Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim są wasi mężowie partnerzy z zawodu i gdzie pracują

Polecane posty

Gość gość
20;21 Widzisz, nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz... zarabiam niecałe 2 tys. Więcej nie potrzebuje na swoje wydatki, resztę mąż z przyjemnością dorzuci... żal? Szara gąska i prosta baba, która nawet na poziomie nie umie się wysłowić, mieszka W-wie i spełnia stare dobre powiedzenie... człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy! (a nie chodzi mi o pochodzenie, bo prowincja to sposób myślenia, zachowania, stylu bycia) Teraz rozumiesz? Czy jeszcze prościej pani opisać by zrozumiała? A może Ty też z tych co lewe rączki do roboty mają i nawet prostego obiadu zrobić nie potrafi bo ona w restaŁracjach jada ?? :p literówka jest celowa dla jasności...

Gość gość
20:30 mimo to widzę ze przemawia przez ciebie zazdrość. W którym miejscu laska się prostacko wypowiedziała? Pisała coś zw zarabia 3000 a on 16 000 to duży rozdzwiek ale czemu szara gąska skoro ty zarabiasz 2000 czyli mniej niż ona ... to z was 2 ty jesteś większym szarakiem ;)

Gość gość
Zazdrościsz jej ze nie jest kucharka czy co? Wydają sobie 5000 na jedzenie bo pewnie sobie chodzą do knajp ja z narzeczonym tez chodzimy parę razy w tyg.i co w związku z tym? :) mój nie chce byśmy gotowali w domu . Piecze cie to? :) tak mam 2 lewe ręce do gotowania i moj nie popiera oszczędzania na knajpach :) co cie to dzifffko obchodzi na co ktoś wydaje? A ty Warszawianka na bank jeszcze sprzed powstania :D

Gość gość
Już się zleciały, hahha, styl wypowiedzi, pani doktorantka, no tak pracy po prestiżowych studiach nie było to trzeba doktorat robić bo jakieś zajęcie jest. Żarcie to jest dla świń i pewien światowy autorytet powiedział kiedyś... powiedz mi co jesz a powiem Ci kim jesteś... więc macie odpowiedź świnki no i widać knurek z doktoratem ;p Ty o portfel mojego męża się nie martw, bo Twój może i 5 razy więcej zarabiać. A klasy i poszanowania dla ojczystego języka nigdy nie kupisz. Widać gołym okiem kto czym się zajmuje i jakie jego miejsce w społeczeństwie. Życia nie oszukasz.

Gość gość
Dzifffeczka to Cię może wychowała prosta babo, widać tylko potrafisz ubliżać, bo nic więcej sobą nie reprezentujesz. Czytaj ze zrozumieniem czemu szara gąska. A co Ci narzeczony ma powiedzieć jak nawet gotować nie umiesz? Gdybyś potrafiła z chęcią by zjadł z Twojej rączki, przecież przez żołądek do serca a Twój się boi że się udławi Twoją kuchnią ;p

Gość gość
20:38 wyczuwam duże problemy z zawiścia, wsciubaniem życia w to na co kto wydaje. A twoje poszanowanie języka wsadz do kibla bo po tej twojej polonistyki gooowno zarobisz i możesz sobie co najwyżej ponarzekać na to ze bezczeszcza polska mowę :D nadal nie odpowiedziałaś na pytanie czemu ją uważasz za szarą mysz skoro ty zarabiasz jeszcze mniej niż ona od swojego :) widzę ze parzy cie ten doktorat kolejny kompleks paszczurze :)

Gość gość
20:42 ta osoba czyli ty to kuchta domowa ze śmieszna pensyjka dyskredytujaca inne kobiety. Widać że jesteś biedna, na chleb wam nie starcza inaczej byś nie jechała tak po innych :)wymyslilas te zarobki męża. To widać po całej konstrukcji twojej wypowiedzi. Wystarczy ze ktoś liznął trochę profesjonalnej psychologii by cię rozgryzc. Zdradzil cie dopisek "nie zazdroszczę " :)

Gość gość
20:38 zarabiasz 2000 zł a twój 18 000? To ty taka szara gąska przy nim. Przyznasz chyba :) mąż wymaga gotowania a od innych nie wymaga i tu cie mamy :) zawistnico :D miłego stania przy garach. Mój śmieje się ze gotowanie jest dla plebsu. Ma rację.

