Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby spod jakiego znaku zodiaku wg was są najgorsze?

Polecane posty

Gość gość
akurat panny to dobrzy ludzie, moze pamietliwi i dusigrosze a bardziej oszczedni niz sknery, dobrzy organizatorzy,, ciepli, dobre serca, choc straszne wrazliwce.

Gość gość
11:37 Jestem skorpionicą i za nic nie zgadzam się z tym co wypisujesz. "zlosliwe, obrazalskie, zazdrosne, wredne, falszywe ...." ani wredna nie jestem, ani fałszywa tym bardziej :o lojalność to moje drugie imię. Z resztą skorpiony nie mogą być fałszywe bo są SZCZERE DO BÓLU a to się wyklucza. Ja tam w pysk wszystko powiem komuś zamiast obgadywać. Czasem to nie wiem czy to dobrze czy nie dobrze....

Gość gość
Moja matka to panna i straszna z niej baba. Do mnie dzwoni obgadujac moja siosrte i zaczyna slowami "czy Ty wiesz co znow ta idiotka wymyslila..." oczywiscie mnie obgaduje do mojej siostry. Uwaza sie ze jest piekna zgrabna i powabna mimo ze nosi rozmiar 52 :(. Oglada 10 złotowke razy zanim wyda zlotowke-kupuje przeterminowane miesa i karmi nim swoje wnuczki, moje synkowi kupila uzywane zabaki na Bozenarodzenie. Na kazdym kroku wyrzyguje ile ja kosztowalo "wychowywanie" nas. A w zasadzie nas nie wychowywyala bo uciekla do pracy i babcia nas wychowywala dla niej zawsze tylko pieniadze sie liczyly. Ja sie nia zajmowac na strosc nie zamierzam co najwyzej oplace opiekunke-jest tokszyczna osoba i nie chce starcic zdrowia psychicznego przebywajac w jej towarzystwie.

Gość gość
Spod znaku panny znam dwoje małych dzieci i jednego dorosłego. Ten "dorosły" nie potrafi ani jednego dnia wytrzymac jesli nie jest w związku, mięczak emocjonalny, szuka panień na siłe, jak mu z jedną nie wyjdzie to juz tego samego dnia jest w internecie na poszukiwaniach dziewczyny. strasznie to pachnie desperacją, a koles ma 27 lat dopiero

Gość gość
dla mnie wspaniale znaki to: Byk (mezczyzni), Waga ( obie plcie), baran ( kobieta) , Blizniak ( Kobieta), Panna(Kobieta) najobrzydliwi ludzie jakich znalam w zyciu: Bliznieta (Facet), Byk ( Kobieta), Lwy( obie plcie)

Gość gość
Ja i mąż jesteśmy pannami I jesteśmy trochę różni. Ja jestem oszczędna A mąż wrecz skapy i chętnie zagląda do czyjegoś portfela. Oboje mamy skłonność do planowania wszystkiego a niekoniecznie do roboty ale mąż jest bardziej pracowity A ja porzadnicka. Ja jestem wręcz nadwrazliwa i empatyczna. Mąż patrzy raczej jaką korzyść będzie miał jak komuś coś pomoże. Ja jestem bardzo chwiejna emocjonalnie A mąż raczej "nudny" stabilny. Skłonność do Poświęceń dla niego nie istnieje, to ja ustępuje. On chciałby żeby wszystko było wg jego myśli nawet czyjeś postępowanie A mnie nie interesuje co kto i jak robi jeśli nikogo tym nie krzywdzi. Jestem pamietliwa ale nie wypominam złego. Mąż niestety ma tendencję do gadania za plecami, ja tylko jeśli kogoś bardzo nie lubię i aktualnie mnie wkurzyl. Maz towarzyski, ja mam swoj swiat i dobrze mi samej ze soba. Mysle ze srodowisko bardzo wpływa na to jakie cechy będą u nas dominowały. Ze znaków nie lubię wodników bo to bardzo zimne osoby. W otoczeniu Baran uparty, ryby jak go wiatr zawieje, bliźnięta dwulicowe, Lew myśli tylko o sobie, ale nie znam kogoś kto byłby skrajnie zły czy dobry bo tak determinuje jego znak.

Gość gość
*Kobieta panna- straszna i aseksualna dziwaczka *Kobieta skorpion- fałsz, uszczypliwosc, agresja *Kobieta ryby -męcząca i nudna x *Mężczyzna nie do życia to rak (ten leniwy typ bo są tez pracowite i madre raki te są inne -leniwy, nieuk , brudas, agresor, manipulant, kłamie na każdym kroku, otacza się ludźmi którzy mogą mu przynieść korzyści, skąpy, fałszywy, pełen nałogów które ukrywa ), * skorpion- choleryk i agresor *waga, strzelec, bliźniak, byk - zawsze zdradza ale niektóre kobiety lubią być zdradzane i trzymają się ich jak rzep psiego ogona

Gość gość
11.59 Panna tak ci dvpe za plecami obrobi ze jak się dowiesz to możesz paść na zawał co potrafi zmyslic. Najgorsze jest to, że potrafi wymyslic , że np.ktoś coś mówił na kogoś czy o kims a to nie prawda bo ta osoba nic takiego nie mówiła i jeszcze wpierw innym, że ona to słyszała. Miałam kiedyś koleżankę spod panny i teraz trzymam się z daleka od kobiet z tego znaku. Kłamstwa, intrygi, wymyślanie na innych za plecami a na pozór to umieją się maskować, że człowiekowi się wydaje, że by ostatnia koszule oddali.

