Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te naprawdę piękne dziewczyny które znacie... są skromne czy zarozumiałe?

Polecane posty

Gość gość

Raczej takie równe kobietki, trochę jakby niedowierzające zainteresowaniu wokół nich, czy bardziej takie zarozumiałe, a jeśli nie zarozumiałe, to w pewien sposób wyrachowane, bo doskonale zdają sobie sprawę ze swojej urody i celów jakie można za jej pomocą osiągnąć? Nie mówimy tu o zrobionych przeciętniarach z rysów, tylko tzw. pięknościach, które mają prześliczne twarze, ładne zęby które bez wstydu można "wyszczerzyć", ogólnie piękne osoby.

Gość gość
ja poznałam niestety taką "francuski piesek". Ona jest ładna, bez kitu, każdy facet czy kobieta musieliby być wyjątkowo złośliwi i nieszczerzy by nie przyznać mi racji. Buzia aniołka, piękne zęby, cała jest piękna, ale widać też że wyżej s...a niż d..pę ma, odrzucała naprawdę fajnych kolesi bo chyba uważa że godzien niej jest tylko model albo jakiś Iglesias. W efekcie ma 34 lata i nadal singluje

Gość gość
dentysta cię spłodził, że masz obsesję zębów

Gość gość
mam obsesję zębów bo mi się moje nie podobają, chętnie je zmieniłabym ale na to trzeba full hajsu, bo byle czego wstawiać nie będę.

Gość gość
Znam bardzo piekna dziewczyne( dorabia zreszta jako fotomodelka), sama sympatyczność i zyczliwośc dla świata. Osiagnęla wiele cięzka praca i nauką, oczywiscie fajnie,ze jest przy tym piekna, ale na pewno nie zarozumiala, po prostu pewna siebie i swojej wartosci ( i to nie z naciskiem na urode). Znam tez zjawiskowo pieknego faceta ( jak idzie ulica, to kazda dziewczyna na niego spojrzy), ale on chyba nie wie o swojej urodzie, informatyk, sied*******mputerach i pracuje z samymi facetami, jest od zawsze z tą sama dziewczyną.

Gość gość
uroda rzecz wzgledna i gustu i o tym sei nie dystkutuje.... ja natomiast znalam i znam dwie laski ktore uwazaja sie za bostwa mowia o tym jak to one nie sa piekne jak to faceci nie jedza im z reki i kazdy facet sie na ich widok spuszcza..... a prawda jest taka ze obiektywnie patrzac te dziewczyny to calkiem zwykle przecietne kobiety ale maja takie wysokie mniemanie o sobie ze nawet oczekuja komplementow ode mnie od swojej kolezanki no bo nawet kobiety musza sie nimi zachwycac.... ignoruje to ich glupie zachowanie ale to bardzo irytujace