Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do samotnych matek, ktore zaciazyly z bad boyami (cpunami i alkoholikami) jak

Polecane posty

Gość gość

Wam sie wiedzie zycie w samotnosci biedzie i nedzy? I jak pogodzilyscie sie z faktem, ze juz nikt was nie bedzie chcial? :)

Gość gość
Ćpunom i alkoholikom nie staje.

Gość gość
Ponoc JHWH przeklina na pokolenia...

Gość gość
Normalnie.Bo wybralysmy tych badboyow którzy mieli dużo kasy. Więc i alimenty spore mamy .hahaha. A cpunom nie staje hahaha więc dzieci nie mają hahaha

Gość gość
Tiaaa alimenty macie... :D

Gość gość
Znów psychola od "badboyów" wypuścili, pewnie personel oddziału ma urlopy.

Gość gość
Takie samotne matki (nigdysiejsze gwiazdy) klepia biede wraz ze swoimi bekartami.

Gość gość
Marne masz życie skoro musisz wymyślać sobie ofiary do wyzywania. Ale nie martw się, może się polepszy.

Gość gość
18:01 kiedys to one uwazaly mnie za ofiare losu, a teraz role sie odwrocily! :D

Gość gość
Wiesz każdy popełnia błąd w zyciu i czasami później okazuje sie ze to badboy. Grunt to nie poddać się i cóż radzić sobie w zyciu. Ja mam dziecko z takim hmm...idiota. Alimenty placu śmieszne, ojcem jest żadnym ale w sumie lepiej bo nie musze go oglądać. Natomiast ja skonczylam studia mam stalą prace i nie narzekam. Wzięłam mieszkanie na kredyt. Oczywiście rodzice dali mi polowe na nie. Jakoś mi sie wiedzie, mysle ze dosyc dobrze. Mam blisko rodziców dla których mój syn to jedyny wnuk. Biorą go czasami na weekend albo przyjeżdżają popilnować go trochę bo niestety na tygodniu nie maja czasu ale za wszystko i tak jestem im wdzieczna. Uważam że jezeli ktos chce to moze sobie poradzić.

Gość gość
Uważały cię za ofiarę losu i nadal uważają, bo tylko ofiara losu nie umie wyrwać najłatwiejszej laski i o swoje frustracje obwinia innych. Większość samotnych matek to nie ofiary bad-boyów i alkoholików, bo tacy przynajmniej mają jaja, ale właśnie nieudolnych mamisynków. Naiwniaczki uwierzyły, że wybierając spokojnego chłopaka (p**dusia) będą mieć spokojne życie rodzinne a okazało się że "mąż" uciekł z bekiem do mamusi przy pierwszych trudnościach. Oto tajemnica samotnych matek. Chyba lepiej dla kobiet, że cię olały - przynajmniej dzieci z tego nie ma i nie cierpią.

Gość gość
18:22 gowno prawda znam samotne matki i sa taka sama patologia jak ojcowie ich dzieci. :)

Gość gość
Zastanawianie jakim trzeba byc smieciem aby ublizac samotnym matką?Innym sie wiedzie innym nie,wyjscie za mąz to przeciez nie jskis spektakularny sukces!!!Małzenstwa sie rozwalają z roznych powodow