Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszty życia, ile wydajecie rocznie na samochód?

Polecane posty

Gość gość

U mnie sprawa wygląda tak: tankowanie paliwa miesięcznie 700zł co daje rocznie 8400zł 1raz w roku badanie techniczne- 150zł ubezpieczenie OC AC - 2400zł wymieniłem komplet opon letnich - 1100zł 2 awarie były - 350 + 800 zł 2 przeglądy techniczne 400zł + 400zł myjnia 4x miesięcznie po 8zł = 384zł środki chemiczne, płyn do spryskiwaczy, zapachy itp - 150zł rocznie nie liczę odkurzania w domu Rocznie wydaję na samochód 14 534zł Czy u was też tak to wygląda bo przeraziła mnie ta kwota i zastanawiam się czy nie lepiej mieszkać bliżej miejsca pracy i zrezygnować z samochodu

Gość gość
Ja wydałem 3 miliardy DOLARÓW bo mnie stać POLACZKU i jeżdżę do pracy DŻAMBODŻETEM a nie to co u was buahahaha :D ELO i nie pozdrawiam bo się będziesz do mnie łasił BUAHAHA POLACZKU

Gość gość
Ja ok. 6000 rocznie. Gdybym jeździł i wracał do pracy taksówką to wydawalbym ok 1000 miesięcznie czyli 12000 rocznie, mniej niż Ty na samochód.

Gość gość
ale przeciez auto to nie tylko dojazd do pracy, to tez zakupy, wyjazdy na miejsca rozrywki, kluby, kino itd. transport do szpitala jak dziecko chore czy cos.