Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termy maltańskie opinie i czy warto się wybrać 1 raz

Polecane posty

Gość gość

cześć, w weekend będę w Poznaniu po raz pierwszy.. co do zwiedzania miasta ogólnie mam już załatwione, przyjaciel mi pokaże wszystko, natomiast zastanawiam się nad rozrywką... czy warto odwiedzić ten reklamowany aquapark termy maltańskie? jak tam jest, fajnie?

Gość lalililula
Oczywiście że warto zobaczyć termy maltańskie jeśli się nigdy nie było! Ryzyko że Ci się nie spodoba jest naprawdę minimalne...zależy czego oczekujesz, ale tam można się nie tylko wybawić ale też zrelaksować a nawet zjeść obiadek:). Generalnie ceny może nie zachęcają, ale z drugiej strony termy trzymają bardzo wysoki poziom więc są równoczesnie uzasadnione. Tylko bierz 3h, bo jest tam tyle atrakcji że w 2h sie nie wyrobisz na 100% ;).

Gość gość
Warto! Tylko radze unikać weekendów, w tygodniu mniejsze tłumy:) a i przy okazji zdecydowanie powinno się odwiedzić też ich świat saun!

Gość gość
no jasne że warto! to największy (i moim zdaniem też najlepszy) aqua park w Polsce, jak jesteś w Poznaniu to koniecznie!

Gość Klara Głowińska
Oczywiście, ze warto!! Wstyd się przyznać, ale ja jako poznanianka byłam tam wczoraj dopiero pierwszy raz, gdyż mieszkam w drugiej części miasta i nigdy nie było mi po drodze. Polecam przejść się w tygodniu, nie ma wtedy tłoku, a jeśli masz możliwość to 15 -17 są godziny promocyjne. Wykupiłam bilet na strefę zieloną, czyli rekreacyjną, a mój znajomy wziął żółtą (z saunami) i obydwoje byliśmy baaardzo zadowoleni. Muszę przy najbliższej okazji jeszcze zbadać strefę saun, ale część rekreacyjna - 10/10 :)

Gość Kuba Jan
Warto, jak dla mnie to znacznie ciekawszy pomysł na spędzenie wieczoru niż np. oklepane kino, albo kolacja w drogiej restauracji podczas której przez kilka godzin siedzisz na tyłku i jak nie masz ciekawego rozmówcy to najzwyczajniej nudzisz się jak mops. Na termy możesz zabrać byle kogo, albo nawet iść samemu i będziesz się znacznie lepiej bawić. :)

Gość Albert77
Zależy co kto lubi i czego szuka, ale jeśli nie było się nigdy - jest to punkt obowiązkowy, chociażby żeby wyrobić sobie zdanie. My całą rodziną uwielbiamy termy, jednak unikamy weekendów - straszne tłumy, kolejki, masakra. W tygodniu o wiele mniej ludzi, sa też promocje na niektóre godziny że wchodzi sie o wiele, wiele taniej, co jest korzystne jak idzie się w kilka osób. Z żoną najbardziej lubimy zewnętrzne baseny (super widoki jeśli idzie się jak sie ściemnia! albo zimą, też super uczucie wtedy jest) i strefe reklaksu, a dzieciaki - wiadomo;). Jeśli term się nie zna w ogóle na pewno warto sprawdzić czy to dla nas i mysle że sie spodoba.

Gość gość
Warto! To chyba największy aquapark w Polsce (nie jestem pewna) ale z pewnością najlepszy (dla porównania byłam w kilku w różnych miastach) warto warto warto;)!

Gość gość
Szczerze to nie znam osoby która by nie była zachwycona (a przynajmniej nie minimum zadowolona!) z pobytu na termach maltańskich. Niezależnie czy interesuje Cię szaleństwo czy błogi relaks to tam to znajdziesz. Jedynie tłum ludzi czasami przytłacza, dlatego warto (zwłaszcza po raz pierwszy) iść w tygodniu - wiąże się to też z niższymi kosztami, więc podwójna korzyść.

Gość gość
No pewnie. Nie wiem w ogóle co to za pytanie;) największy (i moim zdaniem najlepszy!!) aquapark w Polsce jest w Poznaniu a Ty jeszcze nie byłaś;p?? ja poleciałam na termy maltańskie od razu jak je otworzyli i od tamtej pory staram się chodzić w miarę często ze znajomymi.

Gość rarida
warto, zdecydowanie! powiem szczerze że mało jest miejsc w Poznaniu gdzie można bawić się aż tak dobrze jak na naszych termach maltańskich :) jak sie nigdy nie było to jest obowiązkowe wybranie się, raczej nikt żałować nie będzie!

Gość gość
Warto! W ciągu ostatnich 3 miesięcy byłam 5x, dwa razy ze znajomymi ze studiów na takie spotkanie po latach, a trzy razy z rodziną i za każdym razem było super. bezpiecznie (ratownicy) czysto, ale co najważniejsze gorąca woda bo ze mnie zmarzluch ;) atrakcje super, mimo że ja już po 30 to naprawde sie ubawiłam.

Gość gość
Jasne że warto! ceny moga nieco odstraszać, kolejka po bilet tez, ale jak juz sie tam wejdzie to sie nie żałuje :) rozrywka przednia, dla osób w każdym wieku, oczywiście jeśli chodzi typowo o relaks to do dyspozycji jest świat saun, ktory polecam równie mocno co sam aquapark.