Gość gość
16:23 My z męzem mamy większe dochody niż każda z Was co tu napisała ale nie będę mówić ile. Idzie w dziesiątki tysiecy. Mimo to uwazam ze temat jest bardzo glupi i ja nie bede wiecej postow juz w nim pisac Xxxxxxxxx O rzesz w mordę, pojechałas z tym swoim monodramatem że koń by się nie uśmiał, bo koń leży, rży i wierzga :-D Nie będę pisać ile, ALE DZIESIATKI TYSIECY, to nie będziesz czy masz rozdwojenie jaźni?! Gnisz laski, jak głupek w collegu, że się przechwalają, albo dołują. A ty robisz? Nazwij ten zwrot. Hipokryzja

Gość gość
Trudno piękna świnko z korytkiem w domku, ale pudło z tą polonistyką, ale Tobie by się przydało bo byś nauczyła się czytać ze zrozumieniem. Doktorat, wow super, ale zmartwię Cię bo doskonale znam mechanizmy które tym rządzą, otwieranie przewodu doktorskiego, później hab. itd. więc daruj sobie te przytyki bo mnie to nie rusza. Widzisz bezrozumna istoto, potwierdza się tylko że nie zarobki robią z Ciebie człowieka z klasą i rozumem, Ty możesz zarabiać i 20 tys. a czytać ze zrozumieniem jak nie potrafisz tak i się nie nauczysz. Wyzywaj dalej, bo tylko tyle potrafisz.

Gość gość
Bo ją boli ze oni sobie na gesslerowa wydają a ona musi kredyt spłacać i zjada biedronkowe kiełki :D

Gość gość
Mąz zarabia 1800 zł,ja poł etatu 800 zł Mieszkamy na prowincji i mamy zaszczyt obydwoje pracowac.Bierzemy i swiadczemia rodzinne i 3× 500 plus.Ja jestem po pedagogice,mąz ma srednie techniczne Przez lokalne srodowisko tacy jak my to odbierani jestesmy jako srednio zomozni

Gość gość
20:51 patrząc na twoje rynsztokowe słownictwo a jej wpisy w miarę normalne, to z was dwóch na prostaczke wychodzisz ty :) smutna prawda *smutna dla ciebie

Gość gość
Twój się śmieje, bo co ma powiedzieć jak nie umiesz gotować? A Ty mu przytakujesz bo wyjścia i swojego zdania nie masz, proste. Plebs, dziffka, kuchta, co jeszcze salonowe damy potrafią? Oj panienki, a potem płacz bo facet mądrzejszą znalazł za którą wstydzić się nie musi. Analiza psychologiczna? otwórz gabinet, milionerką będziesz taka dobra jesteś ;p

Gość gość
chcialam napisac czym zajmuje sie moj maz ale........pfffffff juz mi sie odechcialo , chamowa na forum jak zwykle

Gość gość
20:53 Słownik sobie wpierw kup, potem na temat słownictwa się wypowiadaj bo siebie sama ośmieszasz. :)

Gość gość
Osoba z 20:51 zdaje się być niezrownowazona psychicznie wiec proponuje ją ignorować. Wróćmy do tematu bo laska ewidentnie ma ból.