Gość gość
Śmieszne jesteście. tak, facet zdradza, bo urodził sie akurat tego konkretnego dnia, a inni nie zdradzają. Serio wierzycie w takie bzdury, że data urodzenia ma wpływ na charakter? Mam syna skorpiona, który nie jest ani wredny ani pamiętliwy. Nie jest także do bólu szczery. Ja sama jestem bykiem, miałam 2 przyjaciółki byki i każda z nas była krańcowo różna. Mam tez w rodzinie 2 panny, które bardzo różnią sie charakterem.

Najgorsze są skorpiony bo są pamiętliwe, mściwe i czepliwe. Mam znajomego skorpiona, który do tej pory mi wypomina że śmiałam się w żartach z jego czapki podczas sylwestra.

Gość gość
Nie przepadam za bykami i koziorożcami. Lubię za to raki, skorpiony, wagi i wodniki.

Gość gość
mója szwagierka to rak, okropny charakter, wredna, plotkara :O Jej mąż to wodnik - masakra, też wredny charakter, tylko on się liczy, rodzine ma gdzieć. Dobrali się tymi paskudnymi charakterami :O a co sądzicie o bykach?

Gość gość
Byki to notorczyni zdardzacze, bzykali by wszytko co nie ucieka na drzewo.

Gość gość
Z tym rakiem to potwierdzam, mój były jest rak i dlatego jest już moim byłym. Co do panny to mój kuzyn jest spod tego znaku i również zgadzam się w powyższymi opiniami - skąpiec straszny. Ja z kolei jestem ryby i nie zgadzam się z opinią, że ryby są nostalgiczne i nie wiedzą czego chcą - ja wiem doskonale, jestem stanowcza i zdecydowana.

Gość gość
Ludzie, ale wiecie, że to tylko znak zodiaku? To nie jest coś, co stanowi czynnik do zdyskwalifikowania kogoś na starcie. Są wredne skorpiony i skorpiony szczere do bólu, ale ekstremalnie lojalne. Są przyjazne i towarzyskie wagi, ale trafiają się też wagi wyrachowane i fałszywe. Znaki zodiaku i horoskopy polegają na tym, żeby dobrać jak najbardziej ogólnikowe opisy i słowa, które każdy może zinterpretować sobie, żeby pasowały do jego widzimisię. To nie jest obiektywna prawda.

Gość gość
nie wierze w te bzdury ,ale cholera cos w tym jest.bo wszystkie raki jakie znam są paskudne ,wredne i fałszywe .

Gość gość
gość dziś ja jestem byk i nie jestem "zdradzaczką" ;) kocham tego samego męża od 20 lat, jestem wierna, odda, mam garstkę przyjciół, o których dbam i rodzinę, która jest dla mnie świętością. Jestem za to flegmatyczna i za wrażliwa. Mój mąż to lew, uparty dominator, z charyzmatycznym charakterem, ale za to mega oddany rodzinie i bardzo pracowity. zauważyłam pewną zalezność. Ze małżeństwa, którym się udaje to połączenia tylko zwierzęcych 4-ro nożnych znaków: koziorożec, byk, baran, lew. Albo połączenie tylko wodnych znaków: ryby, wodnik, rak. Mieszkanki znaków, zawsze mają jakieś zgrzyty.

Gość gość
Moja najlepsza przyjaciółka jest rakiem i nigdy nie znałam lepszego człowieka, absolutnie nie jest fałszywa, jest uczciwa, lojalna i wrażliwa.

Gość gość
Ja jestem lew moj mąż panna i potwierdzam panna skapa do bólu. Maz oszczedzalby na wszystkim oprócz jedzenia ku chwale ojczyzny. Chociaż dla siebie potrafi jakies gowno do jedzenia kupic nadal aby dla nas oszczędzić. Coreczka waga i jest spokojna kochana ulozona ślicznie nam spi od poczatku nigdy nie sprawila klopotu. Ja podobno bylam strasznie wymagającym dzieckiem.

Gość gość
gość dziś mój synek to też waga, wiadomo jak to chłopczyk troszke łobuzuje, ale ogólnie ma b.dobre serce. Maluje mi laurki, przynosi kwiatki od tak, zerwane nawet na łące, czy koło bloku. Nie znosi konfliktów i jest wrażliwy.

