Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś w kolejce otarla się o mnie gruba kobieta i cos we mnie pękło.

Polecane posty

Gość gość

Zwyzywałam ją...nie wiem co mi się stało, sama siebie nie poznałam. Stałam trzecia w kolejce, za mną jeszcze dwie osoby i ona. Była z mężem i śpiącym dwulatkiem ( na oko) w wózku. Ciągle słyszałam jak stękała, że jej gorąco i jak ta kasjerka wolno obsługuje. W końcu postanowiła wyjść z tym wózkiem, a mąż miał zapłacić. No i zaczęła się przeciskać obok wszystkich, oczywiście bez żadnego przepraszam. Przeciskając się otarła się o mnie...ale dziewczyny jak ona śmierdziała potem i łojem, a do tego miała lepiące się od potu ręce i jak to poczułam na swoim ciele, to wybuchłam...powiedziałam jej czy tak cieżko poczekać chwile w kolejce i czy słowo przepraszam i woda z mydłem są jej obce. Gdy wróciłam do domu, to od razu poleciałam pod prysznic. Chryste już dawno nie czułam nic bardziej obrzydliwego...brrrrr

Gość gość
O matko to strasznie mocno musiała się o ciebie otrzeć że aż coś ci pękło. :D

Gość gość
grubasów powinno się utylizować

Gość gość
No i dobrze zrobilas. Skoro dzieciak spal to znaczy, ze nie wychodzila ze wzgledu na niego, tylko na to, ze tłustej doopie nie chcialo sie stac, bo grubasa nawet stanie męczy

Gość gość
a co ona na to?

Gość gość
gość dziś O matko to strasznie mocno musiała się o ciebie otrzeć że aż coś ci pękło. smiech.gif xxxxxxxxxxxxxxx nie jej, tylko w niej, a to różnica :classic_cool: a może to byłas ty ,wielorybie. Autorko, mamy tu twoją tluścioszkę :D

Gość gość
Coś w tobie pękło? Myślę że klepka w mózgu. i żeby nie było, sama noszę rozmiar M, do grubasa mi trochę daleko...

Gość gość
Nic nie powiedziała tylko zrobiła się czerwona i poszła. Dziwię sie jej mężowi, ze w ogóle nie stanął w jej obronie, ale byłam tak podminowana, ze i jemu by sie oberwało. Nie wiedziałam, ze aż tak mnie obrzydzają grube osoby.

Gość gość
A dlaczego uważasz, że autorka ma coś z głowa? Baba przepychała się, więc miała prawo zwrócić jej uwagę. Owszem, zrobiła to w zbyt dosadny sposób, ale to nie świadczy o żadnych problemach. Mam wrażenie, że na kafe grubasy są pod ochroną, a osoby szczupłe sa atakowane.

Gość gość
gość 14:05 widać, ze to lubisz soooooko hahahahaaaaaaa

Gość gość
ale co ma do tego grubosc ?Moja babcia jest grubsza ma 90 lat na karku a pachnie i jest tak czysta ,ze przyjemnie sie do niej przytulic i wogole ma nawet zapach czystosci w domu a sa szczuple kobiety i tak capi od nich ,ze az zatyka nos.To kwestia higieny i potliwosci a nie kto ile wazy.Tez by mnie wkurzylo jak ktos na sile by sie przeciskal ocierajac sie bez slowa przepraszam i czy moge przejsc ,troche kultury nikomu nie zaszkodzi.

Gość gość
14:10 nic jej nie usprawiedliwia. ROzumiem uwagę zwrócić, ale żeby odwoływać się do tego że ktoś śmierdzi ? nawet jakby śmierdział...to nawet bym tak pijakowi nie powiedziała...brak kultury

Gość gość
14:10 bo na kafe wszystkie sa grube przez tarczyce :D:D:D

Gość gość
Krzyczalas na nia gdy ona stala z dzieckiem na reku? Przy dziecku? Pewnie malego wystraszylas. Nie no moze takie cos komus przeszkadzac ale powinnas tez miec troche kultury i powiedziec to w inny sposob. To swiadczy on tym ze ona jest gruba i smierdzaca a ty z niewychowana geba brakiem kultury i ogłady.

Gość gość
"nie jej, tylko w niej, a to różnica cool.gif a może to byłas ty ,wielorybie. Autorko, mamy tu twoją tluścioszkę smiech.gif" Ależ skąd to byłaś ty!! :P Nie wykręcaj się waląc ściemę!

