Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co wam chodzi z tymi parawanami na plaży? dlaczego to wiocha?! nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
Wiesniara pisała że ma pobyt w hoteliku co ma plaze własną i stała się jej własnością bo zapłaciła parę tyś za pobyt. Masz rację jesteś właścicielem tylko jak takie gownoooo usunąć z hotelu później?

Gość gość
Masz rację jesteś właścicielem tylko jak takie gownoooo usunąć z hotelu później? xxxxx najlepiej z policją, ale najpierw musieliby uprzątnąć butelki po wyborowej z pokoju i odgruzować plażę z puszek po mocnym fullu i kiepach :D

Gość gość
nie ma prywatnej plaży na całym wybrzeżu :P laska musiała być gdzieś nad jeziorem: ośrodek wczasów pracowniczych dla pracowników byłego PGR :D

Gość gość
Cały czas czekam wiesniaro za odp gdzie masz swoją linię brzegową? Tak to jest jak paplasz głupoty a największą plaze z linią brzegowa widziałaś przy stawie na wsi u siebie gdzie pewien rolnik wykiprowal wywrote piachu z pod swojej obory

Gość gość
gość dziś daj dziewczynie spokój, niech najpierw wytrzeźwieje :classic_cool:

Gość gość
Mieszkam w Szwecji. Tam wieje jeszcze bardziej i nikt parawanow nie używa. Nigdzie nigdy z parawanami się nie spotkałem oprócz Polski. Mi przeszkadza to ze ludzie odgradzaja sobie znacznie więcej niż potrzeba i robią mini wioskę cygańska. Toboly butelki jedzenie. Jeszcze k***a grilla brakuje.

Gość gość
14:29 haha masz rację bo tylko w Polsce Ci co mają kwadraty do 50m2 muszą pokazać na plaży jakie to wielkie tarasy mają. Z innej strony jadą na tydzień lub dwa a wpierddddalaja jedzenie które sami zrobią w domeczku.sorry byłem niedawno w sianozedach i tam te wiesniary lub byczki myślą ze jak są nad morzem to już wakacje zaliczyli. Rybka tylko w niedzielę piwko jedno dwa dziennie bo za drogo, la za po kilka kilometrów pieszo bo szkoda kasy na meleksa, wesołe miasteczko omijają i pierdziela ze popsute nieczynne itp, obiady żrą w tych budach zapuszczonych, dzieciaki dra ryja ze to i tamto bo się święci.dalej można pisać ale po co jadąc na urlop gdziekolwiek jedziemy odpoczywać i się relaksować a kasa rzecz nabyta i do zarobienia. Ja wydałem 6 z noclegami na 7dni 65m2 i na niczym nie oszczedzalem, sory szkoda mi było kupić parawan:)

Gość gość
Za 7 dni wydałeś 65 m2? :D Wydatki wyraża się w jednostkach pieniężnych a nie jednostkach dotyczących powierzchni. Chciał zabłysnąć, ale mu się wyszło. Zaszokuję cię, ale niedługo wyjeżdżam na wakacje i zabiorę ze sobą obiady na 2 dni. I nie zamierzam wydawać kupy pieniędzy, bo wakacje, więc trzeba szaleć.

Gość gość
ja czasem gotuje na wakacjach coś na szybko, bo w tych restauracjach żarcie takie, że tylko pawia można puścić, frytki + ryba z frytkownicy :O tak praktycznie w każdej restauracji nad morzem :O nieliczne mają dobre jedzenie, ale z reguły szukam jadłodajni przy jakiejś koloni, bo przynajmniej świeże i domowe jedzenie

Gość gość
Dla was wiesniar miara istnieje tylko w dooopie i w penisie.pisze tak a zapewne zrozumialas wiesniaku że chodzi o metry na kwadracie.martwię się tymi twoimi obiadkami co je przewozić bedziesz, pamiętaj że ziemniaki najlepiej smakują świeżo wyciągnięte z garnka ale jak sama napisałaś lepiej w pjerdalac tanio i domowo. Brawo wlasnie zostalas Januszem kuchni

Gość gość
14:49 masz racje ale po to mamy neta w tel zeby sie obcykac w temacie. Kilka malych uwag ustronie zajebista knajpa kabaczek, ustka syrenka gdzie magda g robila rewolucje od 4lat ten sam personel bynajmniej główny, leba knajpa o nazwie rybka super ryba nie palona na oleju z frytownicy a najlepsze rybki ale wędzone Mielenko od strony gasek po prawej stronie najlepsze ryby od kilku lat. Najtaniej jest u kabaczka i dużo zarcia natomiast prawdziwa rybę zjemy w mielenku. Znam kupę miejsc gdzie można zjeść ale to jest jak wszędzie, Nowy pracownik Ala kucharz i już knajpa ma bana

Gość gość
gość dziś to co podałaś, to knajpy w duzych miejscowościach, ale ja jeźdzę na małych miejscowości i uwierz, że dobrych knajp jak na lekarstwo. Szukam tam gdzie jest dużo ludzi i czysty i łądny lokal. Restauracje raczej omijam z daleka, sparzona wiele razy popsutym żarciem.

