Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś mialam duze libido, lubilam sie podobac

Polecane posty

Gość gość

Przez caly nastoletni okres a nawet wczesniej (serio). Niestety z własnej woli żyłam w celibacie. Teraz mam 21 lat, i mam zerowe libido,uspokoilam się,nie mam też ochoty podobac się facetom a co za tym idzie nie dbam o siebie jak kiedyś.co o tym myślicie?

Gość gość
Hm?niby dlaczego

Gość Turkuć
Może Ci się jeszcze odwidzieć. Może to pora by bardziej zainwestować we wnętrze niż w wygląd?

Gość gość
największe libido u kobiet jest po 30 nawet 35 plus

Gość gość
Odpowiedź seksuologa: Potrzeby seksualne kobiet wzrastają stopniowo, ich najwyższy poziom przypada pomiędzy 35.-45. rokiem życia kobiety i utrzymuje się na dość stałym poziomie aż do przekwitania. U kobiet w miarę upływu lat rośnie znaczenie potrzeb biologicznych w życiu seksualnym, co bynajmniej nie oznacza, że maleje poziom potrzeb psychicznych.

Gość gość
21 lata STARA PANNNA o matko??

Gość gość
Ten cały goscekosc zapewne jest z jakiegoś zadupia i nie ma pojęcia o świecie i ludziach :D

gośćwkość potrafi ironizować ^^ z tym, że mogła być to po prostu dobra rada, kobietom bardzo skacze libido zależnie od wieku (oczywiście zależnie od kobiety), na ogół ok 20-30 lat nie jest specjalnie wysokie, 35-45 już nie do zaspokojenia i sęk, w tym, że jak już w tym wieku się zapuszczasz to za kilkanaście lat raczej trudno będzie Ci kogokolwiek znaleźć. System operacyjny "stara panna" już się instaluje, kot to jak najbardziej wskazana apka ^^

Wrocław... Karpacz? To chyba ten sam rejon zamieszkujemy ^^ Nie oczekiwał bym jakiejś ważkiej wiedzy o świecie od osoby nie łapiącej ironii ;p

Gość gość
jeżeli ktoś cię nie znam to nie musi wiedzieć czy ironizujesz czy nie,marne

jasne, że nie musi wiedzieć... tak samo jak nie musi wiedzieć, że Chiny są w Azji. Nie trzeba kogoś znać, żeby wyczuć ironię, to kwestia inteligencji ;p A tak wgl to o co chodzi? Zakazać ironii bo nie każdy kuma? Po to są takie cechy jak poczucie humoru czy ironii, żeby ludzie nie byli tylko nośnikami pamięci na suche fakty.