Gość gość
autorko to ona się na tobie położyła, że musiałaś brać prysznic? :D skoro sie otarła ciałem, to jak poczułaś jej spocone i lepkie ręce? chyba, że na swojej pupie :D P-R-O-W-O

Gość gość
"Krzyczalas na nia gdy ona stala z dzieckiem na reku? " x Który fragment tekstu napisanego przez autorkę był niezrozumiały: -"Była z mężem i śpiącym dwulatkiem ( na oko) w wózku. " -" końcu postanowiła wyjść z tym wózkiem, (...) No i zaczęła się przeciskać obok wszystkich, oczywiście bez żadnego przepraszam."

Gość gość
14:18 Zgadzam się z Twoją opinią. Absolutnie nie usprawiedliwiam tej grubej, niekulturalnej kobiety. Ba, też wkurzyłabym się. Ale jeśli zwróciłabym uwagę, to na pewno nie odwołując się do czyjejś tuszy, zapachu, czegoś takiego - bo w tym momencie autorka drąc japę niczym się nie różni w kwestii braku kultury od tamtej kobiety. Chciała być taka "do przodu", zaprowadzić kulturę w narodzie ale jej nie wyszło, bo jej samej słoma z butów wystaje. Skrywa chyba jakieś frustracje, które wybuchają jak ktoś postronny na odcisk jej nadepnie. W takich sytuacjach jak opisywana mówi się: "Dlaczego się pani tak pcha?! trochę kultury bo może człowieka coś trafić jak to widzi!" albo coś a la to. Ale żeby od grubych wyzywać, od śmierdzących, teksty typu "umyj się"? Autorka to taka sama prostaczka jak ta gruba babka, jak nie gorsza. Takie są fakty :)

Gość gość
To jest norma, że kafeterianki nie potrafią czytać ze zrozumieniem nawet prostego tekstu. Albo potrafią, ale tak im spieszno, aby komuś przywalić, że przeinaczają fakty.

Gość gość
14.19 bo moze otarla sie ramie w ramie(albo ramie o plecy autorki )i autorko czula ,ze tamta ocierajac sie w dodatku lepila

Gość gość
Gościu z 14:13 - owszem, zgadzam się, dlatego napisałam, że zrobiła to zbyt dosadnie, ale to świadczy o braku kultury a nie o problemach z mózgiem. Poza tym czasami zdarza nam się, że zareagujemy zbyt emocjonalnie i zupełnie nieadekwatnie do sytuacji. Wczoraj jechałam samochodem i zatrzymał mnie robotnik, że nie mogę przejechać. Bardzo agresywnie zapytałam go, co mam zrobić, skoro muszę dojechać do domu. Do teraz mi głupio, bo facet był bardzo grzeczny i przecież nie robił tego z nudów.

Gość gość
gość dziś nigdy nie poczujesz rąk czyjejś osoby, która się przeciska, zwłaszcza, że ta gruba pchała wózek, więc jakim cudem? takie bajki to dzieciom niech autorka opowiada :D

Gość gość
Zrobiłabym identycznie.

Gość gość
autorko.... pie rdolnij sie w ten pusty leb..... jestes pusta i bez wychowania.... brak slow

Gość gość
14:19 nie, nie kładła się na mnie. Obydwie miałyśmy bluzki bez rękawów, więc nasze skóry zetknęły się. Ja nie mówię o dłoniach! Czegoś jeszcze nie rozumiesz? Uważam, że skoro sie nie myje, to niech swój smród i niedomyte ciało zachowa dla siebie, zamiast narażać innych ludzi na kontakt z tym syfem

Gość gość hashi
14:14 tarczyca daje o sobie znać w każdym wieku, tobie też może się trafić. Jak przejdziesz na zdrowe jadło i przez pół roku będziesz zaiwaniać z Chodakowską a waga ani drgnie to wtedy koleżanko pogadamy

Gość gość
Bardzo dobrze popieram. Może w końcu te spaślaki zaczną się myć. Brawo Ty, autorko.

Gość gość
14:38 - No i co, nadal żadnej autorefleksji? Nie uważasz, że wcale nie jesteś bardziej kulturalna od tej kobiety? Odwoływałaś się do tego, że "śmierdzi", że jest gruba. To jest kultura Twoim zdaniem? Odpowiedz :) Chyba, że nie masz argumentu..,. 14:40 - oj autorko autorko, nie pisz sama ze sobą, to śmieszne :)

Gość gość
ktos tu chyba nie wie jak rece wygladaja hahah Ramie to tez czesc reki i akurat ocieranie sie ramie w ramie jest bardo czeste :)