Gość gość
Mąz zarabia 1800 zł,ja poł etatu 800 zł Mieszkamy na prowincji i mamy zaszczyt obydwoje pracowac.Bierzemy i swiadczemia rodzinne i 3× 500 plus.Ja jestem po pedagogice,mąz ma srednie techniczne Przez lokalne srodowisko tacy jak my to odbierani jestesmy jako srednio zomozni

Gość gość
kurwa, ale te baby głupie :D w sumie warszawka, więc zrozumiałe. beka z was :D

Gość gość
20:57 hmmm ten twój ból i życzenie innym źle pokazuje że masz jakieś swoje problemy i to ty zepsułas fajny temat. Zawsze się jakaś menda zakompleksiona znajdzie która przychodzi gnoic. A co jeśli nasi mężowie używają jeszcze bardziej tych słów typu żarcie, gooowno itp. :)

Gość gość
Moj.z wykszt.tylko liceum Nie peacuje od #3lat(zyje z wynajmu)ok 2000tys euro ja zarBiam 1400e Zyje sie ok

Gość gość
chyba ci sie zera poyebaly , 2000 tysiecy euro ? co co on wynajmuje hangary na lotnisku ?

Gość gość
Mój - branża budowlana, stanowisko kierownicze - ponad 4 tys Ja - studia inżynierskie, ale praca jako pracownik biurowy, branża ubezpieczen - 1500.

Gość gość
dwa tysiace tysiecy hmmm jaka to liczba 20milionow :) eeeeee to ja bym za te marne 1400 eurasa do pracy nie wstawala

Gość gość
Zwroccie uwage,ze jest to forum dla kobiet - w ROZNYM wieku. Trudno porownac kogos dopiero co po studiach z kims o wiele bardziej doswiadczonym. Nie napisze, ile zarabia moj mąz bo nie mam zamiaru byc obrzucona błotem, dodam jednak, ze na wysokim stanowisku w zagranicznej firmie, pzred emerytura. Ale nie upajam sie tymi zarobkami, bo wraz z emerytura bedzie znacznie gorzej.

Gość gość
Ale wy jestescie wstretne, jak przekupy na bazarze, a nawet gorzej. Nie potraficie normalnie rozmawiac tylko sie od najgorszych wyzywac? Masakra jakas. Wy jestescie zonami, matkami?

Gość gość
22:23 hej, to ja od męża z korporacji. Przyszła tu taka jedna i mnie wyzywała od szaraków i prostaczek, że niby ja jestem szara myszka przy męzu, a potem wyszło że ona zarabia jeszcze mniej ode mnie i jeszcze mniej niż ja w porównaniu do swojego męża. Czepiała się o jakieś półsłówka i nazwała mnie - jak tak teraz to czytam - pustą. Nie wiem dlaczego. Mam nauczkę by nie pisać szczerze, co kto ma i na co wydaje. Bo zakompleksione osoby potem gnoją i wyzywają od najgorszych...

Gość gość
To ja z 22.23 Osoby na poziomie nie wdaja sie w dyskusje o zarobkach, bez wzgledu na to kto pyta...

Gość gość
22:23 mechanizm jest zawsze ten sam, przychodzi jedna osoba która obraża i prowokuje, w tym przypadku była to ta co nazwała jakąś dziewczynę pustym tombakiem. Zaczyna wyzwiska i agresywnie startuje do uczestników dyskusji. Te osoby łapią się na ten haczyk bo chcą się jakoś obronić a nie tylko patrzeć jak ktoś im pluje w twarz i gębę nimi wyciera. A to już prosta droga do zniżenia się do czyjegoś poziomu. I jest wtedy burza. Przez jedną idiotkę, która potrafi tylko ubliżać. Nie mów że "my jesteśmy jak przekupy" tylko ona że jest taka. Jak miałyśmy jej odpowiedzieć? Że ją kochamy ?

Gość gość
22:38 a co złego w mówieniu o tym na anonimowym forum> i tak się nie znamy, ktoś pyta więc odpowiadają. dziwne? a moim zdaniem to pytająca jest prostaczką bo pyta innych o to co mają w kieszeni. Wiocha