Gość gość
No pewnie że warto!! i wykup od razy 3 godziny bo jest tak fajnie że 2 nam nie starczyły - za duzo atrakcji do wyboru. polecam również na relaks świat saun :)

Gość gość
No pewnie że warto! Atrakcje sa wspaniałe, jeszcze nigdy nie bawiłam sie az tak dobrze w jakims parku wodnym. Super swiat saun. Aktualnie maja remont i jest lekki chaos, ale mimo to bawailismy sie cała rodzina cudownie. Panie z obsługi bardzo miłe i pomocne.

Gość gość
no jasne że warto!!! niezależnie ile masz lat i czy szukasz relaksu czy zabawy to termy zdecydowanie sie nadaja zarowno do jednego jak i drugiego! byłam juz niezliczona ilosc razy i za kazdym razem wyszłam bardzo zadowolona. ceny spore, ale jakość wysoka

Gość cala088
zdecydowanie warto, niezależnie czy masz 15 czy 75 lat, serio - kazdy znajdzie cos dla siebie i po tym jak sama "odkryłam" termy to namawiam na nie wszystkich znajomych io chyba nie bylo osoby ktorej by sie nie podobało, niezależnie czy lubisz chill czy sie wyszaleć :) polecam!!

Gość gość
WARTO WARTO WARTO <3 naprawde polecam, bylismy w weekend z chlopakiem i jego znajomymi i dawno nie bawilam sie tak super, rewelacyjna zewnetrzna plaza, super zjezdzalnie, magiczny siwat saun..:)

Gość patkaaa0987
Zdecydowanie warto!! Zwłaszcza teraz jaka jest pogoda za oknem w nasze super polskie "lato"... aquapark jest super, oferuje mnostwo atrakcji i uwazam ze nawet najbardziej wybredne osoby znajda w nim cos dla siebie i super spedza czas, takze zachecam :)

Gość anjaaxz
WARTO WARTO I JESZCZE RAZ WARTO!!! naprawde chyba w zadnym aquaparku nie znajdziesz chyba az tylu atrakcji i mozliwosci :) rewelacja... magiczny swiat saun..relaks.. :) z tego co rozmawiam ze znajomymo wszyscy maja dobre opinie o tym miejscu.

Gość gość
O TAK TAK TAK WARTO <3 termy sa super!! tam 2 godziny leca jak 20 minut... super osbługa, ratownicy (i przystojni :D) ale najwazniejsze super duzo atrakcji dla kazdego... ja osobiscie uwielbiam;)

Gość ultrax
Naprawde sa jeszcze ludzie z Poznania co nie byli na termach ;)? Nie wiem czy juz nadrobiłaś braki ale jesli nie to BAAAARDZO polecam. Moje top 1 to sauny :) bo zmarzluch ze mnie, ale powiem Ci ze nawet latem korzystało sie extra... a top 2 dzika rzeka ;) no i oczywiscie solanka, korzysci zdrowotne dla ncałego organizmu.. oczywiscie atrakcji jest wiecej - poszukaj swoich ulubionych!

Gość gość
Dziwne pytanie. Najlepiej po prostu iść i sie przekonać.. ale skoro ju założyłaś watek to tak, warto :). Opinie o termach są różne, ale my całą rodzina bardzo je lubimy. Kolejki bywaja faktycznie spore, ceny tez, ale rozrywka za to fatnastyczna. Przejdz sie i przekonaj.

Gość gość
Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi, par czy nawet na samotne spędzanie czasu, dużo atrakcji, możliwość zjedzenia obiadku, restaruacja bardzo ok. najwiekszym minusem duzo ludzi.

Gość gość
oczywiście że warto. uważam że nawet nie mieszkajac w Poznaniu a beda przejazdem warto zahaczyc o termy, obiekt na swiatowym poziomie, atrakcje bomba a swiat saun to juz w ogole...wow! prosze sie wybrac i przekonac, mysle ze sa warte tej ceny ;)

Gość kaczkadziwaczkaq
no jasne, uważam że mieszkajac w Poznaniu to naprawde punkt obowiazkowy! ceny fakt sa duze, ale nawet bedac studentem mozna sobie odmowic piwka i kebaba raz czy dwa i sie nazbiera ;) a na termach jest super zabawa, bardzo lubie zjezdzalnie, chociaz 2 jeszcze nie wyprobowałam bo az sie bałam :D no i swiat saun, super sprawa na wyciszenie i odpoczynek..

Gość ellloo
Pewnie jak wszystko kwestia gusty i co kto lubi, ale ja z żona i znajomymi bawilismy sie super... byli to znajomi zza granicy a byli naprawde pod OGROMNYM WRAŻENIEM term..fajnie moc sie pochwalic ze Poznan ma taki obiekt. jak ktos lubi szalec to naprawde warto, chociaz dla spokojniejszych zostaje swiat saun, ja nienawidze, ale zona zadwolona i poleca :)

Gość gość
Tak! Bardzo ale to bardzo rozbudowany, czysty kompleks, dużo rewelacyjnych saun, fantastyczne pokazy.. no i zjezdzalnie... mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie ;)

Gość gość
bardzo ladnie zaaranzowany obiekt, poziom europejski (mam porownanie), ceny spore, ludzi duzo.. ale i tak mysle ze warto, prawda taka ze kazdy niezaleznie od plci czy wieku znajdzie tam cos extra dla siebie :) w kazdym razie ja polecam bardzo isc chociaz raz sie przekonac!

Gość gość
warto. jest bardzo ladnie, czysto i bezpiecznie. w zaleznosci od wieku/potrzeb znajdzie kazdy cos dla siebie - albo błogi relaks albo szalona zabawe, naprawde polecam