o ile o wrednosci sie nie wypowiem bo nie mnie to oceniac, tak pamietliwa jestem na pewno. Jesli ktokolwiek mi podpadl w zyciu- pamietam do dzis.

Gość gość
raki są okropne. moja ciotka to rak-skupiona na swoim zdrowiu i sobie do przesady,fałszywa..liże tylek komuś a za chwile wyzywa te osobe gdy tylko ona wyjdzie.uzalezniona od alkoholu.wredny typ bo niby kazdy ją lubi (jak jej nie pozna)a to dwulicowiec straszny.

Gość gość
Rak rakowi nie równy. Wiem co pisze. Żyje z rakiem i mam ojca raka. Są pewne podobieństwa np. szukanie dziury w całym, drugiego dna - to wręcz chorobliwie :P Ale generalnie mój mąż jest zupełnie innym człowiekiem niż mój ojciec.

Gość gość
ps. ja jestem skorpion. Żona raka ;)

Gość gość
a jakie znaki zodiaku są fajne?tak dla równowagi:)znacie takie?hehe tez nie wierze w te zależność ,ale cholera sprawdza sie to ..dziwne.. znam skorpionów i raków mase i kazda z tych osób jest wredna..jak nie od razu to po czasie sie okazuje.

Gość gość
Będę mówić o sobie. Jestem Koziorożcem. To nie jest najszczesliwsxy znak. 3 na 4 osoby spod tego znaku są pesymistami, dla nich szklanka zawsze jest bardziej pusta niż pełna. Przewalone jest iść przez życie mając taki charakter. Czy Koziorożce są wredne? Nie. Raczej za miękkie wiec dostają po d. Urodziły się zima kiedy jest szaro i depresyjne i takie też mają skłonności. Wiele opisów tego znaku zgadza się z tym co piszę. Z takich wredny ch ludzi musze niestety wymienić Pannę. A Barany to uparciuchy straszne

Gość gość
Myślę że to bujda z tymi znakami. Np.waga opisywana jest jako bardzo zrównoważona i spoko osoba. Moja teściowa jest spod tego znaku. Bardziej niezrownowazonej osoby nie znam. Nie jest wyważona tylko bez przerwy się miota między różnymi wyborami. Nie potrafi ich dokonać. Jest chwiejna emocjonalnie. Płacze a za chwilę śmieje się. Obgaduje kogoś a zaraz idzie z nim na kawę. To jest zrównoważony znak zodiaku??? Tak samo znam raka fajnego. Super człowieka a wredny nie jest na pewno.

Gość gość
tak, panny są straszne... dusigrosze i strasznie zawistne, no do bólu po prostu... wodniki są postrzelone i ogólnie głupie jak buty (wiem, bo to o mnie;(

Gość gość
a dlaczego panny są wredne>? ja jestem panną i uważam ,że dobry ze mnie człowiek:)serio:) mam serce pełne empatii i nikogo nie niszcze -nie lubie kłotni i wojenek.jestem tylko nadwrazliwa do przesady.placze jak widze starych ludzi i cierpiące zwierzaki.nie lubie obgadywac innych.zyje w swoim swiecie.

Gość gość
to może jesteś chlubnym wyjątkiem ;)

Gość gość
ja jestem skorpion :) nie uważam że od znaku zodiaku zalezy charakter

Gość gość
Kurcze, z całym szacunkiem, ale dla mnie to bardzo śmiałe i takie...hmm...oznaczające przekonanie o własnej cudownosci jak ktoś pisze ze uważa że jest dobrym człowiekiem. Każdy tak o sobie myśli. Trochę skromności bo masakra .... nawet papież nie obnosil się z tym i nie uważał ze jest "dobrym człowiekiem".

Gość gość
I wy w to wierzycie?

Gość gość
na minus: raki, podobno to takie wrazliwe i rodzinne osoby a ja znam takie, ktore rodziny zaniedbuja, obcy jest dla nich wazniejszy od najblizszej rodziny, wzrusza ich tez krzywda innych a swoja rodzine to by w lyzce wody utopily -wodnik: panowie sa ok ale kobiety to tragedia, zachowanie jak u czlowieka chorego umyslowo -lew- ci ktorych znam, dobre, uczynne osoby ale jednak lubiace aby cala uwage skupiac na nich -bliznieta- znam fajne i mniej fajne, falszywe osoby (pewnie to te dwa oblicza charakterystyczne dla znaku) Na plus:skorpion i baran, trudne charaktery zawsze co w sercu to i na jezyku ale to bardziej u barana bo skorpion bardziej skryty, spokojni ale jak ktos nadepnie im na odcisk to lepiej uciekac, ale mi te cechy nie przeszkadzaja i zawsze dogaduje sie z nimi swietnie

Gość gość
Mam synów spod skorpiona i barana... Oj, ciężkie życie z takimi. Ja lew, więc lubię rządzić, ale oddana do bólu

Gość gość
Ja jestem lwem, mój ojciec, siostra i mąż tak samo. To prawda, że lwy lubią dominować, często są porywcze i uparte przy swoim, ale za to oddanie, lojalność i towarzyskość wychodzą na plusy.

Gość gość
Nie wierzę w znaki zodiaku,numerologie,znaczenie imion i inne bzdety.

Gość gość
Jako rak opowiem o sobie jestem wredna ale to moze dlatego ze sie nacielam na ludzi wiele razy. Jestem nieufna patrz powyzej i nie daje sie zblizyc do siebie. Ogolnie nie lubie ludzi zwierzeta sa dla mnie bardziej uczciwe ale za to kocham nad zycie moja rodzinne i uwielbiam z nimi spedzac czas a nie koniecznie ze znajomymi. Niewiele osob o mnie wiecokolwiek gdyz nie mam potrzeby zanudzac ludzi swoimi problemami i tez uniakam jak ludzie zanudzaja mnie swoimi.

Gość gość
skorpiony skorpiony skorpiony....to najgorszy znak, zlosliwe, obrazalskie, zazdrosne, wredne, falszywe .... raki -uparte, wodniki - zmienne nastroje, czepialskie ryby - jak wiatr do dupy zawieje, obrazalskie, pamietliwe, uszczypliwe

Gość gość
11:33 to samo moge o sobie rzec, a jestem spod znaku Koziorozca