Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby spod jakiego znaku zodiaku wg was są najgorsze?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś *Kobieta panna- straszna i aseksualna dziwaczka * skorpion- choleryk i agresor x Tu bys sie zdziwil. Aseksualna to ja nigdy nie bylam i nigdy nie bede. Skorpion, no coz, poznaj mojego meza, stoik jakich malo. Jak juz pisalam wyzej, znakow zodiaku jest tylko 12, a zna sie przynajmniej 200-300 ludzi osobiscie. Mowi sie o zdecydowanej wiekszosci super kobita, spoko gosc, a znak zodiaku znamy tylko tych nielicznych. Piszecie, znam 3 raki, jednego skorpiona, dwie wagi, a te pozostale 270 osob co znacie, to jakos wedlug znaku zodiaku nie oceniacie. Niby cos sie zgadza, reszta nie, ale chyba bardziej to zalezy od dnia urodzenia (warunki atmosferyczne, czy pole magnetyczne ksiezyca moga miec wplyw na cialo czlowieka), genow i srodowiska w jakim sie czlowiek wychowuje, niz samego znaku.

Gość gość
podobno ludzie z przelomu dwoch znakow sa raczej wymieszani, troche z tego i tego

Gość gość
no to ok, znam 8 wodników i sa to ludzie idealni do wywoływania nerwicy u tych, którzy musza z nimi obcować na co dzień. podobnie bliźnieta i ryby. nieobliczalni w swych zachowaniach, jak wiatr zawieje. aczkolwiek zdaje sobie sprawe, ze ich odzywianie, skoki poziomów cukru itd. tez determinuja zachowania :D xx x kobiety raki lipcowe - gaduly, głownie o seksie i penisach. to nie dla mnie.

Gość gość
Lew-wg mnie fatalny znak i to zarówno kobiety jak mężczyźni -na moje nieszczęście mam w najbliższym otoczeniu do czynienia z osobami spod tego znaku-apodyktyczne , uwielbiają manipulować ludźmi , narzucać swoje zdanie na zasadzie że wszystko wiedzą najlepiej a już w relacji -Lew przełożony w pracy-masakra-wywższa się , neguje każdego , każdy jest 10 pięter niżej od niego tylko on najthebest ,brr

Gość żona i co z tego
Raki!!!!!! Mój maz istny szatan na ziemi. Taki podły PAN i władca wszystkowiedzacy. Ws yscy są be a on ideał zarabiający na calą ziemską ludzkość. Zły nawet na to ze musi oddychać..;-/ M A K A B R A

Gość gość
:-) ja skorpion , mąż rak o kurczę mamy przewalone na kafeterii :-)

Gość gość
Zdecydowanie skorpion . Ma drugim miejscu rak. Nie wiem co jest w tych dwoch znakach ale te osoby sa okropne :(

Gość gość
Bliźnięta, byki i koziorożce - nie dogaduję się z nimi kompletnie. Sama jestem skorpionem i najbardziej lubię wagi, barany, raki, wodniki i inne skorpiony.

Gość gość
facet koziorozec fantastyczny, stabilny emocjonalnie, mozna liczyc.lew super. wodnik i blizniak masakra

Gość gość
barany - agresywne, konfliktowe, nie ma z nimi kompromisu zawsze maja ostatnie slowo, obgaduja wyglad innych ladniejszych kobiet skorpiony z pazdziernika- tyran w pracy dla podwladnych, zazdrosny o sukcesy innych , nie szanuje slabszych od siebie, gardzi slabosciami innych. ryby - egoisci, przemadrzale. raki- niestale w zwiazkach martyny- konfliktowe karoliny klotliwa iwony - lepiej nie nacisnac na odcisk...

Gość gość
c.d skorpiony z końca znaku sa kochane, ale z pazdziernika sa nie do zycia.

Gość gość
W jednym horoskopie jestem lwem, w drugim panna. Taki mix. Jestem wredna, obdarlabym ze skory, ale tylko tych, którzy mi za nią zalezli. Jestem osoba władczą, wrażliwa, sprawiedliwa, pamietliwa, uparta i kocham pomagać innym. Nienawidzę, gdy ktoś jest nie w porządku wobec innej osoby. Nienawidzę, gdy ktoś kogoś z premedytacją, by poczuć się lepiej obraza w towarzystwie. Jestem w stanie komuś po prostu napluc w twarz, zmieszać z błotem i wywalic na kopach. Aż się gotuje we mnie jak ktoś poniża słabszego, probuje w ten sposob zaistniec, pokazac sie. Cenie sobie kulturę, klasę, mądrość i dobre serce. Bywam nerwowa, ale rodzinie poswiecam cala siebie, kocham z całego serca i jestem wierna mojemu bliźniakowi. Odnośnie bliźniaka. Klamca, oszust, ale jest pracowity, kochany i rodzinny. Mamy córkę byka, wymagająca, oooj charakterek ma konkretny. Kolezanka skorpion, zawsze musi być najlepsza we wszystkim, jeśli tak nie będzie poplacze się, wzbudzi poczucie winy i to wykorzysta, zdepcze Cie, potraktuje Cie jak taboret na wyższe piętro życiowe i jeszcze z gory opluje. Zrobi to jednak tak, żeby byli dwuznacznie, tak żeby nie moc zarzucić jej złego. Wykręci się i to jeszcze Ty wyjdziesz na ta zła. Matka wodnik, ciepła, kochana, dobra, ale we wszystkim ma racje, jest uparta i nadeta. Nie umie nawet włączyć komputera, a będzie w 100% pewna jaka jest przyczyna awarii i spróbuj podważyć jej zdanie to będziesz głupia i awantura jest murowana.

Gość zabobony zabobony
No nie wierzę. Z czerwonych wstążeczek się śmiejecie, z przemywania buzi dziecka krwią z okresu wręcz drwicie ale znaki zodiaku to dla was taki wyznacznik jaki kto jest? Ech hipokrytki, hipokrytki. Żal mi was nawet. Jesteście takie zabawne w tym waszym zaboboniarstwie i w tym, że NIBY się od niego odcinacie hahahahaha :D

Gość gość
nie każdy z gościa pisze o tym o czy ty wspominasz ja na kafe nie udzielam się dość często :-p