Gość gość
Ja jestem Pania Byk i nigdy nie zdradzilam swojego chlopaka a twraz juz meza. Lubie seks ale tylko z nim...inni mezczyzni dla mnie nie istnieja. Byki to ziemia,nie lubis zmian tylko stalosc..liczy sie jeszcze ascedent czyli to w jakim znaku bylo slonce w chwili naszych narodzin. Mozna byc np. Podwojnym bykiem albo bykiem z cechami wagi czyli zmiennego powietrza i wtedy zdrada jest jak najbardziej mozliwa. Ktos napisal ze w to nie wierzy sle "cos w tym jest". Zalezy czy mowimy o gazetowych wrozbach typu"dzisiaj przydazy ci sie cos niezwyklego" czyli to co pasuje kazdemu czy mowa o choroskopie zawierajacym cechy chsraktetydtyczne dla danego zodiaku,stworzone na podstawie wielolentnich badan,obserwacji i analiz. Np. Byki maja zapedy przywodcze, by kierowac innymi, wielu dowodcow ,generalow urodzilo sie w tym znaku. Bykiem jest np. prezydent Duda i Bykiem byl Papiez Jan Pawel II.

Gość gość
*ascendent

Gość gość
Do gość 13:24 Moja przyjaciółka tez spod Raka i tak jak piszesz nic złego same superlatywy. Takie są Raki czerwcowe, natomiast Raki lipcowe to fałszywce i wredoty do sześcianu. Miałam też koleżankę właśnie Rak lipcowy i była przeciwieństwem tej czerwcowej. Polecam Raki czerwcowe bo to super przyjaciele natomiast lipcowe omijać szerokim łukiem.

Gość gość
moja szwagierka rak z lipca to wredne babsko, o wszystko ma pretensje, ciągle roszczenia, wszyscy mają super, tylko ona biedna, bla bla bla co by się dla niej dobrego nie zrobiło to i tak zmiesza z błotem. szkoda sobie język na nią strzępić :O ALE. moja teściowa to też rak z lipca i jest kochaną kobietą, opiekuńcza, troskliwa, nigdy się do nas nie wtrąca, każdemu zyczyłabym takiej teściowej :) także nie każdy rak to wredota :) chyba od charakteru zalezy

Gość gość
Koziorożec uparty jak osioł ale zgodny, uczuciowy, panna egoistka, straszny znak. Rak może być. Najbardziej lubię i mam szczęście do ludzi Bliźnięta i wodniki. Aha, od ryb się trzymam z daleka, emocjonalne popapraństwo. Ale jak kogoś poznaję i mówi mi wodnik, to wiem, że to fajna osoba.

Gość gość
Facet rak trzyma kobietę na smyczy a sam cichaczem hula na boki taki zjeb wredny.

Gość gość
Do gość 14:00 Tylko że moja przyjaciółka jest z początku lipca i tak jak napisałam, takiego człowieka ze świecą szukać. Nie zawsze jest tak, jak piszą w horoskopie.

Gość gość
to ja od teściowej i szwagierki rak teściowa jest super, z początku lipca szwagierka ta wredna, jest z końca lipca

Gość gość
A powie mi tutaj ktoś może, jaki mam właściwie znak zodiaku? Bo jestem z 23 października i czasem piszą, że waga, a czasem że skorpion. Przeczytałam kiedyś opisy obydwóch znaków i jestem jakimś miksem, do wagi pasuje kreatywność i zamiłowanie do sztuki, szukanie równowagi i unikanie konfliktów, a do skorpiona przymus mówienia prawdy, nawet niewygodnej i czarny humor.

Gość gość
gość dziś tak, panny są straszne... dusigrosze i strasznie zawistne, no do bólu po prostu... wodniki są postrzelone i ogólnie głupie jak buty (wiem, bo to o mnie;( gość dziś a dlaczego panny są wredne>? ja jestem panną i uważam ,że dobry ze mnie człowiekusmiech.gif seriousmiech.gif mam serce pełne empatii i nikogo nie niszcze -nie lubie kłotni i wojenek.jestem tylko nadwrazliwa do przesady.placze jak widze starych ludzi i cierpiące zwierzaki.nie lubie obgadywac innych.zyje w swoim swiecie. gość dziś to może jesteś chlubnym wyjątkiem oczko.gif x Dusigrosz i zawisc u panny? Dosc troche mi do tego brakuje. Panny sa pamietliwe, ugodowe i nie lubia niesprawiedliwosci. Wredota? Tak, jestem czasem wredna. Wredna dla osob, ktore mnie krzywdza. I cholernie wrazliwa. Koziorozce wierne. Skorpiony zlosliwe, rozrzutne, ale jak znajdziesz w skorpionie przyjaciela, to masz go na cale zycie. Bliznieta dwulicowe. Strzelce potrafia pokazac co to wredota. Waga zrownowazona na wszystko. To tak z moich obserwacji, tylko trzeba wziac pod uwage wychowanie, cechy charakteru i numerologie, jesli jestesmy w tych klimatach. I tak np u jednych skorpionow bedzie bardziej widoczna rozrzutnosc, a u innych zlosliwosc. Ale z drugiej strony, jakby tak pomyslec, znakow zodiaku jest tylko 12, wiec ... he he.