Gość gość
gość dziś Dla was wiesniar miara istnieje tylko w dooopie i w penisie.pisze tak a zapewne zrozumialas wiesniaku że chodzi o metry na kwadracie.martwię się tymi twoimi obiadkami co je przewozić bedziesz, pamiętaj że ziemniaki najlepiej smakują świeżo wyciągnięte z garnka ale jak sama napisałaś lepiej w pjerdalac tanio i domowo. Brawo wlasnie zostalas Januszem kuchni x Niestety, palmy Janusza kafeterii nikt ci nie odbierze, nawet, jeśli wspaniałomyślnie chciałeś ją odstąpić swojej rozmówczyni. Buraczane chamstwo, prostactwo wypowiedzi plus ortografy na poziomie dziecka z podstawówki :P Ryj pewnie równie niewyjściowy :D

Gość gość
Dla was wiesniar miara istnieje tylko w dooopie i w penisie.pisze tak a zapewne zrozumialas wiesniaku że chodzi o metry na kwadracie.martwię się tymi twoimi obiadkami co je przewozić bedziesz, pamiętaj że ziemniaki najlepiej smakują świeżo wyciągnięte z garnka ale jak sama napisałaś lepiej w pjerdalac tanio i domowo. Brawo wlasnie zostalas Januszem kuchni x Miastowy w pierwszym pokoleniu alias rasowy lumpenproletariat się odezwał. Chciał zabłysnąć, a wyszło jak zawsze. Ale Grażyna i Seba z Karyną i tak klaszczą.

Gość gość
"ni miejska, ni wiejska hołota podmiejska"

Gość gość
Jak już to podałem..... to gdzie są te małe miesciny? Dla mnie osobiście siano medy bo tak je nazywam przez Januszy parawanow są dla mnie małe ale jedzenie znalazłem smaczne a głównie N Ustronie do kabaczka choć tu też był żyć bo jakiś P alant im rzuca kwasem mlekowy lub maslowym ale i tak warto tam iść.gnojka złapał właściciel a zlecenie od konkurencji

Gość gość
15:28 masz racje bo ty jezdzisz na stawy, jedziesz swoja mz 150cm na piasku laski z wioski kwicza a ty poraz kolejny wykupujesz karnet na neta U sąsiada oczywiscie za 10 PLN , dawno takiego bysia nie poznalem zapewne nie odpiszesz bo transfer się skonczyl.nie martw sie we wrzesniu wro i

Gość gość
15:24 jestes ulepem z krwi i kosci mam nadzieje ze Ci dodadzą coś do jedzenia a później na tym forum bedziesz p******ila jakie to pyszne bylo bo zaplacilam 17pln za obiad

Gość gość
gość dziś co wszystkie lokale "24h gry" zamknęli, że przed kompem siedzisz? co tam okarowi kasę pożyczyłeś i nie oddał? niedobry gadzio :D

Gość gość
Przepraszam ,ale ja nie potrzebuję , żeby mi ktoś moją dooopę oglądał zwłaszcza jak mam cellulit .

Gość gość
gość dziś to załóż pareo i paraduj :)

Gość ojtammmmmmmm
Ja wam powiem dlaczego co roku od xx lat jezdze nad morze z prawanen i drewniaym mlotliem do wbijania. Lubie miec taki swoj "grajdolek" ..., kocyk, reczniki, poduszki , gazetki :) Wieje czy nie wieje dla mnie prawam musi byc:)

Gość gość
10:55 i podobne dziadostwo- plaza jest wspolna. Dlaczego mam przeskakuwac przez twoj parawan i dosliwnie SZUKAC przejscia do morza bo ty i twa rodzina Kiepskich musi zajac pare metrow przy samym morzu? Rzucajcie sie a mandaty i tak beda. Tylko tak buractwo mozna nauczyc bo kultury tacy za grosz nie maja

Gość gość
15:24 i 15:27 ubawilam sie zaj.. Prosze was wyzywajcie sie dalej. Super temat:))