Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Problem z toksykem

Toksyczna matka

Polecane posty

Gość Problem z toksykem

W skrócie moja matka jest prawie, że podręcznikową wersją toksycznej matki, chce kontrolować wszystko i wszystkich, wszystko ma być pod jej dyktandem, a spróbować się sprzeciwić że nie ma racji to zaraz wygłasza wykład jak można być tak nie wdziecznym , tak wykład 2-3 godzin jest wstanie zrobić z siebie męczennika -_- , mam tego już dotąd dlatego we wrześniu zaczynam płatny staż i się wyprowadzam , ale wypłate dostane 22 kolejnego miesiąca więc muszę z nią jeszcze wytrzymać sierpien i wrzesień i październiki -_-" nie mam do niej sił używa nie racjonalnych argumentów i cały czas szantaż emocjonalny , "jak nie zrobisz tego tak a tak to cie wyrzuce z domu i że gorzej skończysz niż te koleżanki, które kazałam ci się przestać przyjaźnić." -_-' w sumie miałam wcześniej się wyprowadzić mam teraz mam 23 lata i studiuje najgorsze w tym wszystkim że dałam się namówić żeby nie pracować w trakcie studiów ale głupia byłam wtedy, jeżeli bym zaczeła prace to bym miała coś na boku i się nie musiałą obawiać wyrzucenia z domu . więc moje pytanie czy może mnie wywalić jak psa ? I czy wrazie wu moge prosić o pożyczke mimo braku pracy? na miesiąc mnie nigdzie nie przyjmom.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować