Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wizyta u psychiatry będzie widoczna w papierach

Polecane posty

Gość gość

Mój brat nie chce iść do psychiatry a ma problemy z zaburzeniem odżywiania,ja nie wiem już jak mu pomóc,więc umówiłam sie na wizytę na nfz i chce się poradzić lekarki. Czy pozniej każdy lekarz będzie mógł zobaczyć,że byłam u psychiatry ? Albo w pracy będa widzieć ? Dodam że mój tata jest lekarzem kardiologiem a miasto jest małe,nie chce żeby sie dowiedzial ( nie pytajcie czemu, to skomplikowana sytuacja rodzinna).

Gość TAKAMALAGLOWA
nie ić ja raz tak zrobilam i do dzisiaj nie moge siepozbierac z szalenstwa

Gość gość
Jeżeli pracuje w tej samej placówce to raczej się dowie, plotkarstwo kwitnie.

Gość gość
Do psychiatry na NFZ tylko sprawdzonego i poleconego przez kogoś.

psychiatra na nfz XD motzno x Czy pozniej każdy lekarz będzie mógł zobaczyć,że byłam u psychiatry ? x idź prywatnie, inaczej dojedzie Cię System w cipkę. wszędzie Cię znajda.

Gość gość
do innego szpitala nie tam gdzie pracuje tata

Gość gość
tak ,wasz tata może to zobaczyć jezeli oczywiscie będzie chciał. Dla spokoju lepiej pójść prywatnie.

Gość gość
Ale proszę was o poważne odpowiedzi, bardzo sie martwie o brata musze sie kogos poradzic, wydaje mi sie ze psychiatra bedzie lepszy niż psycholog

Gość gość
Nie nie będzie w papierach bo niby dlaczego przecież to lekarz jak każdy inny ps ja do psychiatry jeździłem bo leczyłem się z depresji więc wiem ps nie ma czegoś takiego jak żółte papiery

Gość TAKAMALAGLOWA
ja ras bylam to normalnie wariatke zemnie zrobili i teraz tabletki do konca zycia musze jesc

Gość gość
normalnie co odpowiedziałam ,jak ojciec bedzie chciał to zobaczy w system i to wyskoczy. Prywatnie (kraków) kosztuje 120-150 zł. A żółte papiery to nie jest wpis w systemie tylko orzeczenie o stopniu niepełnosp na łeb ty czopku z góry.

Gość gość
To znowu ja z 19:49 ps każdy lekarz nie tylko psychiatra sporządza dokumentacje medyczną ale osoby trzecie poza lekarzem oraz tobą jeśli jesteś pełnoletni /a albo twój brat jeśli jest pełnoletni i nie wyrazi zgody byś ty jego dokumentacje medyczną czytała i byś była informowana o chorobie to wtedy w stosunku do ciebie lekarz będzie miał obowiązek zachować tajemnice lekarską a zupełnie obcym osobom to juz kompletnie nie ma prawa nic o chorobie ujawniać

Gość gość
Gość 19:53 nie ma czegoś takiego jak żółte papiery

Gość gość
a w innych papierach nie będzie tej wizyty ,i nikt inny poza pracownikami służb medycznych nie bedzie widział gdzie i na co się leczyłaś bo oni mają swój ogólnopolski system komputerowy

Gość gość
Ale np lekarz endokrynolog bedzie mógł to zobaczyc ? Bo chodze do niego co 3 miesiące

Gość gość
wiem że ne ma :) to postkomunistyczne określene renty na głowe

Gość TAKAMALAGLOWA
nie klamcie ja muwie prawde teraz codzinnie dzwoniom do mnie telefony a ja boje sie odebierac

Gość gość
będzie mógł zobaczyc KAZDY lekarz na nfz o ile będzie chciał ,ale raczej lekarze nie grzebią w kartotekach bez potrzeby

Gość gość
czyli jej ojciec też

Gość gość
polecam tych psychiatrów Zabłocki Krzysztof, lek. med. psychiatra Reymonta 77, 46-100 Namysłów 694 523 153 (Tel. kom.) Zgłoś prawo do tej firmy Prywatny Gabinet Psychiatryczny 3 Maja 4, 46-100 Namysłów 508 351 869 Dodaj brakujące informacje

Gość gość
jakby ktoś nie wiedział Namysłów Pogoda: Namysłów Zachmurzenie · 19 °C 20:06 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
tak ojciec też ,ja byłam ostatnio po recepte u rodzinnego i ona cos patezy w kompa i mówi "ojjj ale trzeba do neurologa po zaswiadczenie bo była pani dwa lata temu a trzeba co pół roku" Ja mówie ze nooo dawno nie byłam bo chyba leki pomagają i nie miałam ataków(padaczka) a ona "własnie widze nawet ponad dwa lata bo w listopadzie była ostatnia wizyta" Finalnie leki przepisała,ale na tym przykładzie pomysl skąd ona mogła wiedziec