Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakup materaca przez internet

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie czy znacie może jakąś stronkę producenta materacy, gdzie można je kupić online. Szukam jakiegoś dobrego niedrogiego materaca i zależy Mi na tym, aby kupić go przez internet, ponieważ nie mam za bardzo czasu na to, aby chodzić po sklepach i szukać. Z góry dziękuję za odpowiedź, Ela

Gość gość
Potrzebowałem wygodnego materaca, na którym mógłbym przespać bez bólu (mam uszkodzony kręgosłup), kilka miesięcy na wyjeździe. Na Allegro zainteresował mnie model sprzedawcy: spijzdrowo. Za 189zł kupiłem 80-siątkę HOME Plus, na sprężynach kieszeniowych. Przespałem na nim 2 miesiące i żadnych bóli kręgosłupa nie odczułem. Rzeczywiście ma dwie twardości. Po 2 miesiącach widać było na pokrowcu ślady użytkowania, ale sam wkład sprężynowy był OK. W domu śpię na szerokim (i diabelnie drogim) materacu z grubą powłoką lateksową. Pamiętaj, by wybrać materac na sprężynach kieszeniowych, a nie na bonelach.

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego, funkcjonalnego materaca, to zdecydowanie polecam http://bjas-design.pl/ . Mam materac z tego sklepu i jest bardzo wygodny.

Gość gość
Macie jakieś opinie o materacach senna? Też można kupić przez internet i mają bardzo fajne ceny. Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy są dobre jakościowo. Nie chcę wydać za dużo pieniędzy, ale też zależy Mi na tym, żeby materac był w miarę dobry.

Gość gość
Ja kupiłam od nich materace do drugiego mieszkania które wynajmuję młodemu małżeństwu i z tego co z nimi rozmawiałam, to są bardzo zadowoleni i nawet nieco zdziwieni, że materac jest tak wygodny. Ja jestem bardzo zadowolona, bo nie wydałam na niego zbyt dużo.

Gość Jula_ka
tak właśnie zastanawiałam się czy to nie przesadna kupować materac przez neta, ale ubrania i buty już kupuję, czasem spożywkę, więc i materac chyba też kupię. Wynajęłam mieszkanie, ale mają tam taki nieciekawy materac, że na tym spać się nie da rady, a właściciel nie chce wymienić, a mieszkanie jest fajne i nie chce już wypraszać. To spojrzę na to Allegro i senna. Może jakieś promocja się trafi.

Gość gość
No Ja w końcu kupiłam materac z senny. Bardzo fajnie, bo zamówiłam przez internet i przywieźli do domu, więc tak jak chciałam nie musiałam chodzić po sklepach. Materac był bardzo dobrze opakowany, wszystko z nim jest ok. Bardzo wygodnie się śpi, więc zdecydowanie mogę polecić. Pozdrawiam Ela.

Gość gość
Można kupić dobry materac przez Internet tylko trzeba mieć na ten temat jakąś wiedzę. Warto zajrzeć na: www.materace.info

Gość w6293
poczytaj sobie koniecznie o materacach na blogu www.materaceblog.pl Dzięki temu będziesz wiedzieć na co zwracać uwagę :)

Gość gość
Ja uważam, że spokojnie można kupić przez intrnet, tylko trzeba wiedziec na co warto zwracać uwagę. Dużo cennych inf znajdziesz na: http://www.materacpiankowy.pl/