Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termy maltańskie opinie i czy warto się wybrać 1 raz

Polecane posty

Gość gość
no pewnie, niezaleznie czy jest sie studentka, czy mama z dziecmi czy nawet starsza osoba, jak najbardziej WARTO, termy maja super duzo atrakcji od dzikich szalonych zjezdzalni po seanse parowe w saunach (tematyczne - np z filmu) i baseny na dworze, jacuzzi a takze lecznicze, kazdy chyba znajdzie cos dla siebie

Gość gość
oczywiscie, mieszkajac w Poznaniu i majac taki aquapark tak naprawde w zasiegu reki az glupio nie iść... naprawde rewelacja. bywamy od lat raz na jakis czas, ceny sa spore - fakt..ale uwazam ze warto, obiekt robi ogromne wrazenie i to nie tylko za 1 razem, sama sie przejonaj :)

Gość luisza
oczywiście. co prawda byłam tylko raz bo właśnie moj pierwsdzy raz był we wrzesniu ale pobyt wspominam bardzo miło, wyszłam z usmiechem od ucha do ucha. na pewno przy najbliższej okazji wybiore sie ponownie.

Gość gość
jak najbardziej. termy sa swietne, bywamy zarówno na wypadach rodzinnych jak i ze znajomymi, mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.. duzo ludzi ale mi to szczerze mowiac w ogole nie przeszkadza, skupiam sie na odpoczynku i dobrej zabawie a nie na innych. jest naprawde jak mnie idealnie - największe wrażenie zrobił na mnie ogrzewany basen zewnętrzny :) mnóstwo atrakcji !

Gość allinawro
no pewnie. bardzo przyjemne miejsce zarówno dla najmłodszych jak i nawet osób starszych. w zaleznosci czego sie szuka kazdy powinien znalezc cos dla siebie, bo mozna i wypoczac i "naladowac baterie" i sie wyszalec. w sumie az sie dziwie ze ktos jest z Poznania i nie byl ;) ja Wrocław, ale jak bede znow w Poznaniu na pewno sie wybiore, fajnie spedzony czas.

Gość gośćgość00
no pewnie że warto. bardzo fajna atrakcja, w szczególnosci dla dzieci ale nie tylko, dla dorosłych jest super świat saun, SPA, baseny na dworze i zdrowotne.. mysle ze nie pożałujesz!

Gość gość
no jasne, jak wszedzie. zawsze poznasz jakies nowe miejsce, a jesli okaze sie ze nie jest dla Ciebie to po prostu juz tam nie pojdziesz. akurat jesli o termy chodzi małe ryzyko ze sie nie spodoba, ogromny basen, zjezdzalnie, jacuzzi... no i caly odrebny swiat saun :) raczej kazdy znajdzie cos dla siebie

Gość lull77
jasne, nam 3 godziny zleciały jak 15 minut, serio.. straszny pożeracz czasu co pokazuje tylko jak dobrze można się tam bawić :) warto jak najbardziej, ceny może nie sa niskie, ale za taka jakość i ilość atrakcji wiadomo że się płaci, ja polecam.

Gość gość
rewelacja.. jasne że tak! nie dowiesz sie czy jest fajnie jak nie sprawdzisz, ale watpie zeby sie nie podobało ;) tam jest dosłownie wszystko, od saun po zjezdzalnie i baseny dla zdrowia.. AAA no i basen z goraca woda na dworze gdzie mozna sobie posiedziec zima przy mrozach super uczucie.

Gość mysia186
jak najbardziej, to dość uniwersalne miejsce, można się porządnie wyszaleć ale też odpocząć, zreaksować i wyciszyć w basenie na dworze, jacuzi, świecie saun... - jeśli jednak ktoś szuka tego drugiego, polecam przejść sie w tygodniu :).

Gość Strefa Saun to porażka

Odradzam Strefe Saun:  brudno, glosni goscie, nieprofesjonalne seanse i niemila obsluga, brak miejsc parkingowych, dluga kolejka