Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy wasz chlopak coś przynosi

Polecane posty

Gość gość

jak przychodzi do was? Widze sie z moim facetem tak ze dwa razy w tygodniu, mamy oboje kolo 30, pracujemy, on zarabia duzo wiecej ode mnie, mieszka z rodzicami, mnostwo oszczedza na roznych korzystnych lokatach, ale nigdy sam z siebie nic nie przyniesie, a u mnie zawsze jakas salatka, winko, slodycze, przekąski. Je do niego nie jezdze, to on mie zawsze odwiedza. Dopiero jak mu raz powiedziałam żeby coś przyniósl, to przyniósł winko, ale na nic więcej nie miał gestu, a u mnie jak zawsze zastawiony stół. Kwiatów nie dostaje, w ogóle on bardzo pilnuje sie z wydatkami i wyczuwam że ciężko siegac mu po portfel, zawsze pilnuje żeby przypadkiem nie wyjsc na minus w naszych relacjach - co jest przykre, to w koncu facet ostatnio suszylam mu glowe o to, by wyjsc cos zjesc (po raz pierwszy od poczatku naszej znajomosci!), w koncu zgodzil sie, ale jak przyszla potem kelnerka zapytac sie czy cos jeszcze, to on szybko "ja dziekuje" i patrzy na mnie wymownie - a ja dobrze wychowana, wiec mówie, że ja też nie. No ale móglby jako facet zapytac sie najpierw czy ja jeszcze cos chce, moze deser czy cos do picia? Zaczyna mnie to draznic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować