Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JahlthBer

Postanowilem isc do pracy i wystepowac jako drag queen

Polecane posty

Sam do konca nie znam swojej tozsamosci plciowej, sa dni kiedy czuje sie jak stuprocentowy mezczyzna, a bywaja tez takie kiedy wskakuje w fatalaszki matki, podkradam jej ciasne rajstopki, maluje sie podkladem z l'oreal true match, nakladam na rzesy tusz z maybelline sensational albo z rimmela, wtedy czuje sie Kasia, tak, jestem i mezczyzna i kobieta w jednym, dlatego jestem tez bisexem. To moje prawdziwe oblicze, co wy na to kvrwy? ;)

Zatkalo kakalo polskie skvrwione biedaki? :D w uk to ja jestem krolem zycia, a wy musicie zapiertalac jak niewolniki i nadstawiac sie szefowi XD

Ale do roboty ni chvja nie pojde, no chyba ze wystepowac jako baba w sukience, bo to moje nowe hobby

Moja praca to zaspokajać Paulinkę, a że ona wiecznie niewyzyta i napalona, to wiecznie ją rzne, czyli wiecznie pracuję.

Paulina to kolezanka mojej matki, obie pracuja z murzynami wiec stad ja znam, dobry milf, tak jak moja mamuska xD

Widzialem tylko na roksie, tam gdzie moja matka dvpe wystawia za 200/h i jej kolezanka tez :D

Gość gość
komuś się strasznie nudzi -_- albo zapomniał się wylogować :P

Gość gość
au au zalatuje sarkazmem co cie trapi?

Tylko matka mnie zapiertoli i z mieszkania wyjepie jak dowie sie ze rzne jej kolezanke ktora de facto moglaby byc moja matka XD