Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewyspana

Co na chrapanie meża

Polecane posty

Gość wiewyspana

Rany jak on chrapie.... Nie mogę spać całymi nocami. Dzisiaj przeniosłam się do kuchni na podłogę, bo już nie mogłam wytrzymać. Rano tylko szybko wkradłam się do łózka, zeby nie bylo mu przykro, że spałam na podłodze. Jak mu pomóc? Da się chociaż załagodzić chrapanie ?

Gość gość
rozwód i nowy mąż albo osobne sypialnie

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Jeśli chrapanie męża obniża komfort Pani snu, zalecamy konsultacje z lekarzem laryngologiem. Chrapanie można leczyć. Specjalista zdiagnozuję przyczynę dolegliwości męża oraz dobierze skuteczną metodę leczenia. Zapraszamy do kontaktu z rejestracją telefoniczną wrocławskiej kliniki Medicus DCL, tel 71 74 96 000.

Gość gość
Ja po prostu budzę meża i mówię żeby nie chrapał! Jak się przekręci to przestaje chrapać na jakiś czas, czasem do rana mam spokoj. A Ty zamiast mu powiedzieć udajesz, że problemu nie ma.

Gość gość
Nie warto się męczyć, spać na podłodze, budzić męża co 10 minut... Idźcie do specjalisty, bo chrapanie to nie tylko taki sobie odr*****może prowadzić do poważniejszych zdrowotnych konsekwencji. Mój mąż leczy się u dr Kukwy w Mille Medica. Musi dojeżdżać kilkadziesiąt kilometrów, ale leczenie działa. Inaczej szukalibyśmy specjalisty trochę bliżej.

Gość gość
Mój mąż też chodzi do Mille Medica ale do dr Magdaleny Tomaszewskiej. Też jest dobrym specjalistą od bezdechów.